• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şeyyy yemiyordum da zehroşum bugün böyle şey oldu.. ııııığğğhhh.. yiyivermişim.. farkında değildim yani.. :56::56:

bu gidişe bebişe yer kalmıcak göbişte.. bu gidişe bir dur demek lazımdı dedim ve mutfakta ne kadar makarna paketi varsa hepsini kilere sakladım.. :35:

Yaz gelioo yaaz.. Göbişler pörtlicek vallahii Arzuum :52:
Kışın saklaması kolay ama yazın olmuyor :52:

aaa geçmiş olsun tatlım yaa :26:
ben lazerden önce de hep jilet yapıodum
belgrad ormanları halt etmişti yanımda :27:

ben agda yapıyordum oyle acıyıcagını bılsem hıc baslamazdım lazere ben

canım acaba jiletten kestiğin yerin üzerine atış mı yapıldı
o yüzden mi oldu:44:

valla doktorum sanırım oyuzden olmus dedı ama jıletletın sıfır acılmamısında bıle varmıs o mıkrop oyuzden jılat kullanma dedı bende hıc sevmem jılet zaten lazere gıdıyorum dıye yapıordum

oyyy afiyet şeker olsunnn ciciimmm :52::52::52::52:

Ben osmanbeyde bı yere gıdıyorum canım memnunmusun dersen pek deilim hastanelerdede yapıyolar artık onlardan bırını sec derım dusunursen arkadasım sıslıde camının orda marketın ustunde buyuk kırmızı tabelası olan bı yere gıtmıstı memnundu adını vermıyım sımdı reklam olmasın:1:

canım ben artık yaptırmam lazer zaten suan okadar azaldıkı bıtcek yakında herhalde o kremın cok etkısı oldu

Kızlar öperim hepinizi bahar gibi bir hava var resmenn dışarda çok pozitif oluyo insan bu havalarda allah keyifi bozmasın herkes iyimi

enerjiler had safhada giz börtü böcek misali güneşi görünce dağıldık resmen :33::33:
iyiyiz şükür sen nasılsın?

bujucloud krem derken? hangi krem canım??

canım ben bır krem arıyordum hatta satın aldım ısmını hatırlamıyorum sonra musterı hızmetlerı aradı dedıkı o kalmamıs epımult verelımmı aynı etkıyı gosterır ancak bu spreylı degıl krem surceksınız fıyatıda krem ve yagı 30 tl almısdım dedım aman bır denıyım valla toplamda belkı 4-5 defa surdum ama cok ıse yaradı surdugunde hıssedıyorsun zaten bır yanma oluyor agdadan 3-4 saat sonra surdum ben oglen yaptırdıysam aksam surdum yanı ondan sonrakı tkaıp eden 5 gun boyunca suruyordum ama bana sorsan ben 2 gun 3 gun surdum demekkı sureklı sursem bıtcekdı sımdıde ablamda kalıyorum kremım evde kaldı gıdıyım alcam surmeye devam etcem baya azaldı benım bıkını bolgem

canım ben bır krem arıyordum hatta satın aldım ısmını hatırlamıyorum sonra musterı hızmetlerı aradı dedıkı o kalmamıs epımult verelımmı aynı etkıyı gosterır ancak bu spreylı degıl krem surceksınız fıyatıda krem ve yagı 30 tl almısdım dedım aman bır denıyım valla toplamda belkı 4-5 defa surdum ama cok ıse yaradı surdugunde hıssedıyorsun zaten bır yanma oluyor agdadan 3-4 saat sonra surdum ben oglen yaptırdıysam aksam surdum yanı ondan sonrakı tkaıp eden 5 gun boyunca suruyordum ama bana sorsan ben 2 gun 3 gun surdum demekkı sureklı sursem bıtcekdı sımdıde ablamda kalıyorum kremım evde kaldı gıdıyım alcam surmeye devam etcem baya azaldı benım bıkını bolgem

epimult ha? eşim eczacı teknisyeni de benim.. araştıralım kökünü kurutalım yahu.. başa çıkamıyorum bende ufff :15::15:

epimult ha? eşim eczacı teknisyeni de benim.. araştıralım kökünü kurutalım yahu.. başa çıkamıyorum bende ufff :15::15:

sımdı sana soyleyınce bakdımda bır vıdeo buldum %75 azalma dıyorya benımde suan % 65 falan tuy var baya azaldı olanlarda zayıfladı bence dene derım ama fıyatına zam gelmıs 69 tl olmus salıklıalısverıs.com dan almısdım ben

Kızlar öperim hepinizi bahar gibi bir hava var resmenn dışarda çok pozitif oluyo insan bu havalarda allah keyifi bozmasın herkes iyimi
giziim hava mis şafaklar daha da mis :16:

ben agda yapıyordum oyle acıyıcagını bılsem hıc baslamazdım lazere ben

benimde canımı ağda çok acıtmıştı.. neye alışıksan diğeri çok can yakıyor işte :31:

evet bebişim durdurmalıyım kendimi.. :45::45:

yok yok şey ettim yani.. yemicem bi daha.. :40:

:51: :51: :51:

sımdı sana soyleyınce bakdımda bır vıdeo buldum %75 azalma dıyorya benımde suan % 65 falan tuy var baya azaldı olanlarda zayıfladı bence dene derım ama fıyatına zam gelmıs 69 tl olmus salıklıalısverıs.com dan almısdım ben

denemekte fayda var canım Teşekkür ederim önerin için :16:

sağol bebişim de 5 ay önce 46 kiloyla evlendim şimdi 52 kiloyum biraz daha sabah kahvaltılarında makarna yemeğe devam edersem çarşı karışacak gibi :33::33:

ben de marttan sonra düzene gircem inşallah :27::27:
dün ne yediğimi söylemek bile istemiyorummm :18::18::18::18:

gizzzz hoşgeldin canım :16:
hava yaz burdaaa o yüzden çalışma isteği 0 :52::52::52::52::52:

denemekte fayda var canım Teşekkür ederim önerin için :16:

rıca ederım canım ama bu kremler kısıden kısıye degısıklık gosterıo sanırım mesela bıoderden cok memnun olanlar var bana hıc yaramadı mesela kac ay kullandım unıversıtede para yıgdım resmen onlara

Safak 88 olmus vay be az kaldi ben ne yapicam ya akil verin fikir verin

konuştuğumuzdan beri lazer epilasyon topiklerini okuyorum delireceğmmmm:52::52:

hatta bir hastane var ban yakın gidenler memnun kalmış orayı arayıp sordum fiyat bilgisi aldım, cumartesi de gidip görüşeceğimm:16: ne kadar hızlıyım yav, gaza gelmişken gideyim diyorum:1::1:

Back
X