takı düzenlemelerini nasıl yapıyorsunuz?

takılar için binbir yol var benim evde. öncelikle bu askılardan alıyorum ufak masa üzerine konanlardan şöyle göstereyim:

buralara günlük daha sık kullandığım ve favori takılarımı yerleştiriyorum. kolyeler için yine şöyle bir askı kullanıyorum. kapı arkası olur, dolap yanı olur:

küpeler içinse çözümüm çok başka :) eski tişörtlerime takıyorum küpelerimi. iki tane tişörtümü askıya astım, tüm küpelerimi üzerine taktım. çok tatlı duruyor hem de göz önünde duruyor, seçerken de rahat oluyor. bunları koyduğum köşeye de alçak ufak bir sehpa koydum üzerine makyaj malzemesi, parfüm vs. koyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım takılarımı ben kutulara koyuyorum. Küpelerimi de sarelle kavanozları var 50 grlık ona koydum minicik zaten şişede güzel kaybolmuyorda Takılarımı da babamın puro kutusuna koyuyorum bi hoş kokuyor

resmi açamıyorum canm.nasıl bişey olduğunu çözemedim ama istesem verirler mi acaba

güzel filkirmiş cnm puro kutusu. ama maalesef bende yok. etrafımda içende yok. küpeleri bende bi kutuya koyuyorum ama dağınık oluyor. eşini bulmakta zorlanıyorum. söyle derli toplu bişi olsun istiyrm

takılar için o askılardan bende var canm. bende onlara asıyorum kolyelerimi.

küpeler için fikrin çok ilginçi. eminim çok hoş duruyordur. peki dolaba elbislerin yanına mı asıyorsun sonra. düşmüyor mu peki tşörtten. bende top küpe ağırlıkta olduğu için.

günlük takılarımı bu şekilde, değerli olanlar banka kasasında :)

bir dönem dolabıma elbiselerimin yanına asıyordum, seçeceğim zaman çıkarıyordum bakıyordum. bu ara dışarıda tutuyorum duvara kolye askısı yaptırdığımdan beri. bir köşeye de onları astım. bazen yine kafama göre kaldırıyorum dolaba. küpeleri tişörte geçirdikten sonra içinden arkasını da takıyorum ben ne olur ne olmaz diye, topları öyle düşmeden tutturuyorum. zaten iri halkalı, sarkan küpelerde falan hiç sıkıntı olmuyor. arkasını kapayınca düşmüyor hiç biri :)

ben de şefaf bolmelı kutulardan almıştım kolyeler bıleklıkler ıcın.ayrıca boncuk koymak ıcın olan kutudan alınca küpeler ıcın faydalı oldu bölmeler kucuk olduğu için.bu şekilde bir dolabı (alt kısmında çanta dolabı ustu de takı dolabı olarak yaptım gayet memnunum.Sevdiğim sepetlerden birini gözlük sepeti yaptım.örnek olarak çektim cnm senin için

çok güzeller bayıldım. ayrıca resim çekip ekledğin içinde teşekkr ederm. bu kutuları takıcılardann mı alabilrimr

Rica ederim canim ne demek,takicilarda oldugunu sanmiyorum ben pembe olani boncuk satan yerden almistim.aslinda kolye yapanlar icin boncuklari ayri koymalari icindi.hobi esyalari satan yerlerde de olabilir..seffaf olani ise ikea dan almistim cnm

Rica ederim canim ne demek,takicilarda oldugunu sanmiyorum ben pembe olani boncuk satan yerden almistim.aslinda kolye yapanlar icin boncuklari ayri koymalari icindi.hobi esyalari satan yerlerde de olabilir..seffaf olani ise ikea dan almistim cnm

teşekkr ederm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…