- 24 Temmuz 2020
- 268
- 337
- 53
- 34
Allahın manyağı, aileniz böyle birisi ile sizi çok evlenmeye zorlamaz değil mi? Öğrenci misiniz çalışıyor musunuz? Şehir dışına gitme imkanınız var mı?Bu çocuktan bir şekilde kurtulun, annenize söyleseniz o nasıl karşılar? Siz bir şey yapmamışsınız ki o çocuk manyak sizin ne suçunuz var?Ailesi sürekli gelip isteyecez diyor ama ben istemiyorum
kollarına kesiyle ismimi yazmış
Oha başıma gelmişti.. evini biliyorsa imkansız durumu açmamışsın ki tam olarak nasıl fikir vericezTakıntılı birinden nasıl kurtulabilirim kızlar lütfen yardım 7 yıldır bırakmıyor peşimii
Hiç kimseye katlanmayın aileniz kızar eder geçer. Bu baskıyı yıllardır çekmekten iyidir. Kendinize gelin ve hemen ailenize söyleyin polise gidin.Tek sorun ailelerimiz tanışıyor eğer anlatırsam aileme herşey daha kötü olacak ve tek hatam 13 yaşımda onla 3 ay boyunca sevgili olmuştuk sonra ayrıldım ondan ama peşimi hiç bırakmadı ailesinide yıllarca kandırdı onunla halen sevgiliyiz diye aileside beni suçluyor onu oyaladığmı düşünüyorlar halbuki Sırf aileme laf gelmesin diye ona katlanıyorum .
bu kadar sene neden bir polise gitmediniz aileniz duysa daha iyi. benceOnla konuşmayınca kendine zarar veriyor kendine zarar verince ailesi beni aileme söylemekle tehdit ediyor Naptımsa vazgeçmedi benden yıllarımı verdim sırf ailesi adımı çıkarmasın diye halende konusuyorum onunla istemeyerekk
3 aylik bi sevgili dönemimiz oldu Olmasaydı eğer aileme anlatırdım polisede giderdim kendimi öldürmek istiyorum ozaman bana inanırlar anca .bu kadar sene neden bir polise gitmediniz aileniz duysa daha iyi. bence
Oha başıma gelmişti.. evini biliyorsa imkansız durumu açmamışsın ki tam olarak nasıl fikir vericez
13 yaşımdayken bi hata yaptım onunla çıktım ve ailemin çok yakndan tanığı kişilerdi 3 ay konuştuk sonra ayrıldım ayrılınca kendine zarar vermeye başladı kollarını jiletliyordu koluna ismimi keserek yazıp bana yolluyordu ne yaptıysam vzgecmedi başkası var dememe rağmen peşimdeydi evimi yerimi yurdumu ailemi akrabalarımı hepsini tanıyordu kendine zarar verince ailesi beni tehdit etmeye bşladı senin yüzünden oldu diye ailene söyleycez diye bnde kendine bişey yapmasin aileme söylemesinler diye tekrar konuşmaya başladm tekrar bıraktım yine tehdit aldım ailesinden napsam olmadı hem kendisi takıntılı bana hemde ailesi
3 aylik bi sevgili dönemimiz oldu Olmasaydı eğer aileme anlatırdım polisede giderdim kendimi öldürmek istiyorum ozaman bana inanırlar anca .
çok denedim kzdım bağrdım küfrettim hakaret ettim naptımsa gitmediKendinden soğut aksileşerek değil maddi manevi talepkar ol darla . Dakka başı kıskan nerdesin kimleydin eskiden böyle değildin vs telefonunu açmadı mı dakikalarca üst üste ara açınca çemkir bırak o senden tiksinsin o bıraksın
Buna devam edersen sonun Mutlu Kaya gibi olabilir, o da istemediği halde korktuğu için adamla görüşüyordu, en son kafasından vuruldu ve şuan yarı felç, ailesine söyleseydi önlem alınacaktı, akıllı olun ailenize söyleyin ve polisle işbirliği yapın...Tek sorun ailelerimiz tanışıyor eğer anlatırsam aileme herşey daha kötü olacak ve tek hatam 13 yaşımda onla 3 ay boyunca sevgili olmuştuk sonra ayrıldım ondan ama peşimi hiç bırakmadı ailesinide yıllarca kandırdı onunla halen sevgiliyiz diye aileside beni suçluyor onu oyaladığmı düşünüyorlar halbuki Sırf aileme laf gelmesin diye ona katlanıyorum .
Ne olduysa önce annene anlat babanla konuşsun13 yaşımdayken bi hata yaptım onunla çıktım ve ailemin çok yakndan tanığı kişilerdi 3 ay konuştuk sonra ayrıldım ayrılınca kendine zarar vermeye başladı kollarını jiletliyordu koluna ismimi keserek yazıp bana yolluyordu ne yaptıysam vzgecmedi başkası var dememe rağmen peşimdeydi evimi yerimi yurdumu ailemi akrabalarımı hepsini tanıyordu kendine zarar verince ailesi beni tehdit etmeye bşladı senin yüzünden oldu diye ailene söyleycez diye bnde kendine bişey yapmasin aileme söylemesinler diye tekrar konuşmaya başladm tekrar bıraktım yine tehdit aldım ailesinden napsam olmadı hem kendisi takıntılı bana hemde ailesi
Öyle kolay değil işte babam sevgilm oldğnu öğrenirse mahvolurumNe olduysa önce annene anlat babanla konuşsun
Ya sevgilin oldu da gidip çocukla yaşamadın ya bu dertten daha iyidir babanin iki tokadı sonun tvlerde ki gibi mi olsun istiyorsun ailesi de tehdit ediyormuş birde şikayetçi olsanaÖyle kolay değil işte babam sevgilm oldğnu öğrenirse mahvolurum
ailene anlat mutlaka, genelde babalar boyle durumlarda beklenmedik bir sekilde sogukkanli olup olayi sip diye cozuyorlar. sakin korkma.Tek sorun ailelerimiz tanışıyor eğer anlatırsam aileme herşey daha kötü olacak ve tek hatam 13 yaşımda onla 3 ay boyunca sevgili olmuştuk sonra ayrıldım ondan ama peşimi hiç bırakmadı ailesinide yıllarca kandırdı onunla halen sevgiliyiz diye aileside beni suçluyor onu oyaladığmı düşünüyorlar halbuki Sırf aileme laf gelmesin diye ona katlanıyorum .
babanin sozunu dinleyecegi ve yardim isteyebilecegin baska bir buyugun var mi? mesela babannen veyahut halan gibiçok denedim kzdım bağrdım küfrettim hakaret ettim naptımsa gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?