• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

telaşlı, gün geçtikçe heyecanla gidiyor hazırlıklar :)

kına magnetimi en kötü ihtimal triacany den yaptırıcam fiyatı çok uygun

selam kızlarrr :3::3::3:
*
mutlugul arkadaşım bak bende senin gibiyimm
sevdicek askerde diil ama uzakta :(
ben de ondan ayrı yapıyorum bütün hazırlıklarımı
ama sonunda onunla kavuşmanın hayalini kurunca kendimi motive edebiliyorum
sen de o şekilde düşün
biliyorum zor benim de modum düşüyo ama düşüncemi düzenleyerek pozitif kalmaya dikkat ediyorumm :16:

Şafak 65 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kalkdığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artık:14: pazar günü gelinlik bakmaya gittik, yıllardır beklediğim anı yaşayacaktım diye çok heyecanlandım... gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım...:14: İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...

selam kızlarrr :3::3::3:
*
mutlugul arkadaşım bak bende senin gibiyimm
sevdicek askerde diil ama uzakta :(
ben de ondan ayrı yapıyorum bütün hazırlıklarımı
ama sonunda onunla kavuşmanın hayalini kurunca kendimi motive edebiliyorum
sen de o şekilde düşün
biliyorum zor benim de modum düşüyo ama düşüncemi düzenleyerek pozitif kalmaya dikkat ediyorumm :16:

İkinizin şafakları da aynı üsteliiik :34:

Ayçamikkk nasıl güzel olurduuuu bunaldım valla 4 duvar arasında durmaktan :19:

tubik hadi gezelim ya, tam bir bahar havası var ne sıcak ne soğuk .. bayılıyorum böyle bunaltıcı olmayan havalara:16::16:

böyle havalarda, işten çıkıcaksın sahile gidip çay içiceksin ohh mis:16::16:

ben küçük bi sahil kasabasında yaşamlıymışım aslında ama istanbulumu çok seviyorummmm:16::16::16:

dila cnm burdada camlar açık valla bununla yetiniyokkk:27::27:

tubik hadi gezelim ya, tam bir bahar havası var ne sıcak ne soğuk .. bayılıyorum böyle bunaltıcı olmayan havalara:16::16:

böyle havalarda, işten çıkıcaksın sahile gidip çay içiceksin ohh mis:16::16:

ben küçük bi sahil kasabasında yaşamlıymışım aslında ama istanbulumu çok seviyorummmm:16::16::16:

dila cnm burdada camlar açık valla bununla yetiniyokkk:27::27:

Kesinlikle bende sahil kasabasında yaşamalıymışımmmm :16::16:

Valla çok bunaldım akşam olsa da çıksam yahuu

Napıyosunuz kızlar canım cıktı bugun bakamadımda buraya işten cıkınca koçtasa gıdıcem bende banyo takımı bakmaya gözüme baska seylerde çarpar heralde:23: yorgunlıkyan ölsemde ceyız almaya devammm:52:

Napıyosunuz kızlar canım cıktı bugun bakamadımda buraya işten cıkınca koçtasa gıdıcem bende banyo takımı bakmaya gözüme baska seylerde çarpar heralde:23: yorgunlıkyan ölsemde ceyız almaya devammm:52:

emin ol gidince mutlaka başka şeylerde alınıyo canım bende eve daha yeni geldim ama birazdan bende çıkıcam alışveriş için aynen öyle yani yorgunluktan ölsekte çeyiz alışverişini hiç birşey engelleyemez :)

kıymetçim tabikide paylaşırım ben bunu aldım canım memnun kalacağıma inanıyorum buhar gücü herşeyi yüksek

şu anda teknosada 469 dan 269 a düşmüş sanırsam

PHILIPS GC 5055 XPRESS AKILLI ÜTÜ

sağol Gizim buna bakayım netten şimdik:42::42:

Eklentiler

• $56508582.ozdilek-orient-aile-bornoz-seti-cd1474.webp
    $56508582.ozdilek-orient-aile-bornoz-seti-cd1474.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 25
Back
X