• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahtakurusu

defne998877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
6
0
1
22
Merhaba iki gün önce vücudumda minik minik böcekler vardı toz tanesi kadar bugünle beraber üç gündür vücudumun belli yerlerini ısırmışlar ve kabarıklar var bu tahta kurusun ve ben bundan nasıl kurtulabilirim bir çok şeyi okudum ama ben evde bunun yuvasını filan bulmadım tahta kurusu böceğin fotoğraflarına bakıyorum benim vücudumdaki ile aynı değil bu minik böceklerin nedir Tahtakurusu mu başka bir şey mi beni aydınlatır mısınız

Tahta kuruşuysa gecmıs olsun eğer hızlı müdehale etmezseniz tüm eşyalarınızı çöpe atmak zorunda kalabılırsınız ilaçlama şirketi çağırın hemen …
elektrik prizindeki delikleri kapatın çocuk korumalarıyla ordan komşu evlere bile geçme riski var uyarın komşularınızı ilaçlamayı haftalık aralıklarla yaptırın elbıselerı dahi tek tek inceleyın minnacık gözükmeyecek şekilde hızlı olarak ürerler
Ev yaktırır o cinsten bi illettir tahta kurusu.

+90 (533) 947 95 89 şu numarayla hızlıca iletişime geçin Konya da tahta kurusu bitirme konusunda nam yapmış bi şirket başka şehirde olabilirsiniz en azından hangi ilacı kullanacağınıza dair sizi net bilgilendirir

Bu arada kesinlikle abartmıyorum eski binadaki komşumuz geçen hafta bütün evini çöpe indirip ustlerıne bi elbıse dahi almadan kaynana evine gitmek zorunda kalmıslar 3 çocuğuyla . Çok geç farketmısler evin taban tahtalarına kadar işlemiş hıc bıseyı kurtaramadılar . Evınıze mısafir kabul etmeyın kimseye gitmeyin elbıseyle bile taşınır evden eve .
Uyarın çevrenizi de son zamanlarda gelen giden varsa evını takip etsin .

Back