Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Topiginız hayırlı olsun
Hepimiz hasta olmasa mıydık? Bundan sonra foto çekecekler onlayn miii? Ahhshahshs
Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız?

Ay şeyi de söyliyim neden bilmiyorum ama dışarı çıkarken kapıyı kilitledikten sonra birkaç kere omuz atıp kontrol ederim kapı sağlamda mı diye
Ayyyyy ahshahhshahs ya hani bsy olacağı yoksa da esnettin o kapıyı be
Bizim bi komşu vardı, arabayi kilitleyip, brandalayip apartman kapisindan en az 5kere dönüp bütün kapisini ve camlarını kontrol ederdi brandanin ustunden. Arabayi tavaf ederdi

Topiginız hayırlı olsun

Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız?
Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video

Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video
Ben özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorum sjdhhdhss
Ama nöbete gideceksem bu döngü daha uzun sürüyor

Ya yok artık, şaka dimi. Arkadaslarin alin bunu. Topla topla topla.

Kız manyak gibi anahtar çantamda mi cidden diye 5 dakikada bir kontrol ettiğimi bilirim. Buhar olup uçacak sankim

Nolur at bana o videolari moralim bozulunca acip bakiyim bak neler var diye shshshshhs

Abovvvv bitmez kiz o döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…