- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
aaaaa polis eşi olmak için soruşturmaya girildiğini bilmiyordum hiç ben :26:
Hayırlısı olsun tatlım sizin içinde![]()
Valla canım inan bende yeni öğrendim :) amin tatlım hepimiz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa polis eşi olmak için soruşturmaya girildiğini bilmiyordum hiç ben :26:
Hayırlısı olsun tatlım sizin içinde![]()
yavrııııım yüksek voltaj verek sanaaaa![]()
![]()
![]()
evet canım aldık![]()
günaydınlaaarrr hayırlı cumalar ve de sevgililer gününüz kutlu olsun gelinciklerim
Rabbim sevdiceklerimizle her günümüzü sevgililer günü tadında yaşatsın inşallahbakalım benim kocacık artık evliyiz deyip de çikolatasız gelecek miiii? :18::18:
ver vallahi kuzumm
naptınız arucumm dün
4 gözle bekliyodunn kocikii![]()
Bende bu sene hediye istemedim, bende almadım. Benimki özür dilio benden hediye almadı die..
Bize bizden ala hediye mi olur didim
Rabbim muhabbetimizi daim eylesin![]()
hoppala cuppala kuşum
8 günün acısını çıkarttım kocamdan.. kızanlayan köpekler gibiydim dün ilk defa..![]()
kuduruk arzu
![]()
hoppala cuppala kuşum
8 günün acısını çıkarttım kocamdan.. kızanlayan köpekler gibiydim dün ilk defa..![]()
kuduruk arzu
![]()
Abbowww![]()
çok net oldu galiba :90::90::90::90:
vayy anasınıı yaaaaaaa
maşallah maşallah sizeee canımm![]()
günaydınlaaarrr hayırlı cumalar ve de sevgililer gününüz kutlu olsun gelinciklerim
Rabbim sevdiceklerimizle her günümüzü sevgililer günü tadında yaşatsın inşallahbakalım benim kocacık artık evliyiz deyip de çikolatasız gelecek miiii? :18::18:
Allah bozmasın canımönemlı bısı sonucta
![]()
aslındaa lacivert canımm siyahhh gibi durmuuus daha sonradaa kullanıyım hem hava soguk olur acık renk gitmez diye düsünmüstüm
ay benimde korkum o evlenince aşkı taze tutmak lazım monoton olmak istemiyorum
hoppala cuppala kuşum
kuduruk arzu
![]()
herşey sende bitecek bunu bil canım
ilişkiyi diri tutmak da monotona bağlamak da kadının elinde..![]()
Wuuuuhuuuuuuuuu![]()
İnş. canım elimden geleni yapıcam ama ruh öküzü olmazsa nişanlım sorun olmaz :) sonra yılmayayım :)
göriciiiiizzzzzzzz![]()