- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Merhaba iyi geceler herkese
Ben 8 yıllık evliyim, gayet guzel giden bi evliliğim var. Eşim iyi bir eş iyi bir baba bunlari dememdeki amaç yani eşimle alakalı psikolojik sorunlarımızın olmadını belirtmek amacı ile yazdım :) çok çocuk sahibi olmak istedik biraz zorluklar neticesinde yavrumuza kavuştuk, ne olduysa yavrum doğduktan sonra oldu bana
delirmeler sıyırmalar filen yani herseyi çok takar oldum hatta buraya da konu açıp çok banlandim :) cocuk sağlığı ile alakalı konuları bdv açtım için:) çünkü buradan hızlı cevaplar geliyor site yönetimi beni baya bi konuda ti ye almıştı hatta :):) neyse konumuz bu değil
yavrum bu sene anaokuluna baslicak , eğer 2. Bi çocuğum olursa bu takıntılı halimin geçeceğini söylüyor etrafımdakiler sizce gercekden geçer mi yoksa 2 yemi katlanır:) saçma bi konu oldu farkındayım ama öyle yazıp sohbet edip fikir almak istedim sizlerden :) etrafımdaki insanlar sadece 1 çocuğum oldu için sakindiklarimi düşünüyorlar yani bir tane kıymetli gibi görüyor birazda zor oldu tabi onunda etkisi var. Çok korumacı, çok takıntılı, hastalıktan çok korkan, çocuğun her yerini inceleyip sırtımı yamuk gözümü sağ burnumu sol böyle didikliyorum elimde değil
ama bunu oğluma hissettirmeyecek şekilde yapıyorum psikolojik onu etkilemeyi hiç istemem
ne olcak kizlar benim bu halim ne olcakkk 
Ben 8 yıllık evliyim, gayet guzel giden bi evliliğim var. Eşim iyi bir eş iyi bir baba bunlari dememdeki amaç yani eşimle alakalı psikolojik sorunlarımızın olmadını belirtmek amacı ile yazdım :) çok çocuk sahibi olmak istedik biraz zorluklar neticesinde yavrumuza kavuştuk, ne olduysa yavrum doğduktan sonra oldu bana