• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canımm yatağama gerı donebılsem nısanlımı bıle gözüm görmuyo suan :2:
hastamısın :26:
Diloş Nil Elif :16: :16:

Kuzular yaa. Ben çeyizime baharat takımı almıştım ancak artık beğenmiyorum onları.. Aslında tarz olarak güzeller ama benim oluşturmak istediğim konsepte uygun olduklarını düşünmüyorum.. Şunlar çok hoşuma gidiyor mesela ;
Not : Resimler Zeynepçe tasarımdan alıntır ( kimsenin telif hakkında girmeyelim )

Eki Görüntüle 965183 Eki Görüntüle 965184 Eki Görüntüle 965185 Eki Görüntüle 965186

Si ne düşünüyorsunuz :26:

puantiyeli çok güzel :34:

selam kızlar.
biz daha düğün için gidemedik belediyeye.
Nişanlımın iş yerinden izin alması gerek.
ocakta gidecektik olmadı. Şubat geldi bakalım artık.
strese mi giriyorum nedir yaa.

kuzucanlar foto çekimleri için aksesur yapıom da bakın bakem bu nasıl olmuş :52:

$SON HALÝ.webp

selam kızlar.
biz daha düğün için gidemedik belediyeye.
Nişanlımın iş yerinden izin alması gerek.
ocakta gidecektik olmadı. Şubat geldi bakalım artık.
strese mi giriyorum nedir yaa.

canım biriniz gidebiliyosunuz
sen bi gidip konuşsan belediyeyle olmaz mıı ??

kuzucanlar foto çekimleri için aksesur yapıom da bakın bakem bu nasıl olmuş :52:

Eki Görüntüle 967095

amann pek güsell olmuşş beeeee :52::52::52:
nerden neyle yapıyonn bunlarıııı :27::27:

Ben çok beğendim Zehroş maşallah ne hamaratsın sen öyleee :16:

Kuzucuum pek hamaratlığım yok aslında :1:

amann pek güsell olmuşş beeeee :52::52::52:
nerden neyle yapıyonn bunlarıııı :27::27:

Bebeğim alttaki şekli pinterestten decoupage paper sayfasından buldum. Üzerinede uygun yazı stilini yazıp ekledim.
Bundan sonrası uğraştırıcı :27:

Kuzum hangi malzemeleri kullanacaksın :44:

aslında dekupaj işleminde kendime güvensem ahşap kullanmayı çok isterim kuzum. just marrıed yazısınıda hamur kabartma tekniği kullanarak yapıştırırdım. ama bu işlemi hiç yapmadığım için kendime güvenemiyorum :31:

mukavva kağıta renkli çıktısını aldığım kağıdı yapıştırıcam. Yazıyıda daha önce nişan için hazırladığım love yazısında kullandığım malzemenin bulursam mat pembesi ile yapıcam

aslında dekupaj işleminde kendime güvensem ahşap kullanmayı çok isterim kuzum. just marrıed yazısınıda hamur kabartma tekniği kullanarak yapıştırırdım. ama bu işlemi hiç yapmadığım için kendime güvenemiyorum :31:

mukavva kağıta renkli çıktısını aldığım kağıdı yapıştırıcam. Yazıyıda daha önce nişan için hazırladığım love yazısında kullandığım malzemenin bulursam mat pembesi ile yapıcam

Kuzum ahşap boyama baya zahmetli. Ben geçenlerde bir tepsi boyayım dedim baya uğraştım :1:

Ama dediğin gibi mukavvada olur. Yazı için de eva kullanabilirsin. Belki sende eva kullanmışsındır tabii :1:

Kuzum ahşap boyama baya zahmetli. Ben geçenlerde bir tepsi boyayım dedim baya uğraştım :1:

Ama dediğin gibi mukavvada olur. Yazı için de eva kullanabilirsin. Belki sende eva kullanmışsındır tabii :1:

hehehe nasılda anlamışsın dilimden kuzum :1: baktım şimdi evaymış :1:
ahşap boyamada boyama yapmıcam ki.. çıktıyı yapıştırıcam sadece
bi denim yaa belki bişeye benzer :1:

Son düzenleme:
yaaa bana da öğretin şu yazıyı flnn konuşma balonlarım içnn
ben bildiğin paintten wordün yazı teknikleriyle yazdımm
aheyy aheyyyyy:24::24::24::24::24:
kıroyumm benn kıroooo :35::35::35:

Back
X