- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim :) yok ben acaba takilari kayinvalideme teslim etsemiydim diye icerledim cunku eminim bana verecekti dugun sonu ama o an kacirmak degil de dusunemiyorsnuz dugunun icindesiniz olaylardan bagimsizsiniz.teyzemde guzel yapar bu isleri en son odaya getirdi olay o.acaba hata mi ettim dedim :))hayırlı olsun evlendin mi sen? bir yastıkta kocayın inşallah.
soruna gelince bir daha mevzusunu açma. o gelinide nerde görücen bir daha takma kafana işgüzarlık etmiş..
Simdi memlekete gidiyorlar suan dk sayiyorum.uzuldum cunku.aramizda daha en ufak ima bile bulunmamisti.eşinle konuş anlat sonra kadın başka şeyler uydurmasın
Inanin tanimadiginiz icin bu yorumunuz"Tok gözlü kaynananız " akrabalarına gidip altınları isteyin demese onlar gelmezdi. Belki de eltinle konuştu beraber yaptılar. Siz de sorunca ben istedim diyecek hali yok.
Inanin tanimadiginiz icin bu yorumunuz
Ihtiyaci yok git al diyecek.ya da oyle alcalmaz.dugub gunune kadar ne yapabilirim diye dolanan bir kadin. kaldi ki taktiklarini ben zaten diger dugun icin verecektim biliyor.neden istetsin
O kadını kv tembihlemiştir, ben tembihledim de demez, kırmayın kadını der sadece. Boşuna kadına atarlanmayın, kvyi de boşuna aramayın, eşinize diyin bu durumu ve vermeyeceğinizi söyleyin, bu kadar basit.
Sunu soylemeden gecemiyecegim, gercekten cok iyi niyetlisiniz , 20 sene onceki halim ,simdi insanlar hakkinda o kadar iyi niyetli dusunemiyorum.Cok yanilttilar , insallah siz yanilmazsiniz.Kayinvalideniz dusundugunuz gibi biriyse , digerlerini takmayin bile.Inanin tanimadiginiz icin bu yorumunuz
Ihtiyaci yok git al diyecek.ya da oyle alcalmaz.dugub gunune kadar ne yapabilirim diye dolanan bir kadin. kaldi ki taktiklarini ben zaten diger dugun icin verecektim biliyor.neden istetsin
Dış kapının dış mandalı olan kimse gelip de altın sormaz yeni geline. Karşı tarafa kendimizi kötü göstermeyelim diye oynan ufak oyunlar bunlar, ailenin içine girdikçe de anlaşılıyor neyin ne olduğu. Asla kabul de edilmez bu durumlar o yüzden kaynanaya bir şey demeyin dedim, kaynanaya bir şey demeyince mi ortalık karışıyor, desin madem ortalık durulur. :)) Istediğim gibi de bakarım olaya, size ne bundan? Farklı bakıyorsanız olaya bunu belirtin şöyle olmuştur, şu düşünülmüştür o yüzden böyle olmuştur diye, yoksa da benim yorumumu alıntalıyıp, sırf yorum yapmış olmak için kullanmayın.
Cok tesekkur ederim.ben de oyle dusunuyorum.ben iyi olayim icim,vicdanim rahat olsunda.
Cok tesekkur ederim.benden daha tecrubeli deneyimli arkadsslar var danismak istedimYanlış bişey yapmamışsınız, bazı kişiler böyle hadsiz olabiliyor. Siz dert etmeyin. Diğer düğün için hazırlıklarınıza bakın, eşiniz yanınızdaysa tadını çıkarın.
16 senedir gorusmeyip nisanda gorusmeye basladilar yalniz.dis kapinin dis mandali bile degil aslinda :)))Dış kapının dış mandalı olan kimse gelip de altın sormaz yeni geline. Karşı tarafa kendimizi kötü göstermeyelim diye oynan ufak oyunlar bunlar, ailenin içine girdikçe de anlaşılıyor neyin ne olduğu. Asla kabul de edilmez bu durumlar o yüzden kaynanaya bir şey demeyin dedim, kaynanaya bir şey demeyince mi ortalık karışıyor, desin madem ortalık durulur. :)) Istediğim gibi de bakarım olaya, size ne bundan? Farklı bakıyorsanız olaya bunu belirtin şöyle olmuştur, şu düşünülmüştür o yüzden böyle olmuştur diye, yoksa da benim yorumumu alıntalıyıp, sırf yorum yapmış olmak için kullanmayın.
Bana o kadar uzakta birinin gelip de size altın sorması imkansız geliyor, başka da bir yorumum yok. Allah gönlünüze göre versin her şeyi.16 senedir gorusmeyip nisanda gorusmeye basladilar yalniz.dis kapinin dis mandali bile degil aslinda :)))
Inanin ben de gereksiz buluyorum zaten takmazken olaya dahil edilmeye calistigimi anlattim offlamadan once okumus olsaniz bu yorumu yapmazdiniz belki ya da gereksiz buluyorsaniz sol ust geri tusu :)offf ne gereksiz mevzular...yeni evliliginin tadini cikarmak varken şöyle dedi şu burdaydı bilmem ne...
Siz altınların muhabbetini böyle ortalık malı gibi yaparsanız o altınlar size yar olmaz. Dıdının dıdısını da altın sayılan odaya alırsanız altınlarınızı da çaldırırsınız. Siz şaka mısınız ya, biraz açık göz olun. Böyle giderse iki bileziğin muhabbetini kv ile yaparken komple takı çantasından olacaksın. Kimseyi içer almayın anneler hariç. Altınlar senin hakkın kimseye de vermeKizlar dun dugunum vardi.2 aile cok guzel anlasiyoruz cok sükür.nisan oldu dugun oldu biz hicbir sey talep etmedik (edenleri de anlayamiyorum.) 2 dügünümüz var 1 hafta sonra da orada.mevzuu ise şu ;
Kayinpederlerimin burada uzaktan tanidiklari var.kadin yasli.
dugunde taki merasiminden sonra odaya ciktik ki o yasli teyze geliniyle birlikte eltimi yollamis.taki cantasi teyzemdeydi teyzem ise kizim say bileziklerini dedigi an kadinin gelini,-
neden saysin ki dedi ? Teyzemde bazen buyuk geliyo duser falan saysin diye dedim dedi.biz şok :)
Bugunde ogreniyorum ki annemin kulagi agir isitiyo o uzaktan akraba gelini, "emanetleri kaynanaya teslim edin"demis annem anlamamis.ve teyzem anneme cantasini getirirken onlar kaynananin ablanizin degil demis.
hicbir sorunumuz yokken gorumcem ,kaynanam sormazken bu dis kapinin dis mandali olmayan kadina ne ?
kayinvalideme soyledim cok yanlis geldi anne sen bile gelmedin o kadinin vasfi neydi orda,eltim neyse de dedim guldu.onu da kaynanasi yollamis eltinle bakma sen ona falan dedi.
Sizce kayinvalidemle konusmali miyim tekrar? Birde yolda o yasli teyzeyle donduler.kiskirtir mi? Anne beni yanlis anlamadin degil mi boyle duydum uzuldum falan demeli miyim??
Zaten taktiklarini kayinvalideme verdim o dugunde de takilacak diye.sizlerden yorum bekliyorum.kayinvalidem odaya dahii gelmedi.teyzem oynamadi oturdu diye cantayi tuttu sadece odaya getirdi.ki eltimde oradaydi.kayinvalideme gidip bunlar takilar diye teslim mi edecektim anlamadim ki .yanlis yapmis miyim?
*bu arada kayinvalidemin o altinlara ihtiyaci yok ve eminim ki o soyletmemistir.Tokgozludur.sagolsun her seyimizi yaptilar ve sabah annnem takilari gosterdi cocuklarin onlar dedi.