• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıı !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tivit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkini de ilk eşimin annesi ne yapıp edip almıştı, huzursuz insanlar
sonunda da boşandık
iyiki de boşanmışız:9:

Benim nikah biter bitmez sahiplenmeye kalktılar ama vermedim tabi :1: Bi ara kavga kıyamet kopacaktı hiç umursamadım. Sonuçta bana toplu iğne bile almamışlar, her şeyi eşim kredi çekerek yaptı. Sonra da tüm takıyı parayı eşime verdim birlikte kredi borcunu kapattık. 1 çeyrek bile ayırmadım kenara.. Pişman değilim.. Yine olsa yine aynısını yaparım :):52:

Benim nikah biter bitmez sahiplenmeye kalktılar ama vermedim tabi :1: Bi ara kavga kıyamet kopacaktı hiç umursamadım. Sonuçta bana toplu iğne bile almamışlar, her şeyi eşim kredi çekerek yaptı. Sonra da tüm takıyı parayı eşime verdim birlikte kredi borcunu kapattık. 1 çeyrek bile ayırmadım kenara.. Pişman değilim.. Yine olsa yine aynısını yaparım :):52:

Ben hakikaten cok safmisim o zaman. Dusunmedim bile niye topluyor esimin teyzesi bu ceyrekleri ustumden diye. Sandim ki benim icin yapiyorlar bana vericekler sonra. En cok ta bu safligima yaniyorum ve beni aptal yerine koymalarini hic unutamiyorum.

eşimle kayınvalideme diş göstermesek onlar da çok meraklıydı almaya. Pislikler!
hem doğru dürüst bir yardımın dokunmasın düğün öncesinde
hem de düğünde takılan takılara göz dik
hem de ailemi enayi yerine koy.
ooollllduuu canım derler adama:P

Bana eşim senin onlar istediğini yap dedi,kasaya koyduk.ama altınları vs bozdurup bankaya mı yatırmak lazım acaba takılar kendinde kalanlar nasıl değerlendirdiniz:26:

Benim eşimde, ailesi de bana sormadan tek gram bile almadılar. Allah onlardan razı olsun. Düğünde, takıdan sonra eşimin iki yengesi benımle geldi, gelin odasında akıları ve nakit parayı kuruşu kuruşuna yanımda sayıp kağıda yazdılar ve kayınvalideme teslim ettiler. Bende düğün akşamı üstümdeki bilezikleri eltime verdim ve tatilden döndükten sonra eksiksiz hatta fazlasıyla daha sonra takı getirenleri de dahil edip verdiler bana. Çünkü evi eşimle ikimiz kurduk kimseden tek kuruş almadan.

Bana eşim senin onlar istediğini yap dedi,kasaya koyduk.ama altınları vs bozdurup bankaya mı yatırmak lazım acaba takılar kendinde kalanlar nasıl değerlendirdiniz:26:

Kesinlikle bozdurma çünkü nakit değerlenmez ancak altın değerlenir. İhtiyacın yoksa altın olarak kasada saklamanı tavsiye ederim. Ekonomist olarak da sana tavsiyem budur aynı zamanda ;)

Kesinlikle bozdurma çünkü nakit değerlenmez ancak altın değerlenir. İhtiyacın yoksa altın olarak kasada saklamanı tavsiye ederim. Ekonomist olarak da sana tavsiyem budur aynı zamanda ;)

Anladım cnm çok sağl peki altın hesabı falan oluyor öyle bir hesap açtırsam işe yarar mı?:31:

Anladım cnm çok sağl peki altın hesabı falan oluyor öyle bir hesap açtırsam işe yarar mı?:31:

altın hesabı riskli eğer şuan ihtiyacın yoksa koy uzun vadeli ama ne olucaanı bilmiyosan hiç öyle bişeye bulaşma bizde eşimle evlenmeden önce altın hesabımız vardı oyle para biriktirmiştik ama bozdurucaamız zaman kayıplı çekmiştik parayı. koy kenarı orda dursun en iyisi ;)

Hayır asla tavsiye etmiyorum. Çünkü senin altını yatırdığın günün kurunu baz alıyorlar. Ama eğer sen kasada tutarsan altınını ne zaman bozdurursan o zamanın kuruyla bozdurup her halükarda karlı çıkıyorsun, tabii 2 sene içinde bozdurmayı düşünmüyorsan.

nisandada nikahdada hepsini ben aldim para ceyrek bilezige cevirdim ve duruyor bankada. o altinlar senin ve esinin hickimsenin degil vallahi yolardim alacak olsalardi verenleri de anlamiyorum erkegin ailesine altinlarinizi kaptirmayin sahip cikin...

Back
X