Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır tahta kurusu denen illet le ugrasıyorum bir cok kez ilaçlama şirketleri anlastım ama bir türlü kurtulamadım lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl başa cıkıcam
merhaba arkadaşlar uzun zamandır tahta kurusu denen illet le ugrasıyorum bir cok kez ilaçlama şirketleri anlastım ama bir türlü kurtulamadım lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl başa cıkıcam
Çok sıkıntılı moral bozucu bir durum. Ben de yaşadım. Psikolojim bozulmuştu. Ilaclama şirketi niye bitirmedi ki acaba. Biz eşimle kendimiz ilaçladik. Gittik ilac satan yere dedik boyle boyle verdigi ilâçla ilacladik odanin her yerini. 2 saat falan bekledik. Sildim ben dsha sonra. Her yikanabilenleri yikadim. Balkona attim. Gunes cok iyi geliyor. Aradan 3 4 gun gecti yine ayni seyleei tekrar yaptim. Duzenli birkac kez yaptim cok sukur kurtuldum.