Takintili anne

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Meraba kizlar benim sorunum annemle. Cok takintilari var bazen o kadar abartiyor ki boguluyorum resmen tek ben degil gerci evdeki herkes.Yeni eve tasindik bizi evde yurutmuyo ya neymis parkeler cizilirmis. Lavaboya camasir suyu dokturtmez solar karolar diye. Camasir makinasini yeni aldi yanindan gecmeye korkar olduk artik. Elletmez bizi ne zaman makinanin yanindan gecsek gozumuzun icine bakar cekil yanindan diye. Makinaya camasir atar oturur makinanin basina kalkmaz makina bitinceye kadar.Neymis makinadan ses mi gelmis makina yuruyomuymus teknik servisi arar durur az once mutfakta bardak altini dusurdum kirildi ole bir bagirisi var ki icerken sanarsiniz mutfaga meteor dustu. Evdeki herkes sikayetci bu halinden eve misafir gelmiyo inanir misiniz evi kirletirler duvarlari kirletirler parkeleri cizerler duye kimseyi cagirmiyor. Resmen nazi kampi ev ev degil eve gelmek dahi istemiyorum ne yapsak begenmiyo laf sokuyo devamli bi akil verin kizlar

Kendi yaşlılığımı gördüm şu an.
Ne hoş bir anneniz var .

ayy ben geçen gün koca cam masayı kırdım kimse bişey demedi sizde olsa neler yapardı acaba banaa

Sakinilan göze cöp batarmis

Ne diceksin anne yani Ama bu kadar pimpirik onu da yorar güzelce bi konuşsanız kendisini görür belki dışarıdan

Bizde de babam öyle malesef :) çok iyi anlıyorum yapacak bişey yok he deyip geçicez yoksa kavga çıkıyo :)

Yaaa anneler bir tane ama ne olursa olsun :) alttan alin, opun ne olacak ki :) bana cok sirin geldi, okurken tebessum ettim hatta. Benim annem de yapar boyle seyler ama ona kiyip da kizamiyorum

Cnm pskolojik bu benimkindede varda bu kadar değil tedavi olması lazım. Obsesif bozkluk.

op bnim yerime annenin ellerinden
ne kadar gulumsesemde okurken bana biraz abarti geldi,arkadasalrin bahsettigi obsesif bozukluk iiçin dr a gorunse iyi olur eblki, kabul ederse tabi ..

Bi kaynananın bunları geline yaptığını düşünsenize. Anne olduğu için ses çıkarma demiş çoğunluk ama benim okurken içim şişti valla. İleri boyutlara taşınmadan bi uzmana gösterin bence.

Bi de evde ki insanlarin icini dusunun patladi gitti valla tamam anne diyorum alttan alim diyom ama sonra da benim insan oldugum aklima geliyo

Benim teyzem de öyle en sonunda onunla görüşmek ıcın dışarıda buluşmanın daha rahat olduguna karar verdik artık dışarıda gorusuyoruz

Ben o cami kirsam evlatliktan red ederdi beni o derece bardak altini kirdim diye kus benimle konusmuyo daha gelmis camasir makinasina bakiyo bisey olmus mu diye hic benim elime cam batti mi diye soran yok valla:-(
ayy ben geçen gün koca cam masayı kırdım kimse bişey demedi sizde olsa neler yapardı acaba banaa

Aynen valla kavga ne kelime he diyozda hep olmuyo iste babam bile zor sabrediyo hayranim sabrina
Bizde de babam öyle malesef :) çok iyi anlıyorum yapacak bişey yok he deyip geçicez yoksa kavga çıkıyo :)

bence annen seni sevmiyor dusunmuyor diye uzulmek yerine sagliigi yerindemi acaba diye dusunup uzulmen lazim canim ..
bardak alti kirildi diye insan a kusulurmu
yeniisni al barisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…