Okb canım aynen bende taktımmı takıyorum, özellikle de yaşanan kötü şeyleri tekrar tekrar düşünüp duruyorum ama artık daha iyiyim, geçen yıl depresyona girmiştim psikiyatrist psikolog ilaç derken atlattım ilacı falan da bıraktım daha iyiyim arada elbette oluyor kurtulamadım bende ama inan sürekli düşündükçe daha düşünesin geliyor , araştırdıkça araştırasın geliyor, insanın boş vaktinde özellikle daha çok oluyor gibi geliyor bana.. Ben artık kötü şeyler aklıma geldikçe kendimi durdurmaya çalışıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum baktım olmuyor elime çimdik filan atıyorum bu da doğru bişey değil gerçi..
Kendimi bildim bileli azcık da olsa çok da olsa obsesiğim en iyi araştırıp durmamak, kendine hatırlatıp durmamak, sen hastalıklara takıntı yapmışsın ya mesela, araştırınca kötü şeyleri gördükçe daha da stresleniyosundur, çok hastaysan ve hastalığın geçmiyosa doktora gitmeni öneririm ama mide bulantısı boğaz ağrısı nelerin belirtisi gibi araştırma , ve de psikiyatriste başvurmanı öneririm, gerek varsa seni psikoloğa da yönlendirir , unutma sende bitecek bu takıntılar, kendine engel olmassan günde 50 hap yutsan da kafana takıp durursun.