Arkadaşım takılarımı ben kutulara koyuyorum. Küpelerimi de sarelle kavanozları var 50 grlık ona koydum minicik zaten şişede güzel kaybolmuyordaTakılarımı da babamın puro kutusuna koyuyorum bi hoş kokuyor
resmi açamıyorum canm.nasıl bişey olduğunu çözemedim ama istesem verirler mi acaba
takılar için o askılardan bende var canm. bende onlara asıyorum kolyelerimi.
küpeler için fikrin çok ilginçi. eminim çok hoş duruyordur. peki dolaba elbislerin yanına mı asıyorsun sonra. düşmüyor mu peki tşörtten. bende top küpe ağırlıkta olduğu için.
ben de şefaf bolmelı kutulardan almıştım kolyeler bıleklıkler ıcın.ayrıca boncuk koymak ıcın olan kutudan alınca küpeler ıcın faydalı oldu bölmeler kucuk olduğu için.bu şekilde bir dolabı (alt kısmında çanta dolabı ustu de takı dolabı olarak yaptım gayet memnunum.Sevdiğim sepetlerden birini gözlük sepeti yaptım.örnek olarak çektim cnm senin için
Eki Görüntüle 794494 Eki Görüntüle 794495 Eki Görüntüle 794496 Eki Görüntüle 794497 Eki Görüntüle 794498
Rica ederim canim ne demek,takicilarda oldugunu sanmiyorum ben pembe olani boncuk satan yerden almistim.aslinda kolye yapanlar icin boncuklari ayri koymalari icindi.hobi esyalari satan yerlerde de olabilir..seffaf olani ise ikea dan almistim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?