• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı olarak külçe altin takmak

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
702
796
53
42
İyi geceler,
Yeğenime düğünde 10g külçe altin taksam abez mi olur?
10 g bilezikler çok ciliz gözüküyor ve kimsede onlari takmiyor .
Zaten yatirimlik olarak duruyot .
Benim de aklima külçe altin geldi daha değerli ve değerlenir diye .
Ama küçük bir şey nasil karşilanir .
Abime sorsam mi yoksa herkes gibi 10g bilezikmi taksam?

Kültçe altın diyince cidden öyle bir şey bekledim baktım netten cumhuriyet altınından bir tık büyük bir şey 😂 zaten herkes altın takar nesi tuhaf ki?

Kültçe altın diyince cidden öyle bir şey bekledim baktım netten cumhuriyet altınından bir tık büyük bir şey 😂 zaten herkes altın takar nesi tuhaf ki?
Kimse külçe atin takmiyor ya takilacak kulpu yok
1000071347.webp

Bence kuzeninizse 10 gramlık bir eşyasını filan alabilirsiniz evine işe yarar. Önceden sorun. Süpürge olur beyaz eşya olur halı olur artık ne lazımsa...

Bence kuzeninizse 10 gramlık bir eşyasını filan alabilirsiniz evine işe yarar. Önceden sorun. Süpürge olur beyaz eşya olur halı olur artık ne lazımsa...
Yok yeğenim ondan dolayi düğünde altin takilaçak
Hangisi daha mantikli diye düşündum .
Hala dayi teyze genelde bilezik takar ,bir kaç sene önce olsaydi 20gr burma takardim .
Şimdi malesef 10gr bilezik hava gibi bir şey .
Siz hangisini seçerdiniz?

Ajda almayin klasik 22 ayar bilezik alin bence trabzon modeli yada kumlu modeler guzel
Yada kibrit copu diye gecen modelller guzel ajda bence en son seçenek

Ajda almayin klasik 22 ayar bilezik alin bence trabzon modeli yada kumlu modeler guzel
Yada kibrit copu diye gecen modelller guzel ajda bence en son seçenek
Neden kız kibrit çöpü, ajda, zikzaklı falan en çok satan ve işçiliksiz modeller 😐

Cumhuriyet tak uğraşılmaz niye bu kadar düşünüyorsun

Hmm...
Fiyatlari tekrar karşilaştirdim
Külçe altin 24 ayar 10gr eşit trabzon veya kiprit çöpü 10 gr bilezik.
Kİmse anlamaz sonra ceyrek takti derler .
En iyisi koluna bilezik takmak

Kibrit copu seviyorum hatta dalmacya diye gecen modeli kullaniyorum ama klasik ajda sevmiyorum ya, bence kibrit copu
Dugun icin ise klasik model bence, ajda isteyen kendi alsin
Hee tamam, ben de başka bir sebep bekledim. 😁

Back
X