• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarımla başa çıkamıyorum!

kesinlikle çok haklısın gereksiz yere yapıyoruz ama elimizde olmuyor çünkü çok alıştık birlikte her dakika bir şey yapmaya ayrı kalınca sanki o olmaması gereken bir şeymiş gibi algılıyoruz, aslında çok doğal arkadaşlarına da vakit ayırması :)) aynen canım biz de sıkılmıyoruz ama bazen iyi geliyor cidden bikaç saat de olsa ayrı kalıp sonra özlemek birbirine tekrar koşmak :KK200: bu yüzden kendimizi başka şeylerle meşgul etmeyi de öğrenmeliyiz bence :KK70:
Kesinlikle öğrenmeliyiz :KK70:Ben de özleteyim arada :KK39: O zaman sende bende bundan sonra böyle bi takıntıyı kabul etmiyoruz :) Size çok mutluluklar diliyorum canım.İnşallah hep böyle mutlu olur birbirinizi seversiniz :KK36:

Kesinlikle öğrenmeliyiz :KK70:Ben de özleteyim arada :KK39: O zaman sende bende bundan sonra böyle bi takıntıyı kabul etmiyoruz :) Size çok mutluluklar diliyorum canım.İnşallah hep böyle mutlu olur birbirinizi seversiniz :KK36:
takıntılara yer yok, mutluluk aşk var :KK36: çok teşekkür ederim canım ayrıca ilgilendiğin için de, siz de çok mutlu olun birbirinizin kıymetini bilin bir ömür inşallah :KK73:

Back
X