• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

niliiiimmm :23::23:
önce yaklaşık 1 saat ağladım doğum kontrol ilacımı unutmuşum salı-çarşamba.. dün yani perşembe günü aklıma geldi.. eyvah eyvah diye dövünüp duruyorum bir yandan da sayıyorum tabi "bu benim tek başına düşüneceğim birşey değil!!! sen neden hatırlatmıyorsun!!! bencil!! nankör!!!" falan derken bir bakmışım ki hoppala cuppalaaaa :46::46::46::46::46:

daha sonra şey oldu işte oluverdi

Hahahaaa bilmem mi oluverir :)))))))

canııımmmm :16::16:

ay evlenmeden bende çok çekiniyordum ayçacım yaaa ama sonrasında bir gece de değişiyor herşey :23::23::24::24::24:

büyülü gece :27::27: bekleyelim ve görelim bakalımm, zaten 6 yıldır bekliyorum accuk daha beklerim:27::27: yatıp uyumasak bari malum ertesi gün erkenciyiz yolculuk var balayına:27::27:

dilacım aynen biz yaşmadığımız için öyle geliyor, büyülü geceye az kaldı:27::27:

büyülü gece :27::27: bekleyelim ve görelim bakalımm, zaten 6 yıldır bekliyorum accuk daha beklerim:27::27: yatıp uyumasak bari malum ertesi gün erkenciyiz yolculuk var balayına:27::27:

dilacım aynen biz yaşmadığımız için öyle geliyor, büyülü geceye az kaldı:27::27:

hemde ne büyü :36::36:
bizde altı da havaalanı yolu tutmuştuk evet biraz yorucu oluyor ama kural bu :23::23::23::23:

valla bendediyorum benimkine balayında olsun diyede bekleyemem diıo :) herhalde senin sevdiceğinde uyumaz :)

klasik anaç kadın hali canımcım napacan mecbuuurr :34::34:

aynen canımcım

bizde sonraki gün devam etcez balayına ama bakalımm nasıl geçecekk :23::23::23::23:

bilirsin tabiiiiiii :23::23::23:

Bende bu akşam için plan yaptım :))) Mum ışığı, ellerimle yaptığım kırmızı kekli yaş pasta (kalp şeklinde), kırmızı şarap ve kırmızı saten gecelik..

ben çabuk mu alıştım ne bu işlere :9:

Back
X