takıntı

Bugun tum gebelik 8 cikan beta hcg ugrasiyorum post aciyim millete soruyom bu deger ne olur diye kafayi yiyordum sabsh beri zir zir aglarken simdi gulme krinize girdim
Ne kadar takarsan o kadar beter olur tersine gider raaad olacaksin..Sal gitsin saglıklı bebe gelir seni bulur eminimmm!!! Güldüren krizler 500 kalori ama ona göre kg alirsin filan bana demaaa sonra... :confused:

Ne kadar takarsan o kadar beter olur tersine gider raaad olacaksin..Sal gitsin saglıklı bebe gelir seni bulur eminimmm!!! Güldüren krizler 500 kalori ama ona göre kg alirsin filan bana demaaa sonra... :confused:
Gebeligi kafa taka taka 17 kilo verdim 56kilum suan keske alsam

Benim gebelik ksrisik biraz kuzum ya 3 marta kurtaj oldum ikizlere 5 haftalik onun betasiyla ugrasiyom betan en 8 dustu adete 3 gun kaldi yeni betami bu eskimi onla bogusurken bu konuyu okudum neymis dedim bende takiyom ya kac gundur gebelik isini sonuc senin yorum sesting brn koptum🤣

Zamanında 3 kere düsük yaptim biri 7 biri 5 biri 15 haftalarda..kahroldum agla agla.Dogumhaneden herkes bebeğiyle cıkarken ben kurtaj olup cıkıyordum.Sonra baktim üzüldükce kötü kötüyü gözyası gözyasını cekiyor takindigim moddan cıktım.
Simdi ellerinden öper iki tane evladım var..
Gelecek olan geliyor üzüldügünle kalıyor insan üzme hic yipratma kendini..

Zamanında 3 kere düsük yaptim biri 7 biri 5 biri 15 haftalarda..kahroldum agla agla.Dogumhaneden herkes bebeğiyle cıkarken ben kurtaj olup cıkıyordum.Sonra baktim üzüldükce kötü kötüyü gözyası gözyasını cekiyor takindigim moddan cıktım.
Simdi ellerinden öper iki tane evladım var..
Gelecek olan geliyor üzüldügünle kalıyor insan üzme hic yipratma kendini..
Sagollasin kuzum ya ilac gibi geldi mesajin basin sagolsun seninde haklisin bakalim bi kc gune bu deger ne olacak hayirlisi haktan

Allah bagislasin cocuklarinida digerleti icinde basinsagolsun

Sagollasin kuzum ya ilac gibi geldi mesajin basin sagolsun seninde haklisin bakalim bi kc gune bu deger ne olacak hayirlisi haktan
Her zaman canimcim bir nebze uzaklastirdimsa ne mutlu bana.
Hayat yeterince geriyor hele ki pandemi döneminde..
İyi gelelim biraz olsun unutalim kotu yükleri:dua:

Her zaman canimcim bir nebze uzaklastirdimsa ne mutlu bana.
Hayat yeterince geriyor hele ki pandemi döneminde..
İyi gelelim biraz olsun unutalim kotu yükleri:dua:
Aynen canim hey allah razi olsun sinirim bozuldu ondan güldum bende evlinsandim bu bayani coluk cocugu sonradsn bekarmis anladim yapmazsin olur biter kapat gitsin yikan paklan tovbe et otur evde guzelce varsa kismetin evlen git benim korkum evledimide buna devam etmesi akiskanliklar kolay kolay birakilmaz isye o zaman bu is hic olmaz iyi boyuta gitmez

Aynen canim hey allah razi olsun sinirim bozuldu ondan güldum bende evlinsandim bu bayani coluk cocugu sonradsn bekarmis anladim yapmazsin olur biter kapat gitsin yikan paklan tovbe et otur evde guzelce varsa kismetin evlen git benim korkum evledimide buna devam etmesi akiskanliklar kolay kolay birakilmaz isye o zaman bu is hic olmaz iyi boyuta gitmez
haklısınız bıraktım şu an okuyorum evlilik gibi bir durum yok ama ciddi ilişki istediğim için şu an bir ilşki yaşamak istemiyorum teşekkür ederim

Cinsellik önemli bir şey. İşin din boyutu var ama bu kişiyle yaradıcının arasında. Öncelikle takıntınız çok anlamsız. Sadece bunu yaptığınız kişilere dikkat edin. İstisnaları olmakla beraber belli bir olgunluğa erişmiş her birey cinselliğini yaşıyor. Yüzüne bakamam demişsiniz ama bu söylediğiniz çok abartılı. Siz kadınsınız ve cinsellik ayıp değil.

Cinsellik önemli bir şey. İşin din boyutu var ama bu kişiyle yaradıcının arasında. Öncelikle takıntınız çok anlamsız. Sadece bunu yaptığınız kişilere dikkat edin. İstisnaları olmakla beraber belli bir olgunluğa erişmiş her birey cinselliğini yaşıyor. Yüzüne bakamam demişsiniz ama bu söylediğiniz çok abartılı. Siz kadınsınız ve cinsellik ayıp değil.
haklısınız dikkat edeceğim geleneksel bir ortam bizim aile mesela anneme cinselliğin csini desem sapık oluyorum

haklısınız dikkat edeceğim geleneksel bir ortam bizim aile mesela anneme cinselliğin csini desem sapık oluyorum
Yaşadığım cinsel ilişkilerden ötürü hiç pişman olmadım ve herkesin yüzüne baktım. Yani kendinizden utanmayın aileniz muhafazakar bir aileyse bu konudaki uzmanların videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar kafamı sürekli kurcalayan beni rahat bırakmayan bir geçmişim var ben internetten tanıştığım fakat yüz yüze görüşmediğim insanlarla sexting yaptım hani neden yaptım belki beni severler diye evet bu psikolojik bir sorun her neyse şu an ailemleyim ve ailem çok harika insanlar onların yüzüne bakamıyorum ileride çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım diye düşünüyorum bu takıntıdan nasıl kurtulurum kendimden midem bulanıyor

Boşu boşumina kuruntu yapma canım, neredeyse herkes böyle şeyler yaptı 'MAAASUUUMM DEĞİLİİİİZZZ HİÇ BİRİMİİİİZZZ' 🤭

Back
X