- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın tatlım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr![]()
aynı ürüne istanbul bilişimden bakın derim, piyasadan aynı ütüyü 150 tl indirimli aldım daha yeni :)
gusto caycıyı aldım daha once ablama almısdım sımdı annem kendıne ve bana ceyıze aldı eger dusunen varsa suan pıyasada 200 kusur 129 tl gıttı gıdıyorda yanı ınternette uygun olabılıyor ama bana daha gıttı gıdıyordan kotu bır urun gelmedıgünaydın herkesee
hava yine missss
dilacımm olmuşş tarihama daha çok var beeee
giz canım sıkma kendini hiç bu süreçte sorun çok oluyormuş gerçekten ama atlatılır hepsi , önemli olan araların bozulmaması
ben de lazere gitmek istiyorum ama canım acayip tatlı nasıl yapıcam bilmiyorum:26::26:
Günaydın kızlar
Dün yaktırdım kendimi cız cızz
Seanslar arttıkça acıda çoğalıyo![]()
günaydınn canlar ciğerlerrr
gayet pozitif bi günden günaydınn günaydınnn günaydınnnnnnnnnnnnn sizeee :118::118::118:
*
gizz iyi yaptın canım döktün içini bizee ve son cümlenle vurgun yaptın resmen banaa
2 ayrı şehirde 2 ayrı hazırlık ve ev dizmek gerçekten zor
ama buna da şükür sonunda huzur olacak ya inşallah
bak buna da gülüp geçiyoruz
iyi olacak çünküü![]()
selam hangi şehirdeydinbende gidicem de şu reglm bi bitse
selam kızlar ya ne hazırlığım kaldı ne almam lazım şu sıra karıştım iyice.
davetiyeyi ne zaman bastırmalı sizce
ne hazırlıklarınız tamam![]()
günaydın herkesee
hava yine missss
dilacımm olmuşş tarihama daha çok var beeee
giz canım sıkma kendini hiç bu süreçte sorun çok oluyormuş gerçekten ama atlatılır hepsi , önemli olan araların bozulmaması
ben de lazere gitmek istiyorum ama canım acayip tatlı nasıl yapıcam bilmiyorum:26::26:
gunaydın canım nasılsın ay ben bu kıs 4 uncumu 5 ıncımı bılmıyorum grıp oldum ve suan ofısde calısıyorum hıc halım yok bogazlar pert durumda bogazıma bısı sokup kasıyasım var mebucaın dıye bır pastıl verdı cok ıyımıs balgam sokucuymus kendıme geldım bıraz tam nısan uzerı hıc olmadı bu antıbıotıklerde kg yapıo of yarın da spora baslıcam ıyısımı ben vıtamınlerımı kullanıyım yıne bagısıklıgım dusmus
sabah bütün tarihleri kontrol ettim vallahii
olsun yavaş yavaş eritcez burda şafaklarııı çok demeeee
*
ayrıca lazere de hemmen başlaa hemmennn
böyle bi kolaylık, rahatlık olamazzz
iyiyimm canım
çok geçmiş olsun sanaa:26::26:
bi an önce iyileşirsin umarım![]()
Tatlım şuanda hangi işlemi uyguluyorsun bilmiyorum ama ben çok pişmanım daha önce başlamadığım için.
Büyük rahatlık gerçekten![]()
böyle duyunca hevesleniyorum canım ya teşekkür ederim fikrin içinzararlı falan diyorlar ya o yüzden çekiniyorum aslında
ben epilatör ile devam ediyorum şuanda ama sürekli almak gerekiyor ya, o yüzden istiyorum lazeri
öncelikle koltuk altıyla başlasam sonra devam etsem olurmu ki:26::26:
Kızlar var mı istanbulda lazere giden memnun kalan
asıll siz tarihinizi öne alınn yaaaa
sıkmam canım
*
ama burda canımı sıkıyolar patlicam az kaldıı![]()
tahmin edebiliyorum hakkaten zordur yabizde açtık camları valla
çıkıp denizin karşısında çay içmek istiyorummmmmm![]()
canım ben gıdıyordum ama malesef devam edemedım jıletten mıkrop kapmısım sıfır actıgınız jıletlerde bıle oluyormus mıkrop bartholın kıstı olustu ondan sonra doktorum yasakladı jıletı ve bende devam edemedım