Tövbe est.Arkadaşlar sizede hiç takıntılar oldu mu değişik değişik vesveseler şimdi bi hadis var daha doğrusu veda hutbesi babasınından Başka soy idda eden soysuz Allahın laneti meleğin laneti üzerine olsun diye tövbesi kabuk olmaz diye ben önceden babam benim uvey diye yalan atmistim kucukken ne bilim küçüklük aklı şimdi vesveseler beni bırakmıyor sen lanetkisin Allah sahadetini kabuk etmedi gibi yardım edin lutfeb
14 yaşında falandım birine yalan söyledim sadece böyle ama işte o şeytan bi susmuyoBilmediğinden sorumlu değilsin ki hem küçükmüşsün ne bilesin. Bende küçükken kendimi evlatlık sanardım
İşte bende bilmiyorum o aralar ergenlik psikolojisimiTövbe est.
Peki neden öyle bir yalan soylemistiniz?
Sadece 1 kişi öyle biliyodu sonradan dedim zatn öyle bir şey olmadığını içimdeki şeytanda susmuyoAnlamadım tam. Üvey dedin sonrasında herkese üvey diyemi tanıttın bir defalık mıydı?
İçimi rahatlattigin çok sagolCanim unut gitsin..birsey yok bunda zaten cok kucukmussun.
Birseylerle oyalan.
İçindeki şeytana söyle, sen hatanı düzeltmişsin.Sadece 1 kişi öyle biliyodu sonradan dedim zatn öyle bir şey olmadığını içimdeki şeytanda susmuyo
Senin canın sıkılıyo tovbe estağfurullahSadece 1 kişi öyle biliyodu sonradan dedim zatn öyle bir şey olmadığını içimdeki şeytanda susmuyo
Nasıl yaniSenin canın sıkılıyo tovbe estağfurullah
Dusunme. Abartma büyütme kafanda. Dua et bol bol. Günde 1500 yalan söyleyen insanlar var sen ufacık bi yalan söylemişsin takma kafana bukadarNa
Nasıl yani
Teşekkür ederim canımDusunme. Abartma büyütme kafanda. Dua et bol bol. Günde 1500 yalan söyleyen insanlar var sen ufacık bi yalan söylemişsin takma kafana bukadar
19 yaşındayimkaç yaşındasınız merak ettim.
önceki konunuzda yasimda küçük yazmışsınız.az önce okudum.
genel olarak takıntılı bir yapınız var galiba.
herşeyi çok fazla kafaya takıyor ve gereğinden fazla anlam yukluyorsunuz sanki.insanlarda dahil.
bu çok yıpratıcı ve yorucu bir durum.
biraz rahat olun.ve içinizdeki herneyse size başka konularda da surekli vesvese veriyorsa yardım alın mutlaka.
sorduğunuz soruya gelince merak etmeyin Allah insanlar gibi olsaydı halimiz ne olurdu.o sizin niyetinizide cocuklugunuzuda biliyor zaten.
dini konular yasak bu arada .konu kapanabilir.
Ya tövbe tövbe ne bunlar ya biz sana nasıl yardım edelim bacım sen hemen doktora git bence!!!!!!!!Arkadaşlar sizede hiç takıntılar oldu mu değişik değişik vesveseler şimdi bi hadis var daha doğrusu veda hutbesi babasınından Başka soy idda eden soysuz Allahın laneti meleğin laneti üzerine olsun diye tövbesi kabuk olmaz diye ben önceden babam benim uvey diye yalan atmistim kucukken ne bilim küçüklük aklı şimdi vesveseler beni bırakmıyor sen lanetkisin Allah sahadetini kabuk etmedi gibi yardım edin lutfeb
Demesi kolay doktar bana ne verecek antideprasan ilacı ilacın yan etkileri bile hersey var intihara kadarYa tövbe tövbe ne bunlar ya biz sana nasıl yardım edelim bacım sen hemen doktora git bence!!!!!!!!
Bide vesvese gelmesi normal bi şey imansız kalbe gelmez imanlıya gelirYa tövbe tövbe ne bunlar ya biz sana nasıl yardım edelim bacım sen hemen doktora git bence!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?