Takıntı hoşlantı : (

Gelyarimol

Be quiet..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
53
20
3
Merhaba arkadaslar nasıl basliyacağımı bilemiyorum 1.5 yıl önce netten biriyle tanıstım cok seviyeli dürüst cana yakın yumuşacık :) huy olarak ama yazıkki tüm bu güzel özellikleri mahvedicek bir takıntısı var oda ayaklar ben biraz arastirdim cünkü daha önce hic duymamistım adam ayak manyağı çıktı çift ruhlu sanki bi baskın bide ezik bi tarafı var önce oyun olarak gördüm asagilamak hoşuma gidiyodu cidden can sıkıntımı gideriyodu ama sonradan onu sevmeye basladım en bastan dostumsun falan diyordum sonradan aşık oldum ona ve hic görmeden oda beni görmedi meslegi ve cevresi icabı ve takıntısından dolayı. İkimizde birbirimizi hic görmedik benimde ailemden dolayı hic bulusmadık bulusucaz ama ilerleyen zamanlarda arada bazen Seni seviyorum diyo bende diyorum ama ne olarak diyemiyorum basta dost gibisin dediğim icin. 1 yıl küstük onunla ve tekrar barıştık onunla konusunca butun sular duruluyo bende hep onu dusunuyorum anlamsız :( ve adam ne kadar egitimli olsada ayak sevdasından vazgecmicek gibi sorumda şu sizlere : ) bu kisi bu ayak takintisindan vazgecer mi sizin tanidiginiz varmı böyle vazgeçen cocukluktan beri böyleymiş : ( vazgeçermi sizce

Benim eşim öyle vazgeçmedi geçeceğini de sanmıyorum.Çok da büyütüp takıntı yapmadım sizin gibi ama.

Ayak fetişti mi anlamadım?
Bir de ilk başlarda aşağıladım falan diyorsun, ne manada? Bazı erkeklerin köle olma sapkınlığı varmış onun gibi mi?
Ek olarak böyle birşeyin aşılacağını sanmıyorum.
Son ek, görmeden buluşmadan ne aşkı ayol?

Böyle takıntıları olan adamlar böyle takıntıları olan kadınlarla evlensin bence.
Ayrıca görmemişsiniz bence hiç uzatmayın herkes kendi yoluna devam etsin..

Merhaba arkadaslar nasıl basliyacağımı bilemiyorum 1.5 yıl önce netten biriyle tanıstım cok seviyeli dürüst cana yakın yumuşacık :) huy olarak ama yazıkki tüm bu güzel özellikleri mahvedicek bir takıntısı var oda ayaklar ben biraz arastirdim cünkü daha önce hic duymamistım adam ayak manyağı çıktı çift ruhlu sanki bi baskın bide ezik bi tarafı var önce oyun olarak gördüm asagilamak hoşuma gidiyodu cidden can sıkıntımı gideriyodu ama sonradan onu sevmeye basladım en bastan dostumsun falan diyordum sonradan aşık oldum ona ve hic görmeden oda beni görmedi meslegi ve cevresi icabı ve takıntısından dolayı. İkimizde birbirimizi hic görmedik benimde ailemden dolayı hic bulusmadık bulusucaz ama ilerleyen zamanlarda arada bazen Seni seviyorum diyo bende diyorum ama ne olarak diyemiyorum basta dost gibisin dediğim icin. 1 yıl küstük onunla ve tekrar barıştık onunla konusunca butun sular duruluyo bende hep onu dusunuyorum anlamsız :KK43: ve adam ne kadar egitimli olsada ayak sevdasından vazgecmicek gibi sorumda şu sizlere : ) bu kisi bu ayak takintisindan vazgecer mi sizin tanidiginiz varmı böyle vazgeçen cocukluktan beri böyleymiş : ( vazgeçermi sizce

Nerden tanıştınız??? Bende netten birine takıntılıyım bu ara zor bi durum konuşmuyoruz ben yüz vermedim ama

Bir buçuk yıldır internetten hiç yüzünü bile görmediğiniz adamın ayak takıntısı sorunundan önce başka sorunlar var.
Görmeden aşık oldunuz ve bir buçuk yıl geçti. Artık gerçek dünyaya donsenuz sanal takılma yerine

Ayak meselesi nedir ya cozemedim ben bu olayi..nasip bisey..
Heralde evleneceği kişide Nasıl diş ayak temizliğine bakılıyor.Kimi de ayağa dikkat ediyor heralde.Ben de evlenince ögrendim benim ufak bi kardeşim var hep ayaklarıma yatardı bebekken kimi bulsa ayaklarına sarılırdı:) Eşime söyledim ben de küçükken öyleydim aynı benim gibi Dedi.Öyle çok abartılacak birşey degil küçük bir ayrıntı sadece.
Ama konu sahibi daha görüşmemiş bile bu muhabbetler çok saçma ve gereksiz ayrıca.

Merhaba arkadaslar nasıl basliyacağımı bilemiyorum 1.5 yıl önce netten biriyle tanıstım cok seviyeli dürüst cana yakın yumuşacık :) huy olarak ama yazıkki tüm bu güzel özellikleri mahvedicek bir takıntısı var oda ayaklar ben biraz arastirdim cünkü daha önce hic duymamistım adam ayak manyağı çıktı çift ruhlu sanki bi baskın bide ezik bi tarafı var önce oyun olarak gördüm asagilamak hoşuma gidiyodu cidden can sıkıntımı gideriyodu ama sonradan onu sevmeye basladım en bastan dostumsun falan diyordum sonradan aşık oldum ona ve hic görmeden oda beni görmedi meslegi ve cevresi icabı ve takıntısından dolayı. İkimizde birbirimizi hic görmedik benimde ailemden dolayı hic bulusmadık bulusucaz ama ilerleyen zamanlarda arada bazen Seni seviyorum diyo bende diyorum ama ne olarak diyemiyorum basta dost gibisin dediğim icin. 1 yıl küstük onunla ve tekrar barıştık onunla konusunca butun sular duruluyo bende hep onu dusunuyorum anlamsız :KK43: ve adam ne kadar egitimli olsada ayak sevdasından vazgecmicek gibi sorumda şu sizlere : ) bu kisi bu ayak takintisindan vazgecer mi sizin tanidiginiz varmı böyle vazgeçen cocukluktan beri böyleymiş : ( vazgeçermi sizce
Ayağı ne yapıyor ki?!

Benim eşim öyle vazgeçmedi geçeceğini de sanmıyorum.Çok da büyütüp takıntı yapmadım sizin gibi ama.
Esinizdeki pek ileri derece bi takinti degil galiba anlattigim kiside cift kisilik var kölelik bide bi türlü anlam veremedim ayak takintisina rica etsem esinize sorarmisiniz neden böyle vazgeçme olmazmı böyle takintilarda en iyi o bilir simdi

Back
X