- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Teşekkür ederim:)Başınız sağolsun allah cennette kavuştursun
Bugün başka bir arkadaşımıza da yazdım aynısını size de yazacağım, alo diyecek insanlar varsa etrafınızda şanslısınız. Yalnız kalmayın, arayın onları kafalarını ütüleyin. Dertler paylaştıkça azalır.
Anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz?Teşekkür ederim:)
Benim meselem siyahsa, siyah hakkında konuşabileceğim kimse yoksa
Herkesle beyazı konuşup, tartışıyorsam
Ne edeyim:)
Yazdım işte buraya
Beşiktaş taraftarı ol :)) Biz arada çarşı'ya gidip hem siyahı hem beyazı konuşuyoruz :))Teşekkür ederim:)
Benim meselem siyahsa, siyah hakkında konuşabileceğim kimse yoksa
Herkesle beyazı konuşup, tartışıyorsam
Ne edeyim:)
Yazdım işte buraya
Hayır. Hiç evlenmedim. Yalnız yaşıyorumAllah rahmet eylesin. Evli misiniz?
Yo demek istediğim tam olarak bu değil.Anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz?
Hayır. Hiç evlenmedim. Yalnız yaşıyorum
Yuvanızın mutluluğu daim olsun dilerimSorma sebebim şu: iyi bir eş yalnızlığı bertaraf edebiliyor ve bir de annelik söz konusu olunca insan hayata daha sıkı tutunuyor evladı için.
Babam var sadece. Tek çocuğum. Başka görüştüğümüz akraba Yok.Yaşınız kaç
Babanız yok mu kardeş vs
Yani hepimiz öleceğiz, annesi vefat eden çok kişi var hayatına devam eden
Belki içlerinde bir boşluk ama hayat akıyor
Sizi bu kadar bunaltan durum ne
Şimdi neler yaşadığınızı bilmediğimden söylediklerim havada kalacak, belki de tavsiyelerim yaşadıklarınıza fazla naif gelecek densizlik etmiş olacağım.Yo demek istediğim tam olarak bu değil.
Balın tadına bilmeden, bal lezzeti üzerine konuşan kişi ne kadar ilginizi çeker?
Durumumda balın tadına bakanlar, maalesef ha diyince arayabileceğim insanlar değil.
Millet evlenmiş, çocuklaşmış
Onların ebeveyn olduktan sonra yaşadıkları kayıpları, ben evlenme düşüncem yokken yaşadım
Babam var sadece. Tek çocuğum. Başka görüştüğümüz akraba Yok.
Sıradan bayram ziyaretleri haricinde.
Hayata devam ediyorum tabi, nefes alıyorum en azından.
Annemin bana bir şey olursa benim kardeşlerim, yiyenlerim sana sahip çıkar dediği insancılları cenazede bile görmedim.
Tek gerçek şu, yalnızız.
Ne güzel de bir yorumŞimdi neler yaşadığınızı bilmediğimden söylediklerim havada kalacak, belki de tavsiyelerim yaşadıklarınıza fazla naif gelecek densizlik etmiş olacağım.
Ama naçizane şunu önerebilirim, biraz daha şeffaf olmayı deneyin, kendinizi fazlaca dolaylı ifade ediyorsunuz bu anlaşılmayı zorlaştırır, belki de karşınızdaki siyahtan da haberdardır balın tadından da, ama kabuğunuzu kırıp size ulaşamıyordur.
Hisler ortaktır zatzuma, evlisi de bekarı da yabancısı da eğitimsizi de tahsillisi de hisseder. Anlatırsanız, paylaşırsanız o hisleri tanırlar merak etmeyin.
Umarım aşarsınız bu dönemi, ki aşılıyor da zaten neler geçmiyor ki
İhtiyacim var yazmadım.Evet yalnızız
Hep yazarım yalnız doğduk yalnız öleceğiz
Bize bizden başka kimseden fayda yok
Tek çocuksan esasen bu beklentilerinin olmaması da lazım
Ben tek çocukların tek olmaya alışkın olduğunu, bu nedenle daha az taviz verdiğini, bunun karşıdan şımarıklık olarak algılansa da diğer insanlara muhtaçlık duyguları olmadığı için alttan almadıkları şeklinde düşünürüm
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben de tek çocuğum ve tek çocuk annesiyim
Annen seni o bu sana sahip çıkar diyerek beklentiye sokmuş ama senin kimseye ihtiyacın yok ki
Hatta sen bile çocuk sahibisin. Kocan bile varmışEvet yalnızız
Hep yazarım yalnız doğduk yalnız öleceğiz
Bize bizden başka kimseden fayda yok
Tek çocuksan esasen bu beklentilerinin olmaması da lazım
Ben tek çocukların tek olmaya alışkın olduğunu, bu nedenle daha az taviz verdiğini, bunun karşıdan şımarıklık olarak algılansa da diğer insanlara muhtaçlık duyguları olmadığı için alttan almadıkları şeklinde düşünürüm
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben de tek çocuğum ve tek çocuk annesiyim
Annen seni o bu sana sahip çıkar diyerek beklentiye sokmuş ama senin kimseye ihtiyacın yok ki
Sen empati kurabildin, ne mutlu. Bu hem sana hem bana yaradı.Başın sağolsun. Aynı durumdayız ben de annemi kaybettim tek çocuğum akrabam da yok. Tek yaşıyorum . benim de bir babam var sadece ve öylesine merhaba diyebileceğim bir kaç yüzeysel insan. İlaçlarla hayatıma devam ediyorum. Fazla da bir beklentim yok hayattan. Halim de yok.
Ama bazen öyle bir coşku doluyor ki içime sırf o anlar adına yaşıyor olabilirim. Benimki kronikleşti artık umarım sen hayatın benim bilmediğim yönlerini keşfeder mutlu olursun. Pek de bir bakış açısı sunamadım ama seni çok iyi anladığımı söylemek istedim. Anlaşılmayı hep rahatlatıcı bulmuşumdur.
İhtiyacim var yazmadım.
Annem onlara hayattayken, bir tür laflarına inanmış ki, bana söyledi.
Hikayenin öncesini yazmadım. Lütfen kırıcı oluyorsunuz. Damdan damdan yazıvermeyin.
Çok merak ediyorsanız, özelden mesaj atın, döküleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?