Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan herşeyi askıya aldık kayin pederimle herşeyi konuştum a dan z ye yüze gelmek hiç istemezdim amakiii beni zorla yüze getirdiler ....
tamam maddi durumları yok sadece nişanlım iş güç sahibi olmuş...
şuan nişanlım son durum olarak biz yatak odasını falan aldık bana düşen beyaz eşyaları aldık falan filan onların parasınıda verecem dedi...
tabi annem ölsem almam diyor o başka birşey kınam samsunda olacak onlar kınaya hiç bir şekilde karışmayacaklar maddi manevi.. nişanlımda orada takılan altınlarıda oraya bırakmamı söledi... 50 60 nekadar gerekirse çekecem sonra oturup beraber öderiz sen yardım etme sen kendin gör yeter ben evide borcuda öderim dedi.... son durum bunlar arkadaşlar....
bu kadarmı zordu nişanlılık anlayamadım inanın((((
mesele sadece takı değil ki
daha şimdiden bu tavır içinde olan bir aile acaba evlenince nasıl davranır size
nişanlınız ağlamaktan başka bir çözüm yolu biliyor mu acaba
ben olsam bunu sorardım kendisine
artık iş buraya kadar gelmiş ayrılmak olmaz diyen ne çok bayan var
ki sonunda keşke daha o zaman bitirseymişim diyorlar bir çocukla baba evine döndüklerinde
iyi düşünün ne olur
harcamayın kendinizi
Bu insanlar borçları olduğunda kredi çekmek yada devlet yardımı almak yerine oğlunu mu evlendiriyor?
sırf takı makı için nişanlınızdan vazgeçebiliyorsanız bence ayrılmakla doğru kararı vermişsiniz
en azından nişanlınız kısa vadede üzülse de ileride onun açısından daha iyi olacağını düşünüyorum
köyde hayvancılıkla geçinen insanlardan nedir bu kadar beklentiniz anlamadım, neden bu kadar sorun ediyorsunuz maddiyatı
şuan herşeyi askıya aldık kayin pederimle herşeyi konuştum a dan z ye yüze gelmek hiç istemezdim amakiii beni zorla yüze getirdiler ....
tamam maddi durumları yok sadece nişanlım iş güç sahibi olmuş...
şuan nişanlım son durum olarak biz yatak odasını falan aldık bana düşen beyaz eşyaları aldık falan filan onların parasınıda verecem dedi...
tabi annem ölsem almam diyor o başka birşey kınam samsunda olacak onlar kınaya hiç bir şekilde karışmayacaklar maddi manevi.. nişanlımda orada takılan altınlarıda oraya bırakmamı söledi... 50 60 nekadar gerekirse çekecem sonra oturup beraber öderiz sen yardım etme sen kendin gör yeter ben evide borcuda öderim dedi.... son durum bunlar arkadaşlar....
bu kadarmı zordu nişanlılık anlayamadım inanın((((
Bu erkek tarafının hiç bir şeye el sürmemesi modası eskiden de var mıydı arkadaşlar ya son zamanlarda çok duyar oldum merak ediyorum cidden. Acaba eskiye göre hayat standartları değişti beklenti fazlalaştı daha çok harcama gerektiriyor diye mi böyle oldular yoksa artık hem kadın erkek çalıştığı çift maaş olduğu için mi bunlar öder zaten diyip kenara çekiliyorlar yoksa insanlar gerçekten çok mu taş kalpli oldu çocukları evliliklerinin daha başında sıkıntı çekiyorlar umurlarında değil mi çok mu bencil, cimri oldular anlam veremiyorum ben. Ne için evleniyoruz o zaman evliliğmizin 3-5 yılı borç harç kavga gürültü içinde geçsin diye mi.Zaten genç çiftler çoğu yeni işe girmiş oluyor birikim filan yok napalım yani birikip yapıcaz diye de 10 yılmı bekleyelim kendi başımıza ev kurucaz diye ya da ne biliyim 23-24 yaşındayken illa 35-40 yaşında evi, arabasu olan iyi kzançlı birini mi bulmak lazım illa sıkıntı çekmemek için. Sonuçta üniversiteden yeni mezun olan gençler 22-23 yaşıdna hadi bir iki yıl çalışılsa 25-26 oluyoruz işlere ilk girişte maaşlar belli ne yapcak bu gençler o zaman 35 yaşımızı mı bekleyelim. Aile dediğin biraz da destek olur yahu .