• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun canım kaç seans gitmiştin memnun muydun ?

valla memnun degıldım nıye dersen agda yaptırıyordum ben zaten o daha az acıyordu lazer cok agrılı artı sımdı yıne agdaya gıdııyorum epımult dıye bır krem aldım tuy azaltıcı o cok ıyı geldı okadar azaldıkı tavsıye ederım yanı

böyle duyunca hevesleniyorum canım ya teşekkür ederim fikrin için:17:zararlı falan diyorlar ya o yüzden çekiniyorum aslında

ben epilatör ile devam ediyorum şuanda ama sürekli almak gerekiyor ya, o yüzden istiyorum lazeri
öncelikle koltuk altıyla başlasam sonra devam etsem olurmu ki:26::26:
Bende yenı basladım sayılır canım daha 2 3 seans gıtmeme ragmen cok rahatım gercekten buyuk rahatlık ama merkez ve yapıcak kısı cok onemlı oncelerı baska baska bırı gırıydu seansa cok yaktı benı hatta bacagımda ız kalcak korkusuyla bıraktım bacagı balayına yanık ızıyle gıtmıyım dıye esmerlerde oluyomus sorun

lazer poliklinikleri sağlık bakanlığı onaylı olmak zorunda zaten kuzum.. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ben :26:
bence erteleme.. Zaten 5 dk lık bir işlem :34:

doğru söylüyosun tatlım , öncelikle bir araştırıp cumartesi hemen gidip konuşuyorum :34: gerekirse başlarım hemen:34: düğünden önce halletmek istiyorum ya çok büyük rahatlık , temizlik olucaktır eminim:16:
öncelikle bu işte iyi olan bir yet bulmam lazım:31::31:

herkese günaydın..
cillop gibi Ankara sabahından tüm gelinciklere gelincik adaylarına ve aday adaylarına selaaammm selaaammmm selaammmm :21::21::21:

çok huzurlu heyecanlı içim içime sığmayan bir halde uyandım bu sabah.. erken merken demedim bir koca tabak makarna yedim :39:

şişirdim karnımı.. ama enerjimden hiç eksilmedim :52::52:

akşam olsa bir an evvelll :17::17::17:

nasıl üzerler sinirlendirirler kuzumuzu yahuuuu :41::41::41::41:

ben de pek eyvallahsız olduğum içinn
cevap veriyorum zatenn tabi haklıysamm
o yüzden anlaşıyoruz yetkilimlee :9::9::9:

doğru söylüyosun tatlım , öncelikle bir araştırıp cumartesi hemen gidip konuşuyorum :34: gerekirse başlarım hemen:34: düğünden önce halletmek istiyorum ya çok büyük rahatlık , temizlik olucaktır eminim:16:
öncelikle bu işte iyi olan bir yet bulmam lazım:31::31:

çok yerinde karar canımm
mutlaka gitt :34::34:
ilk başta zararlıdır diyodum ama rahatlığını gördüm yaaa
bide seninle ilgilenene kişinin verdiği rahatlık önemlii:34:

canım ben gıdıyordum ama malesef devam edemedım jıletten mıkrop kapmısım sıfır actıgınız jıletlerde bıle oluyormus mıkrop bartholın kıstı olustu ondan sonra doktorum yasakladı jıletı ve bende devam edemedım

aaa geçmiş olsun tatlım yaa :26:
ben lazerden önce de hep jilet yapıodum
belgrad ormanları halt etmişti yanımda :27:

canım ben gıdıyordum ama malesef devam edemedım jıletten mıkrop kapmısım sıfır actıgınız jıletlerde bıle oluyormus mıkrop bartholın kıstı olustu ondan sonra doktorum yasakladı jıletı ve bende devam edemedım

canım acaba jiletten kestiğin yerin üzerine atış mı yapıldı
o yüzden mi oldu:44::44:

herkese günaydın..
cillop gibi Ankara sabahından tüm gelinciklere gelincik adaylarına ve aday adaylarına selaaammm selaaammmm selaammmm :21::21::21:

çok huzurlu heyecanlı içim içime sığmayan bir halde uyandım bu sabah.. erken merken demedim bir koca tabak makarna yedim :39:

oyyy afiyet şeker olsunnn ciciimmm :52::52::52::52:

Ben osmanbeyde bı yere gıdıyorum canım memnunmusun dersen pek deilim hastanelerdede yapıyolar artık onlardan bırını sec derım dusunursen arkadasım sıslıde camının orda marketın ustunde buyuk kırmızı tabelası olan bı yere gıtmıstı memnundu adını vermıyım sımdı reklam olmasın:1:

Son düzenleme:
Bende yenı basladım sayılır canım daha 2 3 seans gıtmeme ragmen cok rahatım gercekten buyuk rahatlık ama merkez ve yapıcak kısı cok onemlı oncelerı baska baska bırı gırıydu seansa cok yaktı benı hatta bacagımda ız kalcak korkusuyla bıraktım bacagı balayına yanık ızıyle gıtmıyım dıye esmerlerde oluyomus sorun

neredeydi canım

herkese günaydın..

ne kadar enerjik bir günaydın oldu bu, gülümsedim :17:

haydi gel istanbula doğru boğazın karşısında çay içelimm ohh misssss:7:

dilaacım evet evet verdim kararımı hastane araştırıp cumartesi hemencecik gidiyorum:21::21: düğüne kadar halledeyim çıksın aradan:1::1:

Ben osmanbeyde bı yere gıdıyorum canım memnunmusun dersen pek deilim hastanelerdede yapıyolar artık onlardan bırını sec derım dusunursen arkadasım sıslıde camının orda marketın ustunde buyuk kırmızı tabelası olan bı yere gıtmıstı memnundu adını vermıyım sımdı reklam olmasın:1:

msj geçermisin canım :) evet okmeydanında yapan bi yer var olmadı oraya başlıycam bi an önce başlamam lazım :18:

canım acaba jiletten kestiğin yerin üzerine atış mı yapıldı
o yüzden mi oldu:44::44:

oyyy afiyet şeker olsunnn ciciimmm :52::52::52::52:

sağol bebişim de 5 ay önce 46 kiloyla evlendim şimdi 52 kiloyum biraz daha sabah kahvaltılarında makarna yemeğe devam edersem çarşı karışacak gibi :33::33:

ne kadar enerjik bir günaydın oldu bu, gülümsedim :17:

haydi gel istanbula doğru boğazın karşısında çay içelimm ohh misssss:7:

dilaacım evet evet verdim kararımı hastane araştırıp cumartesi hemencecik gidiyorum:21::21: düğüne kadar halledeyim çıksın aradan:1::1:

ayçacım öyle bir istanbul sevdam tuttu ki son dönemde :16: delirir gibiyim.. çok özledim çoookkkk

Arzuuu sabahları makarna mı yiyon :53:
Az ye biraz :27: İleriide o göbişte bebiş olcak kuzucum :16:

şeyyy yemiyordum da zehroşum bugün böyle şey oldu.. ııııığğğhhh.. yiyivermişim.. farkında değildim yani.. :56::56:

bu gidişe bebişe yer kalmıcak göbişte.. bu gidişe bir dur demek lazımdı dedim ve mutfakta ne kadar makarna paketi varsa hepsini kilere sakladım.. :35:

Back
X