takıntılı aşıklar

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
her telefonu açmadığında, sesi biraz soğuk geldiğinde benden sıkıldı mı acaba, başına bişey mi geldi, başka biri mi var diye kafanızda kurmaya başlıyo musunuz???bilmiyorumkismile

hayıırr şakkıdı
canı bir şeye sıkılmış olabilir, o gün kendini iyi hissetmiyor olabilir, telefonu açmadığı zamanlarda meşgul olabilir...

yani ben hemen öyle yok sıkıldı benden,yok ayrılmak istiyor diye düşünmem. zaten biz birbirimize her konuda açık olan bir çiftiz böyle bir şey olsa açıkca söyleriz zaten.

hele nasıl başka biri mi var diye düşüne biliyorsunuz hayret ediyorum. bu kadar güveniniz yoksa birlikte olmayın o zaman...:1shok:

benimde bazen canım sıkkın olur, öyle neşeli konuşamam. sırf başka şeylere, kişilere sıkkınım diye onla bile zorla konuşurum. sevdiğimi söylemek bile istemem. bu onla alakalı değil tamamen benle. bi şeylere kırıldığımda bazen çok cadı oluyorum bazen se sessiz kalmak kabuğuma çekilmek istiyorum. kimseye tek kelime etmek daha istemiyorum.

e o zaman o da benim hakkımda böyle düşünebilir ama düşünmüyo işte...

böyle kurmaya devam ederseniz ohoo...

aynı fikirdeyim.

güvendiğim, sevgilim dediğim insan telefonu geç açtı, isteksz konuştu die neden baskası var die düşüneyimki?

çok takıntılıyımdır..:)
telefonu birkaç kez arıyım açmasın acaba başına birşey mi geldi diye düşünürüm.
gergin açarsa acaba biriyle mi tartıştı..
hızlı konuşup kapatırsa acaba acil işi mi var bir sıkıntı mı var.
çok heyecanlı şirinlik yaparak konuşursa kesin eve geç gelecek yanında arkadası var diye düşünürüm..

Bu onu hayatının merkezine koymayla başlıyor. Ona göre yaşıyorsun hayatını. Aradığında mutlu oluyor, ogün aramasın hayatı kendine zehir ediyorsun. Kafanda kurguluyorsun, yok benden vazgeçti, başkası var, beni sevmiyor..Buda zamanla bir obsesyona dönüşüyor. Zamanla karşı tarafada belli ediyorsunuz aşırı ilgiyi, doğal olarakta korkular başlıyor, kaybetmeler..Sancılı bir ilişki olmaya başlıyor.
Peki ne yapmalıyım dersen? zaten zamanla psikolojin bozuluyor bu davranışlarından. Kendine gelmeyi öğreneceksin, hayatın ondan ibaret olmadığını. ış hayatın varsa iş hayatını, arkadaş çevreni, aileni hepsini hayatına katmalısın, tek sevgilini değil. Onu kaybetme korkusu yaşadıkça daha çok dibe batarsın. Vazgeçilmez değildirki, o olmazsa başkası olur. Burda senin yapman gereken rahat bir ilişki yaşamak..

kulagıma küpe olsun bu soylediklerin septembercm

ya tabi haklısınız ama araya mesafeler girince basit bi şey bile çok önemli hale geliyo, hele de 4 aydır görmediyseniz ve ne zaman göreceğiniz belli deilse...

aylardır görmüyosan durumun çok normal canım.. umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.. Bizim evler yürüyerek 15 dakka mesafede olduğu için takıntı yapmıyorum ama seneye ayrı kalacağız, o zaman Ben de Böyle olabilirim =)

amin inş kavuşuruz...:Saruboceq:

Aynı been :)
Aşkım mesajlarıma gec cvp verse hemen ararım birşey mi oldu diye bi msj ında aşkım demesin acaba benden sogudumu diye düşünürüm ama hemen anlayıp alır gönlümü içimi okuyo resmen..
Bizde uzaktayız birbirimizden ayda bir felan görüsüyoruz belkide onun içindir :S

bende de oluyor bu ama işte son zamanlarda daha da relax olmam gerektiğini öğrendim.ıki üç gündür kaydirigubbakcemile3

:)) ya bunun kişiyle alakası yok genel olarak böyleyim, özellikle telefon konusunda çok hassasım, eğer ulaşamazsam kafamda elli tane senaryo yazarım ve bu senaryoların hepsi "öldü" diye biter:) sevince çok seviyorum, hani derler ya "ölümüne", gerçekten öyle, dünyadaki en mükemmel insanmış gibi muamele yapıyorum, anneme babama abime de aynı şeklide, çok değer veririm, her şeyi yaparım onlar için, bunlar yüzünden de takıntılı oldum:)) sürekli sevdiklerimi düşünüyorum...

Valla hiç böyle takıntılarım olmadı eşimle ilişkimiz durumunda

Yada oldu da ben yüzsüzlük yapıp hissetmedim sempatiksalakcinni

evettt bende boyleyım yanı takıntı boyutunda deıl ama onu hayatımın merkezı halıne getırdıgım ıcın her hareketınde bi mana arıyorummmm

öğrendiğim yegane şey şudur: kimseye hakettiğinden fazla değer vermiceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…