Takıntı

Suluportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
858
826
18
İyi günler Hanımlar
Adetim gecikti ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi verip doktora gidicem ama aşırı derecede şuan takıntı yapıyorum. Daha ince kimyasal gebelik gecirdim sürekli evde kuruyorum nolur pozitif sozlerinize ihtiyacım var bu düşüncelerden nasıl aritirim kendimi bu şekilde ben 9 ayı nasıl. Geçiririm sürekli internette olumsuz şeyleri okudukça kafayı siyiricak gibi oluyorum 3 gündür hayatı kendime zindan ediyorum.

Bende kimyasal gecirdim
Ardından hemen hamile kaldım aynı bende de kaybetme korkusu vardı
İlk üc ay sürüyor malesef gecmiyor o korku
Ama pozitif düşünmeye calıs
Salak sacma seyler okuma, baskalarının kötü yasadıklarını hele hemen es gec

Bende kimyasal gecirdim
Ardından hemen hamile kaldım aynı bende de kaybetme korkusu vardı
İlk üc ay sürüyor malesef gecmiyor o korku
Ama pozitif düşünmeye calıs
Salak sacma seyler okuma, baskalarının kötü yasadıklarını hele hemen es gec
İnsan evde durdukça sürekli kuruyor acaba sağlıklımı değil mi tek mi ikiz mi ikiz olursa nasıl bakarım nasıl yeterim zaten çok takıntılı bi insanım çok zormuş beklemek :(

Kk da ki tüm konuları oku
Yemek,saç,makyaj,coluk cocuk vs.
9 ayın nasıl geçtigini anlamazsınız hiç
Şimdiden hayırlı olsun
Çok sağolun doktora gidene kadar evden çıkamıyorum hani herşey yolundaydı kafamı dağıtmak için gezmeye gidicem korkumdan evde temizlikte yapamıyorum :( Dualarınıza benide k atarsınız sevinirim.

Sizin sürekli mutsuz olduğunuzu yazdığınız yorumlardan hatırlıyorum, planlı bir hamilelik mi bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkınızda.

Benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı sonraki hamileliğimin dördüncü ayına kadar hep tedirgindim, zamanla geçer bu haliniz inşallah.

kimyasal gebeliğin ikinci kez tekrarlama ihtimali çok düşük... bu şekilde düşünün... ben de dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm ameliyat vs sağ tüp patladığı için alındı. asla rahim filmi çektirmeden bebek düşünme dediler. sonuç tekrar hamile kaldım film çekinmeden çünkü bulunduğum ilde uyutarak çekinme yoktu ve korktum. hamilesin dediklerinde bende korktum ama sonra araştırınca ihtimalin düşük olduğunu gördüm ve dedim tamam bu sefer normal inşallah. sonuçta geldik 33. haftaya.... olumlu düşünün...

İnsan evde durdukça sürekli kuruyor acaba sağlıklımı değil mi tek mi ikiz mi ikiz olursa nasıl bakarım nasıl yeterim zaten çok takıntılı bi insanım çok zormuş beklemek :KK43:
Baska seylerle oyalan kendine cocugun harici baska seyler bul
Tv izle film izle kitap oku ne bileyim hava güzel dısarı cık
Kimyasal gebelik gecirdikten sonra eşime bile söylemeden üc kere kendim tek basıma gittim hastaneye
Bebegin kalp ritmi icin gitmek gerekiyordu o zaman eşime hic unutmam ultrason görüntüsünü verip bak böyle böyle hamileyim ama yine kaybedebiliriz haberin olsun diye müjdeyi gayet bitik sekilde vermiştim
En yakın ailelerimize üc ay dolmadan söylemedik
Yakın cevreme 4ay bitiminde anca söyleme cesaretini buldum
Vs kaybeden doguncada kaybediyor kimyasaldaki gibi üc bes haftalıkkende 9aylıkkende olacakla ölecegin önüne gecilmez sen hep pozitifi düşünmeye calıs

Sizin sürekli mutsuz olduğunuzu yazdığınız yorunlardan hatırlıyorum, planlı bir hamilelik mi bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkınızda.

Benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı sonraki hamileliğimin dördüncü ayına kadar hep tedirgindim, zamanla geçer bu haliniz inşallah.
Evet eşimle aramda sorunlarım vardı özellikle son zamanlarda hatta boşanmayi düşündüğüm bi zamandı son iki haftadır ondan öncesinde tedavi gördüm şimdi sorun varken Rabbim bu haberi verdi. Zor sahip olunca sanırım birde daha çok korkuor. Eşim suan cok istediği için 180 derece değişti

kimyasal gebeliğin ikinci kez tekrarlama ihtimali çok düşük... bu şekilde düşünün... ben de dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm ameliyat vs sağ tüp patladığı için alındı. asla rahim filmi çektirmeden bebek düşünme dediler. sonuç tekrar hamile kaldım film çekinmeden çünkü bulunduğum ilde uyutarak çekinme yoktu ve korktum. hamilesin dediklerinde bende korktum ama sonra araştırınca ihtimalin düşük olduğunu gördüm ve dedim tamam bu sefer normal inşallah. sonuçta geldik 33. haftaya.... olumlu düşünün...
Rabbim sizede evladınızı sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin. Bende okudum kimyasal gebelikten sonra gebe kalma şansın daha çok oluyormuş ama 3.sene sonunda gebe kalinca insan ister istemez sürekli olumsuz şeyler düşünüyor

Evet eşimle aramda sorunlarım vardı özellikle son zamanlarda hatta boşanmayi düşündüğüm bi zamandı son iki haftadır ondan öncesinde tedavi gördüm şimdi sorun varken Rabbim bu haberi verdi. Zor sahip olunca sanırım birde daha çok korkuor. Eşim suan cok istediği için 180 derece değişti
180 derece değiştiği yerde sabit kalır inşallah :)
Sağlıklı, huzurlu bir hamileliginiz olur umarım.

Baska seylerle oyalan kendine cocugun harici baska seyler bul
Tv izle film izle kitap oku ne bileyim hava güzel dısarı cık
Kimyasal gebelik gecirdikten sonra eşime bile söylemeden üc kere kendim tek basıma gittim hastaneye
Bebegin kalp ritmi icin gitmek gerekiyordu o zaman eşime hic unutmam ultrason görüntüsünü verip bak böyle böyle hamileyim ama yine kaybedebiliriz haberin olsun diye müjdeyi gayet bitik sekilde vermiştim
En yakın ailelerimize üc ay dolmadan söylemedik
Yakın cevreme 4ay bitiminde anca söyleme cesaretini buldum
Vs kaybeden doguncada kaybediyor kimyasaldaki gibi üc bes haftalıkkende 9aylıkkende olacakla ölecegin önüne gecilmez sen hep pozitifi düşünmeye calıs
Eşim zaten aşırı çok istiyor aramızda sorunlar olmasına rağmen şuan oda çok korkuyor ve temkinli doktora gitmeden var gözüyle bakamıyor. Çok dua ediyorum umarım sağlıklı bir gebeliğin vardir da insanlardan saklama imkanım olur çok saklamak istiyorum çünkü ufak yerde yaşıyoruz ve insanı bikırıyorlar. Orası öyle tabikide kaderde ne varsa onu yasiyacaz

Bende korkuyorum ama diyorum Allahtan benimde bebegim dogumda öldu 6ay oldu,ama Allahtan dedim uzuldum agladim onunme bakiyorum nette yazanlara takilma ben gecen hafta kendime kanser teshisi koymustum onceki hafta ogluma asiri buyuk absesindeñ kist var demistim neti okudukca kafayi yiyoruz ben artik bakmiyorum sende bakma.

Bende korkuyorum ama diyorum Allahtan benimde bebegim dogumda öldu 6ay oldu,ama Allahtan dedim uzuldum agladim onunme bakiyorum nette yazanlara takilma ben gecen hafta kendime kanser teshisi koymustum onceki hafta ogluma asiri buyuk absesindeñ kist var demistim neti okudukca kafayi yiyoruz ben artik bakmiyorum sende bakma.
Rabbim evladinizla ahirette buluştursun sizide insan zor hamile kalinca birde kimyasal gebelik geçirince çok üzülüyor. Kolay elde edilenler zor edilen şey o kadar farkliki ıstw aslında herşey bi imtihan

Rabbim evladinizla ahirette buluştursun sizide insan zor hamile kalinca birde kimyasal gebelik geçirince çok üzülüyor. Kolay elde edilenler zor edilen şey o kadar farkliki ıstw aslında herşey bi imtihan
Rabbim sanada saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ins.uzulme Allah buyuk 🙏

İnternetten bu konuyla ilgili şeyleri asla okumayin asla.

Back
X