M merveemrv Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2014 2 0 86 35 Sivas 25 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merveemrv #1 kızlar mezuniyet balom pazartesi var acil olarak tüyo almam lazım :) kırmızı balık kalın askılı elbisem var siyah ayakkabı ve çanta aldım ama takı da karar veremedim çok kararsızım :44:
kızlar mezuniyet balom pazartesi var acil olarak tüyo almam lazım :) kırmızı balık kalın askılı elbisem var siyah ayakkabı ve çanta aldım ama takı da karar veremedim çok kararsızım :44:
H HanBahce Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 262 28 33 Muğla 25 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merveemrv #2 elbisenin fotoğrafını koysan... birşeyler söyleyebiliriz. ama kırmızı elbiseye gümüş rengi takı ve ayakkabı güzel gider
elbisenin fotoğrafını koysan... birşeyler söyleyebiliriz. ama kırmızı elbiseye gümüş rengi takı ve ayakkabı güzel gider
D duruberil10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 2.166 80 78 25 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merveemrv #3 bence kırmızı elbiseye altın rengi takı yakışır..altın rengi kemer yada ayakkabı ile de kombinleyebilirsiniz
bence kırmızı elbiseye altın rengi takı yakışır..altın rengi kemer yada ayakkabı ile de kombinleyebilirsiniz