• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bazen diyorum bulaydık zengin koca , çalışmazdık :27::27: şaka bi yana gerçekten iş için yaşıyoruz gibi bişey, yaşamak çin çalışcağımıza, bütün saatlerimizi burada geçiriyoruz:5:

dilam canım o yetkilileri tahmin edebiliyorum inan ki çok iyi anlıyorum seni hepsi aynı.. can sıkmak için yaratılmışlar gibi ya..
ben bu yüzden kaçmak istiyorum artık gerçekten yapamıycam ilerde bu işi o yüzden fırsat varken gidesim var ama bakalım işte :31::31:

nere gitcez ki ayçam yaa:5::5:
hakkaten dediğin gibi iş için çalışıyoruz ve ben bunu yetkilime de diyorumm
para kazanmak için çalışıyoruz daha fazla maaşla daha güzel bi iş bulursam giderim die
napim durum bu çünkü :26:

ayçacım dilacım ikiniz için evrene pozitif pozitif enerjiler gönderiyorummmm :103::103::103::103::103::103:

bazen diyorum bulaydık zengin koca , çalışmazdık :27::27: şaka bi yana gerçekten iş için yaşıyoruz gibi bişey, yaşamak çin çalışcağımıza, bütün saatlerimizi burada geçiriyoruz:5:

dilam canım o yetkilileri tahmin edebiliyorum inan ki çok iyi anlıyorum seni hepsi aynı.. can sıkmak için yaratılmışlar gibi ya..
ben bu yüzden kaçmak istiyorum artık gerçekten yapamıycam ilerde bu işi o yüzden fırsat varken gidesim var ama bakalım işte :31::31:

bütün gun evde oturucak bı yapım yokta ıstedıgımızde ıse gelsek ne guzel olurdu:37: aman o yetkılılerın ben:47:

$kýna.webp

farklı alternatif arayanlara, düğün, söz, nişan, kına için hazırlanan değişik hoş ikramlık butik kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.

nere gitcez ki ayçam yaa:5::5:
hakkaten dediğin gibi iş için çalışıyoruz ve ben bunu yetkilime de diyorumm
para kazanmak için çalışıyoruz daha fazla maaşla daha güzel bi iş bulursam giderim die
napim durum bu çünkü :26:

nereye gideceğimizi bilmiyorum ama gitmek istiyorum tek bildiğim bu .. bu sektör dışında neresi olursa istiyorum bunun içinde çok çabalıyorum ben ama henüz bişey olmadı :5:

yakında bi bakmışsın ayrılmışım hiç belli olmaz bana çünkü gerçekten düşünüyorum bunu ciddi ciddi..

of ne bileyim ya :5::5::5:

kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım

Eklentiler

• $fotoðraf.webp
    $fotoðraf.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 30
kızlar selam nasılsınız ?

nikah günü almak için dün izin aldım ama sinir krizleri geçirdim aptal doktorun yüzünden sabah kan verdim dün filmleri aldık karaciğer pazartesi alıcaz günü. Soruşturma için geldiler hemde dün sabah iyi ki izin almışım :) evrağım hızlı gelecek görünen o bakalım. damatlık çıktı tadilattan onu aldık, karaca'dan kırmızı bi yemek takımı beğenmiştim rengi yoktu onu aldık. sizlerde durum nasıl.

nikah günü almak için dün izin aldım ama sinir krizleri geçirdim aptal doktorun yüzünden sabah kan verdim dün filmleri aldık karaciğer pazartesi alıcaz günü. Soruşturma için geldiler hemde dün sabah iyi ki izin almışım :) evrağım hızlı gelecek görünen o bakalım. damatlık çıktı tadilattan onu aldık, karaca'dan kırmızı bi yemek takımı beğenmiştim rengi yoktu onu aldık. sizlerde durum nasıl.

15 gun saglik raporu alamadik sen yine iyisin

nereye gideceğimizi bilmiyorum ama gitmek istiyorum tek bildiğim bu .. bu sektör dışında neresi olursa istiyorum bunun içinde çok çabalıyorum ben ama henüz bişey olmadı :5:

yakında bi bakmışsın ayrılmışım hiç belli olmaz bana çünkü gerçekten düşünüyorum bunu ciddi ciddi..

of ne bileyim ya :5::5::5:

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimm :26::26:

kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım

meryemcim gayet güzelmiş yaa bindallın
güle güle giyy:16::16:
*
bu arada şeyma nerelerdee yaaaaaa
kaç zamandır girmiyoo

Biz de nikah işlemleri için kısmetse haftaya başvurucaz canım.
Hayırlı uğurlu olsun.

Back
X