Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Bu arada tv de izlemeyin . Diziler falan pek gerekli şeyler değil zaten. Özetle o kişiyi aklınıza getirecek her yerden uzaklaşın. Dopamin veya seratonin seviyenizi arttırdığı için beyniniz buna yöneliyor olabilir. Bulmaca çözün, kendinizi mutlu edecek şeylere yönelin. Zamanla atlatırsınız üzülmeyin. Önemli olan hayatınızdaki eksikliği bulun. Gerçekçi olun ama

Ever sanıyorum tepkiden çekindiği için kim olduğunu söylemek istemiyor 🤷‍♀️

Aklima Fatma Girik'i 40 yildir takipten vazgecmeyen adam geldi🙃

Bir sure sosyal medyadan uzak kalsaniz??? Durumunuz bana saglikli gelmedi. Psikolojik destek almayi dusundunuz mu? Sonucta bu bir rahatsizlik. Sorununuzun derinine inmelisiniz. Neden o kadina uzuluyorsunuz, neden boylesine saplantilisiniz? Kendi hayatinizda eksik olan sey ne? Benimde sevdigim oyuncular var. Bir ara Johnny Depp'i cok severdim, hakkinda cok okurdum fotograflarina bakar dururdum ama o zamanlar 20lerin basindaydim. Geldi gecti. Normal degil durumunuz.

Yapilan bir arastirmaya gore genelde sosyal medyada en cok vakit harcayanlar mutsuz insanlarmis. Sanirim cok da mutlu degilsiniz ya da birseylerin eksikligini hissediyorsunuz. Ya da dizi karakterini en cok kendinizle bagdastiriyorsunuz. Kimse mukemmel degil. O takip ettiginiz hayranlik duydugunuz kisi de mukemnel degil. Belki de siz ondan daha mutlu bir hayat yasiyorsunuz, bilemezsiniz. Neyse farkinda olmaniz da guzel.

Bir arkadasimin babasi da hulya kocyigite hayranmis. Kizinin adini hulya koymus hatta. Gitmedigi filmi kalmamis. Yanlis hatirlamiyorsam onun eskici mi antikaci mi ne ona kullanip verdigi kutuphaneyi almis. Yillardir kutuphane ise yaramadigi halde evden atmiyormus. Salonun en guzel yerinde eski kutuphane oylece duruyormus. Evin tum esyalari zamanla degismis kutuphane haric.

Aslı Enver mi? Yeniden dizilere döndü, ya da Diriliş Ertuğrul'un Halime ? Yoksa Defne Samyeli ? Ayyyy halde de yaa

Ben bu hayranlığı anlamıyorum ve saçma gelmeye başladı bukadar abartanlarinki..bı arkadaş var ikimizde aynı bayan sanatçıya hayranıiz ben sesinden çok etkilendim sesi için hayranım ama o çok.tuhaf paylaşımlar yapıyor sanatçının resimlerini paylaşınca mesela uğruna ölürüm seviyorum işte al bu canımı tarzı ...bu normal değil bazen diyorum değişik duyguları mi var ..gerçekten normal değil..konu sahibi siz de o hesap galiba kendinizi frenleyin psikiyatriste gidin olmadı

Bence kesin bihter ziyagil :KK70: Yada irem helvacıoğlu olabilir onunda dizisi yeni bitti ve sosyal medyada mantar gibi bi anda hayranları türedi:KK70::KK70: ben bu iki isimden şüpheleniyorum

Yazmadan edemiycem :KK53: bende ergenlik çağında futbolcu Nihat Kahveci ye aşıktım:KK51:asiktim diyorum çünkü o zamanlar ciddi ciddi aşık olduğumu saniyodum😂 hayranlık olduğunu hiç kabul etmedim, platonik aşkım derim hala ajdgaksb:KK70::KK70: gazetenin spor sayfalarindan gördüğüm resmini keserdim bı dosya oluşturmuştum hatta nasıl bir absürtlükmüş te allahm:KK70:
Eskilere gittim bı an hala TV de fln görsem içim kipirdar valla:KK51:

Şaka bı yana tabi bu takıntı nasıl geçer bı fikrim yok açıkçası ama tavsiye olarak kursa fln yazılırsaniz, günleriniz yoğun geçerse kurtulursunuz sanırım,hatta eğer calismiyosaniz işe fln girip çalışırsanız daha bile iyi olur bu durum sanki🤷

Yazmadan edemiycem :KK53: bende ergenlik çağında futbolcu Nihat Kahveci ye aşıktım:KK51:asiktim diyorum çünkü o zamanlar ciddi ciddi aşık olduğumu saniyodum😂 hayranlık olduğunu hiç kabul etmedim, platonik aşkım derim hala ajdgaksb:KK70::KK70: gazetenin spor sayfalarindan gördüğüm resmini keserdim bı dosya oluşturmuştur hatta nasıl bir absürtlükmüş te allahm:KK70:
Eskilere gittim bı an hala TV de fln görsem içim kipirdar valla:KK51:

Şaka bı yana tabi bu takıntı nasıl geçer bı fikrim yok açıkçası ama tavsiye olarak kursa fln yazılırsaniz, günleriniz yoğun geçerse kurtulursunuz sanırım,hatta eğer calismiyosaniz işe fln girip çalışırsanız daha bile iyi olur bu duruma sanki🤷
Ergenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorum:olamaz::KK70:

Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Canım hayat çok guzel sen hayatına anlam kat.Keza onların senin varlığından bıle haberı yok.

Back
X