- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 51
boşver arkadaşım takma kafana sakın düşün düşün sadece bu konuların zararı sana kimseye sonunda bişi olmuyor bi bakıyosun psikolojin bozulmuş sevdiğin adamla kavga gürültü düşman olmuşsun benim başıma da aynı sey geldi ordan biliyorum kardeş:)))eşimin ailesi bişeye karışmadı baştan öle hava attılar ki sorma kızım kızım bi nişan bohçası düzdüler herkesin ağzı açık kaldı...bende seviniyorum tabi ben kayınvalidemle görümcemle çok iyi olcam diye saf yeni gelinler işte 2 yıl nişanlı kaldım bişi demedim...tek bi altın takmadılar bişi demedim ailemin çok şükür durumu iyi herseyi gördüm merakım yok dedim geçtim evlerine 4 bayram gittim bi sofrasına oturtmadı beni bi bayramlık almadı he söylenmez ben tatlımla hediyelerimle gittim hep..
başladı laf sokmalar sonra neymiş ben beldede oturuyorm o zaman diyolarmışki köyden mi gelin alıyosun hmmm..görümcem bana köylü dedi durup dururken ona da sustum hele son bayram bi küçük altın verdi al bunu görüp görcen de bu dedi gene sustum şimdidem söyleyim ben torun bakamam bana sakın güvenmeyin dedi ben çalışıyorum ya bütün arkadaşları torun bakıyo defalarca söyledi bana ki görümcemin iki çocuğunu o büyütüyo maddi manevi kendisi çalışmamasına rağmen amann dedim haklı kadın...
sıra gelinlik almaya geldi almadılar bari beğenmeye gelin benimle diye evlerine gittim sabah bişi olmayan kadın ben gittiğimde kapıya bile çıkmadı hastaymış gelmedi kovmaktan beter etti dedim ki tamam iyi niyet buraya kadar bu arada koydum mesafeyi tabi sıra geldi çeyize çeyizi 10 dakka görmeye geldi babanlar götürsün dedi sinirlenmeler başladı bende babam dedi ki ben kızımı asla mağdur etmem aldı çeyizimi onun araçalarından biriyle getirdik
düğün günü kuaföre kendim gittim kendi paramı ödedim..baba evinden çıktım onların evine indim o tam bi macera neyse düğün geldi ben aldım takıları koydum çantama verdim kendi halama bi kaç isteme teşebbüsünde bulundular tek bi söz söylemedim cvp dahi vermedim düğün bitti gittim kimseye söylemeden gelinliği çıkarttım taktım çantayı boynuma tuttum eşimin elini hadi gidiyorruz dedim çıktık otele geldik ağızlarını açamadılar çünkü herşeyi maddi manevi eşimle biz yaptık
sonra gerçek yüzleri ortaya çıktı bohça borçmuş ve düğün olduktan 1 ay sonra bana ödetmeye çalıştılar bastım feryadı ödemedim ben bunları sizden istemedim geri de verebilirim dedim sesini çıkarmadı
şimdi mi ayda yılda bi görüşme kararı aldım çünkü kırgınım ben bunları haketmedim diye düşünüyorum herkes soruyo istenmeyen gelin misin diye aksine insanların yanında bana karsı hep kızım derler artık o bitane o harika oğlujm çok şanslı ama en nefret ettiğim şey iki yüzlülük ben hadi neyse insan oğluna nasıl yapar bunu anlamadım bi oğlu var bi kızı ben ailemde görmedim için tuhaf geliyo
eşimle allaha çok şükür çok iyiz yuvamız huzurlu en önemlisi de bu kardeş herkes şimdi kapının dışında eşim de çok kırgın ben dedim ki ona senn ailen git gel konuş hakları var üzerinde ben senle de giderim ama yalnız gitmem aramam da o da haklısın sen kayınvali de kayınpedrlik görmedin gelinlik yapmak zorunda değilsin dedi olay böle canım sen eşine bak niye bunları anlattım eşine çok bağlan o da sana artık size birbirinizden fayda....
ha bi de unutmuşum eklleyim kayınvalide ile kayınpeder düğünde bilezik takarlar ya hani onu da eşime yaptırmışlar eşim de napsın benim aileme mahçup olmamak için tamam demiş kredi çekmiş yapmış onlara bilezik şimdi o krediyi ben ödüyrum keşke 20 tl assalardı ya da biz bişi takamyız deselerdi de bu olmasaydı ama işte oluyo
iyi hoş demişsiniz de
onun eşinin sizinki gibi olacağı ne malum
evlendikten sonra tamamen aileci olmayacağı ne malum
tamam evlilik kumardır ama bile bile de lades denmez ki