Takıntı mı hayalkırıklığı mı?

rose87e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
95
14
88
İstanbul
Herkese merhaba; ben 6 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var. Eşimle evlenmeden önce hep planlarımız güzel bir sitede yaşayalım çalışıp paramızla bi ev alalım çocuğumuz rahat büyüsün herkesten eşit uzaklıkta kendi dünyamızı kuralım olmuştu, ama gelin görünki şu an tam tersini yaşıyoruz. En başından beri hiç istemediğim halde kv-kp ile altlı üstlü oturuyoruz 3 yıl önce taşındık buraya ve burası gerçekten bi gecekondu mahallesi. Onu geçtim naparsak yapalım bi ev alamadık paramızı biriktirmemize rağmen. Ben kızıma bakmak için kariyerimden vazgeçtim çalışmıyorum şu an çünkü kv bakmıyor. Evet dışarıdan bakanlar rahatmı batıyor otur çocuğuna bak diyebilir belki ama ben çok mutsuzum bizim hayatımız böyle olmamalıydı bilmiyorum basiretimiz mi bağlandı noldu hiçbir isteğimizi yapamadık yapamıyoruzda...İnsanın aklına bin türlü şey geliyor buraya taşındıktan sonra kapıma domuzyağı sürüldüğünü gördüm inanmam genelde ama bi acaba diyorum. Nolur akıl verin benmi abartıyorum yoksa gerçekten bu hayata mı alıştırmalıyım kendimi ev alamayıp burada yaşamayı benmi takıntı yaptım ???

Merhaba anladigim kadariyla ev alabilir durumdasiniz? Alamamanizdaki sebep nedir?

Evlenmeden önceki hayaller maalesef sadece hayal olarak kalıyor.
Boş verin sağlığınız yerindeyse gerisi mühim değil.
Sonra kayınvalideniz çocuğa bakmıyorsa zorla baktıramazsınız ki.

Isler planladiginiz gibi gitmeyince hirs ve takinti yapmissiniz.

Olabiliyor bazen

Herkes yapiyor biz niye basaramiyoruz? Diye hirslaniyor insan.

Ama biraz sakin olmak lazim
Herseyin vakti zamani var.
Biraz sabir.
Sartlari uygun hale getirip insallah tez zamanda ev alirsiniz

Icinize sinen bir ev mi bulamadiniz? Yoksa semtte mi anlasamiyorsunuz? Ben buyuye domuz yagina degil ama kotu enerjiye inanirim. Evinizi sirke ile temizleyin. Sirke gercektende kotu enerjiyi atmak icin cok faydali bence.

Para biriktirip neden ev alamadınız ?
Şuan ki bulunduugunuz evde gecekondu mah. oldugu için mi sevmiyorsunuz. Kv ylemı geçinemiyorsunuz ?
Ayrıca çocuklarımıza kimse bakmak zorunda değil . Herkesın kendı derdi kendıne yeter .
Rabbım sağlık sıhhat versın . Gerisi hallolur.

Sanırım bu tarz konular yasak.

Mutsuz olmanız için O binaya taşınmış olmanız zaten yeterli..genelde çoğu kadın aynı hataya eş tarafından sürüklenir .

Kiraya çıkmanız mümkün değil mi?

Ö
Evet tabiki bakmak zorunda değil katılıyorum size ama yaşadığım yeri sevmiyorum kv ile de pek iyi sayılmayız etrafındakilere nazlanmayı ilgi çekmeyi pek sever bunalıyorum gerçekten

İlk evlendiğimizde kiradaydık sonra eşim olmuyor burada dedi ailem orada yalnız işte boşuna kira veriyoruz diyerek bi sürü bahanryle ve para birikince ev alırız diyerek getirdi bizi buraya

İnşallah çok teşekkür ederim. Sanırım hırs bu yani bende bilmiyorum ama başka birşeye odaklanamaz oldum atlatamıyorum

Bazen hayatta kurulan planlar ve gerçekleştirdiğimiz şeyler tezat düşebilir bu konuda kendinizi sorgulamayın.Çalışma hayatına tekrar başlasanız bir bakıcı ayarlasanız pek bir para kalmasada en azından üzüldüğünüz konuları kafanıza takacak vaktiniz olmaz.Hayat bu belki de şuan olmasada ilerleyen zamanlarda hayalinize kavuşursunuz .Ben pozitif düşünmenin hayatımıza etki ettiğine çok inanırım olumsuz düşünmeyin lütfen

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…