- 1 Haziran 2017
- 53
- 20
- 3
- Konu Sahibi Gelyarimol
Güvenmiyorumki zaten sadece konuşma yani onunla konusunca rahatliyorum ayak kismindan cok normal hali iyi yani anlayisli birivazgecermi bilmemde hic görmedigin birine lütfen bu kadar güvenme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenmiyorumki zaten sadece konuşma yani onunla konusunca rahatliyorum ayak kismindan cok normal hali iyi yani anlayisli birivazgecermi bilmemde hic görmedigin birine lütfen bu kadar güvenme
Evet köle gibi öyle asagilanmaktan hoslanma durumu aşılamaz diyosunuz yani evet gôrmedik ama uzun zaman konustuk birbirimizi iyi taniyoruz bi görmesi kaldı oda olucak yakındaAyak fetişti mi anlamadım?
Bir de ilk başlarda aşağıladım falan diyorsun, ne manada? Bazı erkeklerin köle olma sapkınlığı varmış onun gibi mi?
Ek olarak böyle birşeyin aşılacağını sanmıyorum.
Son ek, görmeden buluşmadan ne aşkı ayol?
Bu kadar takıntılı değil tabi sizin dediğiniz kişi hasta yani o çok belli.Benim eşim bu kadar olsa ve bilsem evlenir miydim hiç:) Ama siz dengeliyorsunuz birbirinizi ben de öyle aşagılamak gibi şeyler olmadı hiç.Uyumlu gibi geldiniz bana.Neden dert ettiniz ki bunu.Esinizdeki pek ileri derece bi takinti degil galiba anlattigim kiside cift kisilik var kölelik bide bi türlü anlam veremedim ayak takintisina rica etsem esinize sorarmisiniz neden böyle vazgeçme olmazmı böyle takintilarda en iyi o bilir simdi
Evet ben sevdim daha dogrusu oda bana arada seviyorum seni diyo ama ne manada bilmiyorumBirbirinizi görmeden mi sevdiniz![]()
Dert hemde büyük bi dert benim için baslarda can sıkıntısından dolayı ve o istedigi icin asagiliyodum ama hic hosuma gitmiyoduBu kadar takıntılı değil tabi sizin dediğiniz kişi hasta yani o çok belli.Benim eşim bu kadar olsa ve bilsem evlenir miydim hiç:) Ama siz dengeliyorsunuz birbirinizi ben de öyle aşagılamak gibi şeyler olmadı hiç.Uyumlu gibi geldiniz bana.Neden dert ettiniz ki bunu.
Aşağılamamı kendi istiyor ama diger kisiligi harika tam baskın karakterde bi erkek ruh hastası : )1) Hiç görüşmediniz.
2) Hiç görmediniz.
3) Ayak fetişisti.
4) Çift kişilikli.
5) Kişiliklerinden birinde aşağılanmaktan hoşlanıyor. Siz onu aşağıladıkça sizinle görüşmeye devam etmiş.
Erkek kıtlığı mı var?
Olabilirmi ki ya bilmiyorum cünkü ikimizde kendi hayatlarımıza dair gercek ad soyad konusmadık karsilikli gorusup güveni sagladiktan sonra konusucazEğitimli başarılı düzgün görünümlü dışardan sert içi ezilmeyi seven kız bu benim eski sevgilim olabilir mi :O adı e harfiyle mi başlıyo yoksa![]()
Bencede mantigim aynen böyle soyluyo bi dunya ayak yemis bi adamla gorusmek istemiyorum bendeBöyle takıntıları olan adamlar böyle takıntıları olan kadınlarla evlensin bence.
Ayrıca görmemişsiniz bence hiç uzatmayın herkes kendi yoluna devam etsin..
mesela nasıl asagiliyosun?Aşağılamamı kendi istiyor ama diger kisiligi harika tam baskın karakterde bi erkek ruh hastası : )
Bütün igrençlikler ne varsa akliniza gelebilicek ayak sümük tirnak tukuruk midem bulandı tüm bunları katarak bi asagilama bumesela nasıl asagiliyosun?
Allah allah çok ilginç.
Korku filmi sanki.
Durum tamda bu beni zorluyo bazen normal halini sevdigim için bende yapiyorum bende bi fantazi uydurup ona yaptiricam bundan sonra kabul etmezse bitsinSürekli aynı şeyi istemek, üstelik karşı taraf bundan rahatsızsa, başka türlü olamıyorsa bu sıkıntı gerçekten. Fantaziler olmalı ama, hep benim fantazim uygulanacak diye bir dayatma sağlıklı bir durum değil. Karşı tarafın istekleri, ihtiyaçları ne olacak?!
Köle ruhlu ne biliyim bende pek anlam veremedim ayaklarla asagilanmaktan hoşlaniyo bunlarAyak meselesi nedir ya cozemedim ben bu olayi..nasip bisey..
Aşağılamamı kendi istiyor ama diger kisiligi harika tam baskın karakterde bi erkek ruh hastası : )
Siz nerden kaynaklı olarak beni yargılayıp karar verdiniz o zaman sizde pek normal degilsiniz saldırma egiliminiz var bu nasıl yorum sizce ? Yorum yapın dediysek seviyeyi ayarlayarak yapınSizde pek normal gozukmyorsunuz burdan. 2 fesist birbirini bulms. Oluru var. Evlenin siz.
Aynen öyle bıraktım zaten hic degismicek bi ruh hastasıyla ömür geçirememBoşcer bence ya adamdan soğucaksın zaten zamanla bence salla gitsin tuh hastası bu adamlar
Evet ondan daha kötü hatta tam köle psikolojisi onlarinki iğrenç olan ne varsa istiyorlarnasil ayakla asagilaniyor ayaklarina kapanirim kulun kolen olayimmi diyo bsi anlamadim