Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diloş Nil Elif![]()
Kuzular yaa. Ben çeyizime baharat takımı almıştım ancak artık beğenmiyorum onları.. Aslında tarz olarak güzeller ama benim oluşturmak istediğim konsepte uygun olduklarını düşünmüyorum.. Şunlar çok hoşuma gidiyor mesela ;
Not : Resimler Zeynepçe tasarımdan alıntır ( kimsenin telif hakkında girmeyelim )
Eki Görüntüle 965183 Eki Görüntüle 965184 Eki Görüntüle 965185 Eki Görüntüle 965186
Si ne düşünüyorsunuz :26:
Diloş Nil Elif![]()
Kuzular yaa. Ben çeyizime baharat takımı almıştım ancak artık beğenmiyorum onları.. Aslında tarz olarak güzeller ama benim oluşturmak istediğim konsepte uygun olduklarını düşünmüyorum.. Şunlar çok hoşuma gidiyor mesela ;
Not : Resimler Zeynepçe tasarımdan alıntır ( kimsenin telif hakkında girmeyelim )
Eki Görüntüle 965183 Eki Görüntüle 965184 Eki Görüntüle 965185 Eki Görüntüle 965186
günaydın kızlar hava muhteşem keşke nişanlımla gezebilsem![]()
Diloş Nil Elif![]()
butun gelınler bugun uzerınızdekı negatıf enerjıyı atıp gulumseyınnnn![]()
Günaydın kızlar, hazırlıklar ne alemde bakalım?
Diloş Nil Elif![]()
herkese günaydınlar bu arada hanımlaarrr![]()
bugün 5. ayımız doldu kocacığımla..![]()
günaydın şekerler, yaa bu üstümdeki kavanozlara bayıldımmmm![]()
Diloşum topiğimde var baharatlık takımım. Bunlardan almaya karar verirsem onu anneme vericem. Onları kullanmam yani fazla şeyleri bende sevmiyorum çünkü.
Nil kuzum bende aksine bayılıorum böle cicili bicili şelereTezgah üstü kalabalığı bende sevmiorum aslında.. Bunlar için stand bile düşündüm bu sebepten
![]()
bujucloud tatlım facebookta zeynepçe tasarım diye bir bayan yapıyor.
Fiyatları konusunda bilgim yok mesaj attım ama cvp gelmedii.. Eğer ki bütçemi etkilemeycek birşeyse düşünmüyor değilim vallahi![]()
zehroş küs müyüz? üzdüm mü seni? ya da bilmeden kırdım mı![]()
maşallah Arzucummm
rabbim daim etsin inşallah
günaydınn ballılokmaaa![]()
Bebeğim ben seni görmedim görünce mesaj düzenlediim ama sen bu kez beni görmemişsin herhalde![]()
evet karşılaşamamışız kuzucum![]()
çoookkk teşekkür ederim..![]()
günaydınn nill
iyi gidiyo sanırım hazırlıklarrr elimiz durmuyo anca bişeler alıyorumm
sen bilirsinn zehroşumm
nasıldı aldığın baharatlıklar var mı topiğinde bakayım bi
bide korkuyorum yaa ben aldığım şeylerin sonradan fazla gelmesindenn
sana da öyle olmasınn :26:
edit: baktım geldimm
evet onlar azıcıkk spor olmuşlar bide bütün baharatların sığar mı onlaraa :44::44:
bunlardan alsan kaç tane alacaksn bidee :d
Diloşum topiğimde var baharatlık takımım. Bunlardan almaya karar verirsem onu anneme vericem. Onları kullanmam yani fazla şeyleri bende sevmiyorum çünkü.
Nil kuzum bende aksine bayılıorum böle cicili bicili şelereTezgah üstü kalabalığı bende sevmiorum aslında.. Bunlar için stand bile düşündüm bu sebepten
![]()
bujucloud, ballılokmatatlısı kızlar facebookta zeynepçe tasarım diye bir bayan yapıyor.
arzuuu Allah daim etsin aylarınızı yıllarınızı kuzucum
Fiyatları konusunda bilgim yok mesaj attım ama cvp gelmedii.. Eğer ki bütçemi etkilemeycek birşeyse düşünmüyor değilim vallahi![]()
![]()
![]()
darısı bize
![]()
evet karşılaşamamışız kuzucum![]()
çoookkk teşekkür ederim..![]()