- Konu Sahibi politician
- #21
Buna hedef gösterme kavramı deniyor; sorunun asıl kaynağına yönelmektense başka yerlerde suç aramak gibi. Aranızdaki sorunları başka birine bağlamak zamanla çözülmeyen o sorunların birikmesine sebep olabilir. İnsan bunu kasıtlı yapmaz, yaşanan sorunlarda suçlu aramak insani bir duygudur bunu sizi eleştirmek için yazmadım. Ama ikiniz arasında ki olaylarda istediğiniz yere gitmiyorsa durum bunu ikiniz bazında çözmelisiniz. Üzerinden yıllar geçmiş bir ilişki bugünün olaylarına sebep değildir, o ilişkinin yıkıntılarını taşıyor olsaydı sizinle 3 yıl yürütemezdi değil mi ?
katılıyorum. bu yorumu dikkate al.
hala kafanda senaryolar yazıyor, gecmise takılı kalıyorsan da ayrılmaktan baska caren yok gibi...
zaten maddi durumu olmamasına ragmen lisede kalmıs bir okul gezisini surekli ona sorun olarak önüne getiriyorsan senden once o dayanamaz... sonra da unutamadım gecmise takılı kaldım cok hata yaptım diye konu acarsın.
3yıldır kaygılarını giderecek sekilde sana sevgisini ilgisini gostermistir.
eger bunlar olmadan devam ediyorsa ilişki zaten senin zorlamanla devam etmistir, uzatmanın alemi yok derim.
hayatını birlerinin gecmiste yasadıklarını referans alarak kıyaslayarak degil kendi isteklerin ve buna uygun maddi kosullarına gore yasmaya calıs.