Takıntıı :((

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Eski sevgilimi cok buyuk takinti haline getirdim napicam bilmiyorum ya psikopat eski kocalar gibi hissediyorum kendimi. Barisalim hadi diyip baristiktan sonra yeteri kadar sevmedigimi anlayip, bisey bahane ederek ayriliyorum adamdan 3 senedir yemin ederim boyle. Sonra baska bi kizla konusmaya baslayinca adam benim gozumde Brad Pitt'e donusuyo bi kiymete biniyo durup dururken. cildiriyorum kizin ustunde iskence yontemleri dusunuyorum resmen manyak gibi. yasadigim en pislik duygu ve bana ciddi hasar veriyo bu durum.. Nasil kurtulurum bu durumdan ben? :(

Manyaga bak diyip gecmeyin noluurr :( bu arada simdi yine desem ki gel barisalim aninda geri doner cok seviyo ama elimde olmadan uzuyorum onu bana bi fikirr verin:26:

Eski sevgilimi cok buyuk takinti haline getirdim napicam bilmiyorum ya psikopat eski kocalar gibi hissediyorum kendimi. Barisalim hadi diyip baristiktan sonra yeteri kadar sevmedigimi anlayip, bisey bahane ederek ayriliyorum adamdan 3 senedir yemin ederim boyle. Sonra baska bi kizla konusmaya baslayinca adam benim gozumde Brad Pitt'e donusuyo bi kiymete biniyo durup dururken. cildiriyorum kizin ustunde iskence yontemleri dusunuyorum resmen manyak gibi. yasadigim en pislik duygu ve bana ciddi hasar veriyo bu durum.. Nasil kurtulurum bu durumdan ben? :(

aynı şeyi bende yaşadım,4sene sürdü,eksileri çok fazlaydı onun bende,ama ilişkiyi devam ettiren bendim,o ilişkiye ara veriyordu.maddi yöndendi sıkıntısı,kazandığı asgari ücretle evlenecek ve kira ödeyecektik devam ederse :) bunun bu şartlarda mümkün olamayacağının farkındaydı,o da acı çekiyor bende.enson bir arkadaşımla flörtü sözkonusu oldu,kulağıma geldi ve onu arayıp hakaretler ettim,yada ilişkiyi anca böyle bitirebileceğinimi düşündü bilmem ve bitti.türk filmi gibi demi,bence ilşkini gözden geçir ve bir karar ver artık.yıprandıkça iğrençleşiyor çünkü ilişkiler.

Cok haklisin.. Cok iyi biri ama ben artik asik degilim eskisi gibi degil hic bisey. İlgisini seviyorum galiba :26:
ilerde pisman olmaktan korkuyorum ya onu hic aklimdan cikaramazsam diye dusunuyorum surekli.
Sen bitirdin mi kafanda bu takintiyi?

cnm önce empati yapman gerek. kendini onun yerine koymalısın sonrada kararını vermelisin bence.. çünkü kendini yıpratırken karşındaki insanıda yıpratıyorsun.. seviyorsan onunda seni sevdiğini düşünüyorsan yapıcı olmaya çalış..

benim de var buna benzer bi takıntım..
seviyor muyum.. seviyorumdur.. ama öfkem, kırgınlığım, nefretim daha fazla..
şimdi gel desem ona, gelir, ama gerçekten seviyor mudur, artık emin değilim..
bu yüzden artık imkanı yok, beni eskisi kadar sevmediğini hissettiğim biri benim sevgimi haketmiyor.

ama takıntım sürüyor, her gün profiline bakıyorum, kimi eklemiş, ne yapmış diye..
bi profil fotoğrafı değişse, benimle ilgili bi durum var mı diye meraklanıyorum..
numaram değişmiş olsa da ondan mesaj gelir diye bekliyorum..
maillerimi o mesaj atmıştır diye kontrol ediyorum..

bir hafta sonra ayrılalı 1 ay olacak, 2,5 yıllık bir ilişkiydi..
umarım bir an önce biter bu takıntım-ız.

cnm önce empati yapman gerek. kendini onun yerine koymalısın sonrada kararını vermelisin bence.. çünkü kendini yıpratırken karşındaki insanıda yıpratıyorsun.. seviyorsan onunda seni sevdiğini düşünüyorsan yapıcı olmaya çalış..

Yok artik ona hic bisey soylemiyorum uzmemek icin. Evlerimiz cok yakin sık sık karsilasiyoruz gecen ay agladi beni gorunce
hic mi sevmiyosun, ozlemiyosun diye:(( beklentisi olmasin artik diye hayir dedim cok ozledigim halde..

..........................

Son düzenleme:
benim de var buna benzer bi takıntım..
seviyor muyum.. seviyorumdur.. ama öfkem, kırgınlığım, nefretim daha fazla..
şimdi gel desem ona, gelir, ama gerçekten seviyor mudur, artık emin değilim..
bu yüzden artık imkanı yok, beni eskisi kadar sevmediğini hissettiğim biri benim sevgimi haketmiyor.

ama takıntım sürüyor, her gün profiline bakıyorum, kimi eklemiş, ne yapmış diye..
bi profil fotoğrafı değişse, benimle ilgili bi durum var mı diye meraklanıyorum..
numaram değişmiş olsa da ondan mesaj gelir diye bekliyorum..
maillerimi o mesaj atmıştır diye kontrol ediyorum..

bir hafta sonra ayrılalı 1 ay olacak, 2,5 yıllık bir ilişkiydi..
umarım bir an önce biter bu takıntım-ız.

Aynenn boyleyim iste surekli ensesindeyim napiyo ne ediyo, kiminle,nasil hepsini biliyorum.
Ama ona hic bisey belli etmeden tabiki.. En dogrusu arayi fazla acmadan baska birini bulmak benimde 1 yil 3 ay oluyo ayrilali

Yok artik ona hic bisey soylemiyorum uzmemek icin. Evlerimiz cok yakin sık sık karsilasiyoruz gecen ay agladi beni gorunce
hic mi sevmiyosun, ozlemiyosun diye:(( beklentisi olmasin artik diye hayir dedim cok ozledigim halde..

ilişkiniz bence sağlam değil cnm sürekli ayrılıp tekrar barışmak hasar vermiş ilişkinize. bence önce kafanda bitirmelisin.. yoksa daha çok zarar göreceksiniz.. bir yakınımdan biliyorum onada bir erkek arkadaşı senin gibi davranıyordu kız ağlıyor harap oluyordu sonra çocuk başkasıyla olmaya başladı kız bi zaman sonra unuttu. ama sonra kız başkasını bulduğunda o çocukta kabullenemedi dönmek istedi falan filan işte.. biraz karışık yazdım kusura bakma :17: yeni bir ilişkiye başlamanda fayda var ama başta dediğim gibi iyi düşün seviyosan gerçekten empati kurup öyle karar ver

ayrılalı mı bir yıl oluyor canım? :S eğer öyleyse, çok şaşırdım. yeni ayrılmış olsanız tamam derdim de..
1 yıl boyunca hiç mi kimse olmadı?

ilişkiniz bence sağlam değil cnm sürekli ayrılıp tekrar barışmak hasar vermiş ilişkinize. bence önce kafanda bitirmelisin.. yoksa daha çok zarar göreceksiniz.. bir yakınımdan biliyorum onada bir erkek arkadaşı senin gibi davranıyordu kız ağlıyor harap oluyordu sonra çocuk başkasıyla olmaya başladı kız bi zaman sonra unuttu. ama sonra kız başkasını bulduğunda o çocukta kabullenemedi dönmek istedi falan filan işte.. biraz karışık yazdım kusura bakma :17: yeni bir ilişkiye başlamanda fayda var ama başta dediğim gibi iyi düşün seviyosan gerçekten empati kurup öyle karar ver

Hic bi sekilde oluru yok dusununce artik bitirmek zorundayim kafamda. Umarim bi daha geri donmez:(
baska birini istemiyorum ama neden biliyo musun ya unutamaz da karsimdaki insani uzersem diye

Doktora git. ciddi söylüyorum alay etmiyorum, anormal bir tepki senin ki terapi ile hatta belki ilaç da alarak çözebilirsin.

ayrılalı mı bir yıl oluyor canım? :S eğer öyleyse, çok şaşırdım. yeni ayrılmış olsanız tamam derdim de..
1 yıl boyunca hiç mi kimse olmadı?

Oldu 2 kisi ama flort gibi biseydi umursamadim yani pek.. Bu arada 1 senedir boyle degilim ben baska bi kizla
konusmaya basladigindan beri yanii yaklasir 2 aydir boyle

Uzun yillardir tanidigim bi doktorum var ona gittim ama o bile anlam veremedi acikcasi halime
İlac da vermedi bunun bi ilaci yok sen yeniceksin dedi

Hic bi sekilde oluru yok dusununce artik bitirmek zorundayim kafamda. Umarim bi daha geri donmez:(
baska birini istemiyorum ama neden biliyo musun ya unutamaz da karsimdaki insani uzersem diye

unutursun canım insan neleri unutmuyorki.. elbette bunuda aşarsın, önce kendini toparla, düşün taşın kendinden emin olmadanda yeni bir ilişkiye başlama..kendini hazır hissettiğinde yeni bir sayfa açarsın, neleri görüyoruz şu dünyada ne kadar çok seviyorum vazgeçemem diyenler oluyor ama aradan aylar geçtikten sonra bakıyorsun başka biriyle. oluyor böyle şeyler. çok uzattım sanırım.. kısacası; artık kendinide onuda üzme, unut onu kendini toparla yeni sayfa aç Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Back
X