- 30 Kasım 2010
- 9.603
- 19.274
- 448
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Hayir belki benim yuzumden birseyden oyle olduAy abla ne diye ugrasiyosunuz..beyin damarları tikali anlamaz, aslında anlarda işine gelmiyor.
Aşkından geberiyodu evet ya, ondan şuan da karısıyla beraber
Evet ya keşke kacsaydin da görseydin, kaç gündür okuyorum konunu, insanı deli edersin..Nerde kafayi yemissim? Dogrular degilmi her kacmak isteyenin niyeti baska mi
Bişi olmaz iş inada bindi artık.Abla cık cık buradan bende dün fena oldum takibi bıraktım yoksa banlancan
Kacipta napcakti allah askina ya ? Ben bunu anlamiyorum. Her kacanin sonu katil olmuyor.Evet ya keşke kacsaydin da görseydin, kaç gündür okuyorum konunu, insanı deli edersin..
Ailen yok mu senin akıl verenin, iki tokat atanin
Vallahi sen temiz bir sopa hakediyosun da .... .Allah ıslah etsin seni de senin gibileri de ..Kacipta napcakti allah askina ya ? Ben bunu anlamiyorum. Her kacanin sonu katil olmuyor.
Zaman neden dedi gek kacalim diyeÖz-güven eksikligi yaninda bircok sebep vardir Umay... Belki bir adam tarafindan desteklenmek hoşuna gidiyordur. Belki eşine rağmen seninle olmasi seni yüceltiyordur içinde... Bilemiyorum...
Ama " gel kaçalım" demez genelde evli adamlar. Onlar her zaman ailelerini seçer. Kolay mi saniyorsun alışkanlıklarin terk edilmesini? Senin hikayende bu bölüm mantigima uymuyor Umay...
Ruhsal bir yardım alman konusunda israrciyim. Herşey yoluna girecektir. Sadece sana bu yolda güvenecek hic olmazsa biriyle ( annen, kardesin, ablan) ilk adımı at yeter...
Görmezden gel ablaMune ahretlik çek beni burdan al yaşlı kadınım kemiklerim sızlıyor başım ağrıyor tansiyon tavan yaptı gene
Klavyem kokuyu alıyır geliyor burayaGörmezden gel abla
Keşke kaçsaydın da görseydin dünya kaç bucakmış. Ay bunalımdaysan bunalımdasın otur bunalımını yaşa o zaman. Bence de psikloğa falan gitme kimse senle baş edemez.Haywtimdan memnun degilim ondan. Onunla her sey guzeldien son kacalim dediydi orda keske kacsaydim vallaha bin pismanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?