hayıırr şakkıdı
canı bir şeye sıkılmış olabilir, o gün kendini iyi hissetmiyor olabilir, telefonu açmadığı zamanlarda meşgul olabilir...
yani ben hemen öyle yok sıkıldı benden,yok ayrılmak istiyor diye düşünmem. zaten biz birbirimize her konuda açık olan bir çiftiz böyle bir şey olsa açıkca söyleriz zaten.
hele nasıl başka biri mi var diye düşüne biliyorsunuz hayret ediyorum. bu kadar güveniniz yoksa birlikte olmayın o zaman...:1shok:
benimde bazen canım sıkkın olur, öyle neşeli konuşamam. sırf başka şeylere, kişilere sıkkınım diye onla bile zorla konuşurum. sevdiğimi söylemek bile istemem. bu onla alakalı değil tamamen benle. bi şeylere kırıldığımda bazen çok cadı oluyorum bazen se sessiz kalmak kabuğuma çekilmek istiyorum. kimseye tek kelime etmek daha istemiyorum.
e o zaman o da benim hakkımda böyle düşünebilir ama düşünmüyo işte...
böyle kurmaya devam ederseniz ohoo...
amin inş kavuşuruz...:Saruboceq:aylardır görmüyosan durumun çok normal canım.. umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.. Bizim evler yürüyerek 15 dakka mesafede olduğu için takıntı yapmıyorum ama seneye ayrı kalacağız, o zaman Ben de Böyle olabilirim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?