• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

uğur güneş (miş) oynuo filminde kopya verim barii :1:

aman yeaa inci sözlükte korkunç hikaye anlatıyotum kapslerle kanıtlarla diye bi sayfa alın tırsın :27:

Son düzenleme:
kızlar gittigidiyodan saç düzleştiricisi ve fön makinası almak ne kadar mantıklı.. dün fiyat sordum, netteki fiyatlarıyla toplamda arada 170 tl fark var :44: o yüzden alsammı diyorum netten

aynı ürüne istanbul bilişimden bakın derim, piyasadan aynı ütüyü 150 tl indirimli aldım daha yeni :)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız uğrayamıyorum gündüzleri okudum yazılanları bende dikişevinden almayı düşünüyorum sırf o yüzden bursaya gezme planı bile yapıyoruz ki gezmek istiyorduk yakala co da deniz otobüsü geçen gün 10 tl idi gidip gezmek iyi olurdu uygunda bursa

eminönne gidip geleyim sonra kararlaştırcam şu sıra acele etmiyorum

dün fotoğrafçımızı ayarladık çok iyi oldu gönlüme göre oldu inşallah herkesler iyidir

zehra canım ağlama inan bak inan kendi içinde mutlu olucaksın kimse yardım etmiyor sa boşver şu kitabı oku lütfen allah de ötesini bırak bak o zaman çok düşüncelerin dğeişicek farklı olcaksın arkadaşlarımın çoğu okuyor bende sipariş verip okuyacağım

inan hayat ağlamana değmiyecek bak ben naptım biliyormusun cuma günü nişanlımın babası bana sordu kızım nasılsın nasıl gidiyor die 3 kez sordu ara ara bende babacım çok iyim ama birkaç şey eksik halı perde ahize dedim oda alınır dedi bende nişanlım söleyemiyor ben söleyyim dedim die söledim ona da

onun öncesinde nişanlım kimseye başını eğme demişti bana inan ben içimde tutamıyorum güleç olarak sölüyorum herşeyi kafamı önüme eğmedim anlım aktı annem babam yapıyor sonuçta onlarda gocunmaz dedim

sonra dün nişanlım dediki giz boşver talep ettin kendi bilir ben asla gidip birşey sölemem dedi bende ok dedim ne diyim sonra düşündüm kin kötü şey dedim kinlenme onlara yapacaksa yapar yapmayacaksa boşver dedim

ve o talebi geri çevirmek istiyorum artık istemiyorum gururdan değil güçten çünkü evelallah biz yaparız demi yalnız şu battı bir beyaz eşya bir ev boyama bir bunlar ama bizim eksiğimiz de var neyse işte bak diyeceksin ailen destek oldu şu oldu bu oldu yok inan herkes bekliyor birşeyler canım

annemle babam bugün gitti yemek takımımı bekledi ki ev kurulallı 2 haftayı geçiyor eve gelmediler ama dedim babacım sen her yere gidiyorsun bir bizim eve gelmedin davetlemi gelinicek ben babamsın çat kapı gelir fikir verirsin sanmıştım dedim söyledim de :1::1::1::1:ama bak söylediğimin üstünden 1 hafta geçmiş olcak demek ki dikkate alınmıyor işte

annem çok kızıyor annemler büyülenmiş gibiler kızım biz emekliyiz boş insanız adam çalışıyor kayınvaliden babanneye bakıyor biz üzülüyoruz onlara dedi ne diyim bana kim üzülsün

annem durumu yoktur adamın dedi ama durumu olmasa her hafta 7 saatlik yola gidermi cenaze olur memlekete düğün olur memlekete durumları bizden iyi ama işte

bak içim dolmuş bunlar dolmuş özde çok iyiler çok seviyorum ama olanı da görüyorum böyle ve buraya döküyorum asla kötülük görmedim el üstünde tutuldum ama bazen bende üstüme düşseler diyorum düşmüyormu düşüyor kızım hadi yemeğe gidelim kızım hadi mangal var kızım hadi bu var ama evlilik hazırlığı yok gözlerinde

öyle işte herkesin derdi var bana arkadaşlarım millet kv kp istemez sen istiyorsun diyor tabi istiyorum annem babam gibi görüyorum utanmadan halı perdeyi söyledim o derece yakın görüyorum ama işte gel gör ki bazı kafalar böyle şeylere önem vermez evlilik hazırlığını anlamaz işte hala gezme derdindeler neyse hala köyde 10 mayısta şenlik olcak onun derdindeler neymiş bu yıl gidemiyorlar geçen yılda gittiler 1 ay sonra o yüzden nişanımız oldu hep mi o tarih bizi bulur neyse

öyle kızlar zehra şükredelim başımızı sokacak ev var sakın ağlama ağlayınca allah üstesinden gelemeyeceğimiz dert verir sakın kendini üzme

yukardaki yazdıklarım izse dünden beri umrumda değil çünkü dert değil ben yüzü hep gülen bir insanım soldurmucam yüzümü :nazar::nazar::nazar::nazar:

sizde gülün hepinize dua ediyorum evlilik hazırlığını farklı şehirlerde yapmak zorunda olanlar allah size önce çok yardım etsin kızlar

Son düzenleme:
Back
X