- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
Arkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorum ve görüşleriniz benim için çok önemli. 1,5 yıllık bir ilişkim var, ayrı şehirlerde yaşıyoruz ortalama ayda bir görüşebiliyoruz. Sevgilime güvenim tam bu konuda eminim kendimden. Benimki kız arkadaşlarını kıskanma durumu falan değil, resmen erkek arkadaşlarını kıskanıyorum. Sevgilim gündüz çalışıyor akşamları genel olarak kendi ofisinde vakit geçiriyor ya da bir arkadaş grubu var sadece erkeklerden oluşan onların evinde oturuyorlar. İçki içme dağıtma durumu da yok neyin derdindeyimbilmiyorum ama onlarla olması beni çok rahatsız ediyor. Bu durumdan hiç memnun değilim kendi kendime zarar veriyorum ancak üstesinden gelemiyorum. İşin garibi o da bana karşı aynı şekilde. Kız arkadaşlarımı bilekıskanıyor. Başlarda böyle değildi rahattı arkadaşlarım konusunda ama ben ilkzamanlar onu çok sıktım rahat bırakmadım hiç arkadaşlarıyla birlikteyken, hep ilgibekledim ve zamanla o da aynılarını yapmaya başladı bana. Bu durumu tersine çevirmek istiyorum. Yani onları kıskanmayı bırakıp onlarla vakit geçirsin erkek erkeğe bir şeyyapsın ve bunlar olurken de içim rahat olsun istiyorum. Önerileriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)