Takintilarim

Bende saglik personeliyim. Kesinlikle yaşadığımız süreçten kaynakli olduğunu düşünüyorum. Hamile değilim ama takinti konusunda aynı durumdayım . Bu sürecte en zorlanan maalesef sağlık çalışanları.
 
Oyle noktaya geldim ki sokakta maskesiz birini gorunce daliyrm artik. Biz sizin yzunuzden hayatimizi kaybediyoruz dyrm. Gecen hatta biri sokaga tukurdu.yanindan gecerken duyacagi sekilde kufur ettim. Esimle kavga ediyrz artik takintilarim yzuunden. Is yerinde herkesi incelemeye basladm. Hareketlerini vb. Akil sagligimi kaybetmek uzereyim. Ben bu cocugu su ortamda kime emanet edecgm. Isi biraksam diye dusunuyrm bazen
 
4 yaşındaki kızımda el yıkama ve eline üfleme tiki oldu malesef. Bu virüs psikolojileri çok bozdu. Elleri çatlıyor, içim gidiyor ama sürekli yıkamadan duramıyor
 
Yazdığınız herşeye bende takılıyorum yani bana hiç anormal gelmedi. Yani fırında sigara içen birini görsem ordan ekmek birdaha almam bile. Yolda sigara içenlere bile söyleniyorum maske açık yanında, arkasında duman gelen insan var mı yok mu umrunda değiller. Diğerlerine takılmanizda normal hastalık bu şekilde yayılıyor zaten. Ben tedavi olacak bir durum göremedim insanlar pis ve özensiz.
 
Kizlar merhaba, su aralar canimi sıkan bir konu var. Oncelile kendimden bahsedeyim. Saglik prsoneliyim. Yogun bir alanda calisiyrm. Hastalarla birebir temas halindeyim. Ayrica 3.5 aylik hamileyim. Gesen sene yine hamileydim. 6 aylikken bebegim karnimda hidrops nedeniyle vefat etti.

Gecen hafta izin aldik esimle . 1 hafta koye geldik. Esimin annesinin yanina. Kayinvalidemi cok ama cok seviyrm. Melek gibi kadindir. Kendi kizi gibi sever. Hatta bana hep kizim diye seslenir. Ama bu pandemi doneminde bende takintilar olustu. Hastalarin dokundugu yerlerden, temizlik personelinin eldiveniyle esyama dokunmasindan, firincinin sirf musteri diyemaskesiz ve dukkan icinde sigara icmesine musaade etmesinden, yemekhane sirasinda kisinin maskesiz sekilde siraya girmesinden....
Liste uzayip gidiyor. Ciddi anlamda artik gozume batiyor hersey.
E simdi koye geldik. Annem yazik ben rahat edeyim diye herseyi yapmaya calisiyor. Ama onun da bazi seyleri gozume batiyor su aralar. Su sisesinin agzini diger sisiye dayamasi, oksurugunu kapattigi elyle ekmegin tumunu tutmasi vb . iste. Hamileliginde etkisiyle bu takintilarm artti. Kadincagizi kirmamaj icin de soyleyemiyrm. Uzulur cunku.
Ne yapacagim bilmiyrm? Sizce psikiyatriste gitsem mi?
Merhaba doğum yaptınızmı , bebeğiniz iyimi , bende hidrops dan bebeğimi kaybettim ve tekrar düşünmek beni kprkutuyor umarım sağlıklı bi şekilde doğmuştur 🙏
 
Back
X