• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takintilarim.....

Ansisizgel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
5
0
1
32
Takintilarim ve biktim mesela hayatimda baktigim dort tane film ve dizi var onlara belki yuz defa bakmisimdir bir digeri yorgan duz olmak zorunda gece bile uykumdan uyanip esimin altindan ustunden cekip duzeltiyorum dolap kapagi acik olmyacak yabanci bi ev gitsem az bisey kiyaliysa ben kendimi yiyorum bir digeri camasir serdigim zaman boy sirasi olmali kayinvalideme giderim telde karisik serilince beni biseyler durtuyo git yap diye insanlar rahatsiz oluyor kardolabinda renk takintim var kiyafetler boy sirasina gore olmali hic biri bozuk olmamali evimdeki esylarda oyle mesela esimin giydigi kiyafet saci herseyi duzgun olmli artik oda bikti doktora gittim bi sonuc alamadim orda bile masayi duzeltmeye kaltim

Simetri hastası olabilir misiniz? Kuzenimde var bu ve çok rahatsız edici. Sadece kendi Yapmıyor bana da yaptırıyor çünkü şunu bi düZeltsene falan gibi. Tedavisi ne bilmiyorum ama Allah kolaylık versin

Sakın çocuk yapma valla ilkokulu görmeden çeker kendini vurur. Abla kızma ama tedaviliksin bunu çözene kadar etrafındakilere huzur yok. Ben gece uyurken eşim kalkıp altımdaki yorganı düzeltse kalkar giderim odadan gelmesin diye de kapıyı kilitlerim. OBK olabilir.

Bence senin cok vaktin var kendine degisik isler bul. Ne yorgan i düzeltecegim iki küçük çocuğum var gece uymuyor lar onlar uyusun hemen yatisss sağına soluna mi bakcamm..uylusuzluktann ölüyorum

çok zor bu konularda takıntılı olmak...Allah yardımcın olsun..kendini zorla..inşallah aşarsın.

OKB lisiniz sanırım.
Valla en çok merak ettiğim şey dayanamayıp soruyorum çamaşırları boy boy asınca bir başka mı kuruyor?
Çocuğunuz var mı?

Yani kadin doktora gittim yazmis hala doktora gitmelisin diyen var ya !
Is doktorla bitmiyo ki beyinde bitirmek lazim birseyleri..bende takintili insanim anliyorm seni Allah yardimcin olsun

Doktora gidip bir sonuç alamadınız mı?
Anlatıklarınız obsesif olduğunuzu gösteriyor. Üstüne düşün ve tedavinizi olun bunu yenen çok insan var. Hayatı kendinize ve eşinize zorlaştırmayın..

OKB için çok iyi bir psikiyatrist bulup hem ilaç tedavisi hem de terapi almanız gerekiyor; bizim buradan yapabileceğimiz tek öneri bu olur...

Back
X