• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına :64: :58:
:123:14 Haziran 2014 Düğün ......................
1​.... :123:

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına :64: :58:
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................71....
:123:

isimsiz965 : 5 Eylül 2014 Kına :64: :58:
:123:6 Eylül 2014 Düğün ...........................85....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına :64: :58:
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................92​....

tugce86 : 12 Eylül 2014 Kına :64: :58:
:123:14 Eylül 2014 Düğün .......................93​....

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar bu arada gizem bizi terk etti hic ugramiyor bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar,
Hayırlı Cuma' lar

Günaydın herkese, hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrr:16::16:

Valla galiba öyle canım, o kaçsa da yapcak birşey yok, el mahkum:1:

Günaydınnn kızlar:34:

Günaydın hepinize kızlar. :16:

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar bu arada gizem bizi terk etti hic ugramiyor bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepinize hayırlı cumalar kızlaaarr :3: günaydınlar.. :16::16:

Sonunda cuma geldi yuppiiiii:32::33:
Bugün saçlarımı kestiricem yazın çekilmiyor uzun saç birde yıpranmıştı düğünün geçmesini beklemiştim:34:
Yeni bir imaj yapim :27:

Bugün saçlarımı kestiricem yazın çekilmiyor uzun saç birde yıpranmıştı düğünün geçmesini beklemiştim:34:

saçların düzse şayet victoria modelini çok hoş buluyorum canım ben.. önler uzun arkası kısa.. yada bob diye de geçiyor.. düşünebilirsin bence :34:

$Bob-kesim-saç-modelleri.webp

Geçen yazda aynen böyle yaptırmıştım cnm bnmde aklımdan geçen buydu içimi okumuşssun:34:

rahat şık bir model diye düşündüm canım.. kalp kalbe diyoruz o zaman :9: hatta üst yoruma da yazdım "nasıl bir imaj yapiim" yazdın sanarak öneri de bulundum üzerime vazife olmadan cancanım pardon :34:

Estafurullah olurmu öyle şey cnm.
Hiç öyle bişy düşünmemiştim ztn

bende istiyorum ama saçlarım dağınık dalgalı o yüzden sürekli fönlü kullanmak zorunda kalıyorum kendi kendime yapınca da yıpratıyorum diye etrafımdaki bütün sevdiklerimi bu modele yönlendiriyorum :9: :9: güzel göreyim gözüm gönlüm açılsın diye :9: :9: :9:

bende istiyorum ama saçlarım dağınık dalgalı o yüzden sürekli fönlü kullanmak zorunda kalıyorum kendi kendime yapınca da yıpratıyorum diye etrafımdaki bütün sevdiklerimi bu modele yönlendiriyorum :9: :9: güzel göreyim gözüm gönlüm açılsın diye :9: :9: :9:

Benim saçım düz ve çok ince telli.
Oooo hep fön çeksem bnm saçlar elimde kalır:9:

hepinize hayırlı cumalar kızlaaarr :3: günaydınlar.. :16::16:

:54::54::54:

Yeni gelin klasiği zaten, düğüne kadar o saçlar kestirilmez, ne o gelin saçı güzel olsun diye. Düğünden sonra , mısır püskülü olan o saçlar , zaten son zamanlarda fazla duşa maruz kalmanın da etkisiyle :1: iyice berbat olur ve kestirilir. Daha düğünden sonra saçını kestirmeyen yeni gelin görmedim ben, kendimde dahil :9:

Yeni gelin klasiği zaten, düğüne kadar o saçlar kestirilmez, ne o gelin saçı güzel olsun diye. Düğünden sonra , mısır püskülü olan o saçlar , zaten son zamanlarda fazla duşa maruz kalmanın da etkisiyle :1: iyice berbat olur ve kestirilir. Daha düğünden sonra saçını kestirmeyen yeni gelin görmedim ben, kendimde dahil :9:

napıyorsun gözümün nuru?? :16::16::16: yeğenim nasıl?

Hehehehehe:1:
Alemsin nil tesiptlerin beni güldürdü:23:

tünaydın kızlar :3:

aynen bende kestirdim gitti hem de bu zaman kadar hiç bu kadar kısa kestirmemiştim herkes şok oldu ama beğenildi, bana hala garip geliyor:1: cuma günü balayından dönmüştük salı günü gittim kestirdim :1: yoksa malum sürekli banyo faslı olduğundan o uzuuun saçımı sürekli yapmaya üşenir papaz gibi gezerdim :1: şimdi gayet kolay yapması :1:

Back
X