- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi dayler dayler
-
Topiginız hayırlı olsunGençler, hadi itiraf edin be! Yer yer kimselere söyleyemediğiniz, gizliden gizliye yürüttüğünüz, kulağa saçma gelen veya alenen milleti darladığınız TAKINTIlarınız var mı? Çok basit de olabilir, çooook uçuk da, hadi dökülün de accık kendimizle alay edelim
Ben başlayayım;
-Sayı seçme şansım varsa mutlaka tek sayı ile biteni seçiyorum, çift sayıda bi bitmemişlik var sanki ya
-Temizlik takıntım var ama tam tersi, yani yapmak istememe takıntısı, vakti gelince mecbur yapıyorum ama o zaman bana bi daral geliyor, bi basıyor
-Bulaşık makinesindeki kaşıklığa mutlaka çatallar bir tarafta, kaşıklar başka bir tarafta, aynı yöne bakıyor olarak dizilecek, öyle yapılmamışsa çaktırmadan düzeltiyorum, dolapta da kulplu bardaklarin kulbu aynı yöne bakacak. (yok düzen takıntım filan yok, kıyafet dolabımdan belli orası)
-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor.
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz
-Bir de cinsiyet eşitsizliği üzerine kurulan cümlelere takığım, içim durmuyor duyunca; kocana sahip çıkamadın mı? Daha babasına bakamıyor kocasına nasıl bakacak? İkimiz de çalışıyoruz ama ev işi bende gibi gibi gibi
-Daha da aklıma geldikçe yazarım, sıra sizde, eminim harika yaratıcı takıntılar çıkacak, en saçma takıntıyı seçeriz birlikte
Bi de davetli listesi mi oluyomuştu hı? Du bakimmm;
Bal0ncuk
@Matmazeell
@Paresilaaa
Hemsirecik
@benneyanginlargordum
@Bendenkimseyebahsetmeyin
@Gsyabk
@Akmerim
M Meredith Grey
@Sirinca
@Nureella
Ve herkes
Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız?Hepimiz hasta olmasa mıydık? Bundan sonra foto çekecekler onlayn miii? Ahhshahshs
Ayyyyy ahshahhshahs ya hani bsy olacağı yoksa da esnettin o kapıyı beAy şeyi de söyliyim neden bilmiyorum ama dışarı çıkarken kapıyı kilitledikten sonra birkaç kere omuz atıp kontrol ederim kapı sağlamda mı diye
Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.Topiginız hayırlı olsun
Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız?
Teşekkür ederiiiimTopiginız hayırlı olsun
Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız?
Omuz atmak nedir ya cagirda kafa goz dalalim shshsbAy şeyi de söyliyim neden bilmiyorum ama dışarı çıkarken kapıyı kilitledikten sonra birkaç kere omuz atıp kontrol ederim kapı sağlamda mı diye
Mecbuuuurrr naaapcaaan ahhahahahsAllah kahretsin ama yine beni çok seviyorsun
hacı o değilde sıçrayan sperm ne leeeOmuz atmak nedir ya cagirda kafa goz dalalim shshsb
Son gunlerde moda oldu ultra guclu spermler hshshsh benimde olmasinmi hahshshacı o değilde sıçrayan sperm ne leee
Bende ne takintilar var da birden soylemiyim diyorum. Alıştıra alistira yoksa adim deliye cikacak sitede mazallah
Ben özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorumOmzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video
Ya yok artık, şaka dimi. Arkadaslarin alin bunu. Topla topla topla.Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video
Benim halilar hergun sekil degistiriyor kedis sagolsun shshshs kriz sebebiSakız çiğneyene, ağzını sapurdatana, hali, koltuk kaymasına, evin dağınık olmasına tahammülüm yok
Ay sen de en sevmediğim insan tipisin üzgünüm ahsjahdhshshdDuzen takintim var ve malim asiri kiymetlidir hic sevmem bu huyumu
Kız manyak gibi anahtar çantamda mi cidden diye 5 dakikada bir kontrol ettiğimi bilirim. Buhar olup uçacak sankimBen özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorumsjdhhdhss
Ama nöbete gideceksem bu döngü daha uzun sürüyor
Nolur at bana o videolari moralim bozulunca acip bakiyim bak neler var diye shshshshhsOmzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
hah evetttttttttttttttttt........ şu yemek yerken şapur şupur yiyenler.. yada kahve çay içerken hüppppppppp diye içenlerSakız çiğneyene, ağzını sapurdatana, hali, koltuk kaymasına, evin dağınık olmasına tahammülüm yok
Abovvvv bitmez kiz o döngüBen özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorumsjdhhdhss
Ama nöbete gideceksem bu döngü daha uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?