takıntılarım korkularım hayatımı karartıyor

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar,
Normalde fazla da olmasa da takıntılıyımdır belli dönemler daha fazla olur takıntılarım yeter ki bir sorun yakalayayım..Ne yazık ki 15-20 gündür bir şeyi takmış durumdayım sonuç ne olur diye...Özel bir durum yani ...Bazı kişilerle konuşup konudan emin olmama rağmen yine de takıyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa diye ...sürekli halsizim yorgunum sıkıntılıyım mutsuzum iştahsızım .Aileme de sürekli şüpheli hallerimi bildirip onları da rahatsız etmek istemiyorum .Çünkü onlar da sorun yok deseler de ben şüphelerimden kurtulamıyorum .Dışarıya çıkmıyorum .Bir toplumda sürekli oturamıyorum dalıyorum sürekli ...İşin kötüsü dalgınlığımın nedenini kimseye anlatamıyorum .Lütfen bana akıl verin arkadaşlar

İyi bir psikiyatriste git,biz ne desek boş,çünkü bu beyninin bir oyunu.O eksikliği de ilaçlarla ve terapilerle kısa sürede aşarsın.

bu dediklerinin benzeri banada olmustu bir donem ama oyle boyle degil fazlasıyla sacmaladıgımın farkındaydım takıntılarım yuzunden ama elimde degildi daha buyuk bir sorun olusmadan o taktıgım seyi unutamıyordum hatta.. sanırım obsesiflerde oluyormus bu :26: birazda birseyleri kaybetme korkumdandı sanırım bu takıntılarım aman bosver kaybedersem kaybederim yada olmazsa olmaz diyebildigim zamanlar takıntılarımdan kurtuluyordum

bu dediklerinin benzeri banada olmustu bir donem ama oyle boyle degil fazlasıyla sacmaladıgımın farkındaydım takıntılarım yuzunden ama elimde degildi daha buyuk bir sorun olusmadan o taktıgım seyi unutamıyordum hatta.. sanırım obsesiflerde oluyormus bu :26: birazda birseyleri kaybetme korkumdandı sanırım bu takıntılarım aman bosver kaybedersem kaybederim yada olmazsa olmaz diyebildigim zamanlar takıntılarımdan kurtuluyordum

aynen öyle canım bendeki de bazı şeyleri kaybetme korkusu canım :((

aynen öyle canım bendeki de bazı şeyleri kaybetme korkusu canım :((

bide isin kotu tarafı kendini tam iyi hissettiginde pat diye yine cıkar ortaya o yuzden kendini telkin etmeye calıs ben ozamanlar kafamda en kotu senaryoyu uretip kendimi ona gore hazırlıyordum ve olursada elimden birsey gelmeyecegini kabul etmeye calısıyordum..

Back
X