- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Daha once sadece uzun suren bir tane iliskim oldu onun disinda sevgilim olmadi kimseye bisey hissedemem derken birinden hoslanmaya basladim sosyal medyadan ekledim 2 hafta sonra yazdi hersey guzel gidiyodu sohbetimiz iyiydi buluştuk oda guzel gecti ama beni eve birakirken eski sevgilisinden bahsetti bizi gorurse rahat bırakmayacağını fln soyledi ama egolu bisekilde suratim dusunce ve oda espiri yapti ortami yumusatmak icin babanla nasil taniscaz fln diye bende babami gorursen ozaman dusunursun diyip tersledim . Eve geldim bana dediki ben kendi kendime gelin guvey olmusum agzimin payini aldim bende onun eski sevgilisinden bahsetmesinin yanlis oldugunu oyuzden oyle yaptigimi soyledim o da sen nasil istiyosan oyle olur bundan sonra istedigin yerde bulusurz dedi ve sabah kalktim baktim yazmamis bende mesaj attim cevap vermedi 2 gun sonra aradi ve acmadi bidaha da donus yapmadi . Bende numarasini silip instadan takipten ciktim o beni takip ediyo fotograflarimi fln begeniyo hala ama yazmiyo .
Cok gururum kirildi bi mesaj atip istemiyorum diyebilirdi biliyorum ondan hayir yok ama ben ona biseyler hissediyorum aklimdan cikmiyo takıli kaldim resmen?
Cok gururum kirildi bi mesaj atip istemiyorum diyebilirdi biliyorum ondan hayir yok ama ben ona biseyler hissediyorum aklimdan cikmiyo takıli kaldim resmen?