Takıntılarımdan Bıktım Artık Of

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba canlarım. Benimki biraz garip bi dert. Şöyle acıklayayım. Dış görünüşümde kendimi iyi hissetmediğim zaman hiçbir şey yapasım gelmiyor. Örnek vermem gerekirse kılo aldıgım zamanlar bir arkadas bir yere cagırsa veya ailemle bir yere gitmeye kalksak gitmek istemıyorum. Sevgilimle bulusmak dahı ıstemıyorum.İçimden hiçbir şey yapasım gelmiyor.Bunun nedeni kıyafet sorunu kendime yakıstırmıyorum ve kötü hissedıyorum kendimi. Eve tıkılıp kalıyorum.Belki size garıp gelebilir kompleksli diyebilirsiniz artık bunun adı her neyse. Bu hep olmuyor. İyi hıssettıgım zaman her türlü sosyal aktıvıteye gezmeye tozmaya giderım eve gırmem hatta. Belli dönemlerde oluyor. Cabukta kılo alan bi yapım var. Cabuk alır cabuk verırım.

Mesela sınav yuzunden kısın kilo aldım anca yenı yenı verebiliyorum. Yazın yarısını evde gecırdım nerdeyse. Cunku kılolu halımle bırsey gıyıp dısarı cıkmak ıstemıyorum cok kötü hıssedıyorum kendımı .

Bazılarını goruyorum kendilerinle ne kadar barısıklar. Cok özenıyorum oyle ınsanlara. Bu durumumdan cok rahatsız oluyorum. Anormal bir insan olarak gormeye basladım kendımı. Bir ben mıyım böyle bilmiyorum ki

Bende dün akşam kendimi güzel hissetmedim diye dışarı çıkmadım :) Bana da nadiren de olsa olur bu gibi durumlar. Ama sizin ki bunun biraz abartılmış hali. İnsanız hepimiz her daim kendimizi iyi hissetmek zorunda değiliz ancak bunu bir döneme yaymak kötü. Bunalırsınız böyle gezin tozun hayatın tadını çıkarın. Gerçi benim dememle olmaz sizde isteyeceksiniz.

İşte bu kılo aldıgım vakıtler oluyor her zaman değil. Evet bunalıyorumda zaten

e canım kilosu çok insanlar ne yapsın
her kiloda yakışcak şeyler bulunabilir hepimiz manken gibi olmak zorunda değiliz
ben de kilo vermeye çalışırım ama bunu takıntı haline getirmemek lazım hayat devam ediyor kendimizi kapatmak çözüm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…