Selamlar kızlar,
Uzun zamandır giremiyordum geçmişi okumaya baştan başlıyım dedim ama tamamını okuyamadım yarıda pes ettim maalesef çok fazlaydı
Bende bu süreçte bi çok şeyimi hallettim çok şükür Allahımaa
Mobilyalarımı almıştım zaten onu yazmıştım
Gelinliğimide aldım dün sonunda şükür diorum çünkü benim için en zor gelinlik oldu çok kararsızlık yaşadım gel gitlerim oldu mobilyalarda zorlanırım diodum ama beni en çok zorlayan gelinlik oldu sonunda çok sade bir modelde karar kıldım en çok içime o sindi gözüme çok zarif ve şık gözüktü inşallah Rabbim hayırlısıyla giymemi nasip eder hepimiz için

Aminnnnnnn
Ve bgn perde ve halı işimide hallettim
Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahh

Çok güzel heycanlarmış gerçekten son 7-8ayda öyle zor zamanlar geçirdim ki bu zamanlar bana çok çok iyi geldi
Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
fonların koyu kahve güzel olur bencede canım kontrast renkler daha hoş gözküyor bende öyle yaptım evime mavi koltuklara mavili perde yapsan daha göz yorabilir diye düşünüyorum
benim koltuklarım krem yastıkları kahve ama açık renklerde ben açık mavili açık kahveli desenli bi fon yaptırıyorum ve rengin çok iç açıcı oldu perdeciler güzel fikir veriyorlar, oturma odam leylak rengi ve toz pembe ağırlıklı perdelerimin fonları turkuaz mavi içinde leylak toz pembe desenli baya bi canlılık getirdi ama bunu bana görmeden söyleseler kesinlikle cesaret edemezdim saolsun perdecim renk konusunda çok cesaret verdi
Kuzum şimdi english home un vizon rengini gördüm.. Tam istediğim gibi aslında o renk daha güzel olur galiba :26:
soldaki ninde desenine bayıldım
harikaymışş benim oturma odamın perdelerine çok benziyor sadece renk farklı ama bu renginede bayıldımm

Tatlım bende ahizeleri en sona bırakmayı planlıyorum. Eşyalardan da önce eve tül perdeleri takalım diye düşünüyorum ben. Eşyalar geldikten sonra evin içi gözüksün istemiyorum.. Eşyalar yerleştikten sonra fon perdeleri ve halıları seçmeyi planlıyorum. En son da artık kısmetse avizeleri seçeriz
canım aldınız mı bilmiyorum ama benm size naçizane önerim ya perdelerinizi en sona bırakın yada hepsini alın çünkü tüllerde fona göre değişiyor ben perdelerimi daha bgn aldım hemen her odamda tülüm farklı tüllerde bile öyle çok alternatif var ki insan sapıtıyor mesela çok desenli bi fon alırsan tüz tül kullanırsın (ki düz tülde bile renkleri geçtim yok örme yok simli yok allı pullu bisürü çeşit var) düz bi fon yaptırmak istersen kendinden desenli bi tül kullanırsın ki bundada çok fazla alternatif var gerek desen gerek renk bence parça parça almayın hepsini aynı anda alın derim