teşekkürler canım ama bir parça için kargo ödemeyeyim bir de fazla kalın geldi banaBende de bunlar var begenirsen görüşürüz
sadece bilekliklerim var :)
aradığım renkte değil tam ama güzelmiş canım eğer başka bulamazsam değerlendiririm satılmazsa :)Canım ng bag çanta mavi değil ama emin ol onun kadar kaliteli düşünürsen
Tamam canımaradığım renkte değil tam ama güzelmiş canım eğer başka bulamazsam değerlendiririm satılmazsa :)
Bende ayni bu model lacivert suet bir bot var 37 ya da 38 di hatirlamiyorum su an sehir disinda oldugum icin bakamiyorumbu tarzda lacivert ya da siyah 38 numara botu olan var mı
deichmann marka çantalar da arıyorumEki Görüntüle 1377035
tamam canım bir ara resmini çekersin bakarımBende ayni bu model lacivert suet bir bot var 37 ya da 38 di hatirlamiyorum su an sehir disinda oldugum icin bakamiyorum
kızlar ayrıca kaliteli makyaj malzemeleri arıyorum
cildim aşırı hassas ve alerjik
o yüzden clarins, lancome, clinique, shiseido gibi markalar olursa sevinirim
bunun dışında max factor, loreal de olabilir
özellikle köpük fondöten ve pudra arıyorum -- cilt rengi sand beige tonu olabilir orta tonlarda
CANIM BENDE ESTEENİN MAKYAJ MALZELEMELERİ VAR DÜŞÜNÜRSEN
AMA FONDOTEN VE PUDRA YOK MALESEF, KENDİM KULLANIYORUM ÇÜNKTÜ FAKAT DİĞER HER YEŞ VAR, RUJ ALLIK RİMEL FAR KALEM
BİR DE BENDE CK KÜÇÜK POSTACI VAR DÜŞÜNÜRSEN ÇAPRAZ ASMAK İÇİN AMA KÜÇÜK BİR ÇANTA ÖYLE BÜYÜK BİŞİ DEĞİL
pembe tonlarında rujlar olabilir
açık tonlarda pembe mavi lila göz farı
Ben yazmıştım ama geç kalmışım sanırım :)Gordum cantani cnm ama daha orta buyuk arasi istiyorum. Makyaj olarak kimse yazmayinca aldim ihtiyacim olanlari jane iredale markasini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?