eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 arkadaşlar, kardeşime hediye parfüm almak istıyorum. Takım elbiseyi çok giyer. Bılıyorsunuzki her parfüm takımla gitmıyor. önerebıleceğiniz kokular varmı? şimdiden teşekkürler....yerimseniben
arkadaşlar, kardeşime hediye parfüm almak istıyorum. Takım elbiseyi çok giyer. Bılıyorsunuzki her parfüm takımla gitmıyor. önerebıleceğiniz kokular varmı? şimdiden teşekkürler....yerimseniben
D dudubudu Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2009 84 0 86 İstanbul 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 kesinlikle chanel allure.. çok klas bir koku
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 dudubudu .!.: kesinlikle chanel allure.. çok klas bir koku Genişletmek için tıkla... nasıl kokusu hafifmi erkeksimi?
dudubudu .!.: kesinlikle chanel allure.. çok klas bir koku Genişletmek için tıkla... nasıl kokusu hafifmi erkeksimi?
peppermint Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.316 6 158 İstanbul 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 erkeksi olmasini tercih edersin diy mi? kendin kullanacaksin cunku.. erkekler disariii
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 8 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #5 peppermint .!.: erkeksi olmasini tercih edersin diy mi? kendin kullanacaksin cunku.. erkekler disariii Genişletmek için tıkla... saçmalama kardeşime alıyorum dedim.saygısızlığın yüzünden sen dışarı bakalım.:1shok: ne kadar basıtsınız yahu bır bayan erkek kokusu soramazmı kafanız aklınız nerelerde bılmıyorumki.-tatlicadiarzu-
peppermint .!.: erkeksi olmasini tercih edersin diy mi? kendin kullanacaksin cunku.. erkekler disariii Genişletmek için tıkla... saçmalama kardeşime alıyorum dedim.saygısızlığın yüzünden sen dışarı bakalım.:1shok: ne kadar basıtsınız yahu bır bayan erkek kokusu soramazmı kafanız aklınız nerelerde bılmıyorumki.-tatlicadiarzu-
peppermint Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.316 6 158 İstanbul 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #6 benim de kardesim var ama ona parfum alirken hic erkeksi olsun diye dusunmek aklima gelmemisti.... senin bugune kadar ki actigin konu ve mesajlarindan basitligin anlasiliyor gayet iyi canim. aman uff,, seninle tartismayacagim....
benim de kardesim var ama ona parfum alirken hic erkeksi olsun diye dusunmek aklima gelmemisti.... senin bugune kadar ki actigin konu ve mesajlarindan basitligin anlasiliyor gayet iyi canim. aman uff,, seninle tartismayacagim....
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #7 peppermint .!.: benim de kardesim var ama ona parfum alirken hic erkeksi olsun diye dusunmek aklima gelmemisti.... senin bugune kadar ki actigin konu ve mesajlarindan basitligin anlasiliyor gayet iyi canim. aman uff,, seninle tartismayacagim.... Genişletmek için tıkla... kardeşim evli onun için erkeksi dedim ben.herşeyide yanlış anlıyorsunuz.idareye şıkayet edeceğim bana sataşıp durmayın yeter yahu
peppermint .!.: benim de kardesim var ama ona parfum alirken hic erkeksi olsun diye dusunmek aklima gelmemisti.... senin bugune kadar ki actigin konu ve mesajlarindan basitligin anlasiliyor gayet iyi canim. aman uff,, seninle tartismayacagim.... Genişletmek için tıkla... kardeşim evli onun için erkeksi dedim ben.herşeyide yanlış anlıyorsunuz.idareye şıkayet edeceğim bana sataşıp durmayın yeter yahu
peppermint Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.316 6 158 İstanbul 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #8 simdi de kardesin evli oldu, herseye hemen bir cevap uyduruveriyorsun, sen de yalan cok... hatirladigim kadariyla daha yeni nisanliyim, yasim kucuk demistin; masallah kardesin de pek bir erken ayrilmis. siteden ayriliyormussun.. isabet olmus. ama baska bi rumuzlam tekrar girdiginde de taniriz biz seni, ona gore...
simdi de kardesin evli oldu, herseye hemen bir cevap uyduruveriyorsun, sen de yalan cok... hatirladigim kadariyla daha yeni nisanliyim, yasim kucuk demistin; masallah kardesin de pek bir erken ayrilmis. siteden ayriliyormussun.. isabet olmus. ama baska bi rumuzlam tekrar girdiginde de taniriz biz seni, ona gore...
C ckoksal Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2011 25 0 36 İzmir 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #9 terre d'hermes deneyin anlicaksınız demek istediğimi...
L lovely79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2011 25 0 36 İstanbul 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #10 ARMANI -MAN takım elbise için kesinlikle çok uygunnn
G gokmeny Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2011 6 0 36 A.B.D. 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #11 Bvlgari Klasik. İmitasypnu D&P de bulmak zor