Herkese merhaba; ben 6 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var. Eşimle evlenmeden önce hep planlarımız güzel bir sitede yaşayalım çalışıp paramızla bi ev alalım çocuğumuz rahat büyüsün herkesten eşit uzaklıkta kendi dünyamızı kuralım olmuştu, ama gelin görünki şu an tam tersini yaşıyoruz. En başından beri hiç istemediğim halde kv-kp ile altlı üstlü oturuyoruz 3 yıl önce taşındık buraya ve burası gerçekten bi gecekondu mahallesi. Onu geçtim naparsak yapalım bi ev alamadık paramızı biriktirmemize rağmen. Ben kızıma bakmak için kariyerimden vazgeçtim çalışmıyorum şu an çünkü kv bakmıyor. Evet dışarıdan bakanlar rahatmı batıyor otur çocuğuna bak diyebilir belki ama ben çok mutsuzum bizim hayatımız böyle olmamalıydı bilmiyorum basiretimiz mi bağlandı noldu hiçbir isteğimizi yapamadık yapamıyoruzda...İnsanın aklına bin türlü şey geliyor buraya taşındıktan sonra kapıma domuzyağı sürüldüğünü gördüm inanmam genelde ama bi acaba diyorum. Nolur akıl verin benmi abartıyorum yoksa gerçekten bu hayata mı alıştırmalıyım kendimi ev alamayıp burada yaşamayı benmi takıntı yaptım ???