Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Gunes1308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
20
14
3
Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim

Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Kadin mi izliyorfunuz.

20’li yaşlarda olduğunuzu düşünüyorum ve 3-5 sene sonra olgunlaşıp ilginiz kayacaktır. Bende zamanında bir popçuya çok hayrandım ama zamanla işten güçten ilgim azaldı ve ilk gençlikteki duygusal tavrım gitti.şimdi umrumda bile değil,bazen şarkısını bile es geçiyorum 😂başım kaldırmıyor

sosyal medyanın hayatımıza olumsuz etkileri çok fazla, normalde belki de haberimizin olmayacağı dünyanın öteki ucundaki insanları görebiliyoruz , vaktimizi bosa harcıyoruz , üzülüyorum gercekten bu duruma. misal su an ingiltere kraliyet ailesi , tüm dünyada çok gozununde, ben de hepsini tanidim , tek tek hepsinin özel hyatlarini takip ettim. halbuki bana ne ?
sizinki ne tur bir hayranlık tam bilemiyorum fakat o kisiyi takibi tüm platformlardan birakmalisiniz. bakmaya, takip etmeye devam ettikçe takintili haliniz de devam eder. umarım bir an evvel kurtulursunuz

Son düzenleme:
Bence kendine farklı bir uğraş bul canım belli ki elinde olmayan birsey burda yazılan yorumlara da cok takılma .. belki de o kişiyi hayatında eksik olan birinin yerine koymussundur kaybettiğin kimsen var mı ?

Muhtemelen takıntı hastalığının bir türü bu. Uzman yardımı almaktan çekinmeyin. Sosyal medya hesaplarınızıbir süreliğine kapatın. Hobi bulun. O kişi aklınıza geldikçe başka konuya odaklanmaya çalışın. Beyni meşgul edin. Basit bir öneri gibi gelebilir ama inanın en geçerlisibudur. Beyin boşlukları doldurmaya çalışıyor, başka konuyu kafaya takın. Siz böyle yaptıkça belki mutlu oluyorsunuz beyin de bu yöntemi seçiyor olabilir. Mutsuzsanjz sebebini bulun, çözüme odaklanın

Back
X