- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım kaç seans gitmiştin memnun muydun ?
Bende yenı basladım sayılır canım daha 2 3 seans gıtmeme ragmen cok rahatım gercekten buyuk rahatlık ama merkez ve yapıcak kısı cok onemlı oncelerı baska baska bırı gırıydu seansa cok yaktı benı hatta bacagımda ız kalcak korkusuyla bıraktım bacagı balayına yanık ızıyle gıtmıyım dıye esmerlerde oluyomus sorunböyle duyunca hevesleniyorum canım ya teşekkür ederim fikrin içinzararlı falan diyorlar ya o yüzden çekiniyorum aslında
ben epilatör ile devam ediyorum şuanda ama sürekli almak gerekiyor ya, o yüzden istiyorum lazeri
öncelikle koltuk altıyla başlasam sonra devam etsem olurmu ki:26::26:
gell arzucumm gellll![]()
lazer poliklinikleri sağlık bakanlığı onaylı olmak zorunda zaten kuzum.. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ben :26:
bence erteleme.. Zaten 5 dk lık bir işlem![]()
nasıl üzerler sinirlendirirler kuzumuzu yahuuuu![]()
doğru söylüyosun tatlım , öncelikle bir araştırıp cumartesi hemen gidip konuşuyorumgerekirse başlarım hemen
düğünden önce halletmek istiyorum ya çok büyük rahatlık , temizlik olucaktır eminim
öncelikle bu işte iyi olan bir yet bulmam lazım![]()
canım ben gıdıyordum ama malesef devam edemedım jıletten mıkrop kapmısım sıfır actıgınız jıletlerde bıle oluyormus mıkrop bartholın kıstı olustu ondan sonra doktorum yasakladı jıletı ve bende devam edemedım
canım ben gıdıyordum ama malesef devam edemedım jıletten mıkrop kapmısım sıfır actıgınız jıletlerde bıle oluyormus mıkrop bartholın kıstı olustu ondan sonra doktorum yasakladı jıletı ve bende devam edemedım
herkese günaydın..
cillop gibi Ankara sabahından tüm gelinciklere gelincik adaylarına ve aday adaylarına selaaammm selaaammmm selaammmm
çok huzurlu heyecanlı içim içime sığmayan bir halde uyandım bu sabah.. erken merken demedim bir koca tabak makarna yedim
şişirdim karnımı.. ama enerjimden hiç eksilmedim
akşam olsa bir an evvelll![]()
Bende yenı basladım sayılır canım daha 2 3 seans gıtmeme ragmen cok rahatım gercekten buyuk rahatlık ama merkez ve yapıcak kısı cok onemlı oncelerı baska baska bırı gırıydu seansa cok yaktı benı hatta bacagımda ız kalcak korkusuyla bıraktım bacagı balayına yanık ızıyle gıtmıyım dıye esmerlerde oluyomus sorun
herkese günaydın..
cillop gibi Ankara sabahından tüm gelinciklere gelincik adaylarına ve aday adaylarına selaaammm selaaammmm selaammmm
çok huzurlu heyecanlı içim içime sığmayan bir halde uyandım bu sabah.. erken merken demedim bir koca tabak makarna yedim
şişirdim karnımı.. ama enerjimden hiç eksilmedim
akşam olsa bir an evvelll![]()
Ben osmanbeyde bı yere gıdıyorum canım memnunmusun dersen pek deilim hastanelerdede yapıyolar artık onlardan bırını sec derım dusunursen arkadasım sıslıde camının orda marketın ustunde buyuk kırmızı tabelası olan bı yere gıtmıstı memnundu adını vermıyım sımdı reklam olmasın![]()
canım acaba jiletten kestiğin yerin üzerine atış mı yapıldı
o yüzden mi oldu:44::44:
oyyy afiyet şeker olsunnn ciciimmm![]()
ne kadar enerjik bir günaydın oldu bu, gülümsedim
haydi gel istanbula doğru boğazın karşısında çay içelimm ohh misssss
dilaacım evet evet verdim kararımı hastane araştırıp cumartesi hemencecik gidiyorumdüğüne kadar halledeyim çıksın aradan
![]()
msj geçermisin canım :) evet okmeydanında yapan bi yer var olmadı oraya başlıycam bi an önce başlamam lazım :18:
sağol bebişim de 5 ay önce 46 kiloyla evlendim şimdi 52 kiloyum biraz daha sabah kahvaltılarında makarna yemeğe devam edersem çarşı karışacak gibi![]()
Arzuuu sabahları makarna mı yiyon
Az ye birazİleriide o göbişte bebiş olcak kuzucum
![]()
ayçacım öyle bir istanbul sevdam tuttu ki son dönemdedelirir gibiyim.. çok özledim çoookkkk
istanbul bugünlerde özlenmeyecek gibi değil ki, hava pırıl pırıl, deniz boğaz bir harika
gel bekleriz mutlaka istanbulda kalabalığızzzzz![]()