takıntılı kv

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
241
23
48
kızlar merhaba başlıktan da anlıcanız gıbı kv aşırı takıntılı konu olmayacak şeylere dahı takılır eşime beni şikayet eder
4 yıllık evliyim başından beri böyle sürdü bu şuan da da hamileyim hamile dediği de yok daha benle uğraşıyor.. zamanında olan bışeyı hatırlayamadım ya da farklı anladık kv ıle bırbırımızı o konuda konu o anda kapansa bıle ertesı gun eşımı aramış karın gözumun ıcıne baka baka yalan söyledı demış halbukı konu edecek bışey dahı deıldı konu.. benle sorunun olduğunda bana söyle dememe rağmen hala eşime söylüyor gece geç saate kadar uyumamış da falan da fılan da allah aşkına böyle takıntılı kv olanlar ıllakı vardır nasıl yol izlediniz de idare etttınız.. kv yaşlı da deıl öyle genç 50 yaşında dinç yanı herşeyden de anlar sosyaldir

Takmamak lazım.
Eşinin doğruları idrak edebilme kapasitesi varsa hele hiç takmamak lazım. Desin desin dursun.
benım de huzurumu bozuyor eşımle annesı yuzunden ben kavga edıyorum sonra o ortalığı karıştırıp duyuyorum kı gezmeye gıtmış

Canım bende de bi kaynana var Allah düşmanıma vermesin ayrıca halam olur. Benimkide sürekli laf söyler bende umursamam ama bazen de çok iyi patlarım eşimlede tartışırız ama artık hiç bişeyi takmamaya başladım kürtaj oldum bebeğimi kaybettim eşimin tarafından hiç kimse gelmedi aramadılar bile bende eşime dedim senin Ailen benim için bitti diye gördüğüm yerde saygımı duyarım ama benden fazlasını bekleme dedim. Kv ne derse desin o konuyu evine getirip eşinle tartışma annesinin ne olduğunu oda zamanla görecektir sen eşine huzur ver ki annesinden kaçıp sana gelsin çok zor ama ben yaptıysam sende yaparsın balım. Evine yemeğine çayına sofrana hiç kimseyi katma eşinle güzel sohbetler et çünkü en çok biz yıpranıyoruz umursama kv daha çok delirir buna emin ol ben öyle yapıyorum

Eşinizle düzeniniz ve iletişiminiz hic bozulmuyorsa he he diyin geçin evde eşinizle gülüp kapatin mevzuyu .

Takmam sizin yerinizde olsam çünkü böyle yaparak istediğini veriyorsunuz

Benimki de hem eşime hem anneme beni şikayet ediyordu annem bı kere bana kızımı mi şikayet ediyorsun dedi sustu. Eşimde bana anlatma git alices le konuş ne derdin varsa diyor susuyor.

Mesafe koyun aynı benim kb kv hep şikayet kavga.
Eşimle de kavga ediyoruz sayelerinde ben de şuan yeni hamileyim asla aramıyorum strese girmemek adına.
2 hafta önce eşim ablam haklı diye tutturdu beni ağlattı lekelenmem oldu o gün bebeğime söz verdim bu insanlarla muhatap olmamaya eşim ara diyor aramıyorum bile.
Takma bırak iftira bile atsa bebeğini düşün Allaha havale et canım benim ben de bu durumdan çok çekiyorum 1 yıllık evliyim bide hep kavga cicim ayı yok.
Kavga sebebi de kv kb

Bu tarz durumlarda tek suçlu eş kişisidir. Benim eşime k.v beni bir sefer şikayet etti. Eşim napayım gidip çocuk gibi kulağınımı çekiyim, birbirinizden hoşlanmiyorsanız muhatap olmazsınız biter demiş. o günden sonra tekrarlanmadı. Ama benimde güvenim sarsıldı

Yüzleyin, rezil edin
Afedersiniz deli deliyi görünce çomağını saklar der eskiler
Bir iki kere yaparsanız eşinizde bu şikayetleri size iletmeye, sizinle kavga etmeye çekinir
İçinizde tutup yormayın kendinizi, bir cinnet her şeyi çözer

Bence boşan
Cidden kaynanayı boşamalısınız. Hiç konuşmayın ve eşinize de ya yuvayı kurtaracağız ya da annenle yaşayacaksın diyin. Eminim korkar

Benimki de hem eşime hem anneme beni şikayet ediyordu annem bı kere bana kızımı mi şikayet ediyorsun dedi sustu. Eşimde bana anlatma git alices le konuş ne derdin varsa diyor susuyor.
Bende telefon kirmistim
Kv anneme sikayet etti
Esimin yaninda annemde
O babasinin kizi kirar eder ben bir sey diyemem dedi gene kizim 1 tane kiriyor
Esim 2 3 demisti kv ondan sonra sikayet etmedi

Off ben anlamıyorum ne değişik kvler var ne istiyorlar bu kızlardan? Sende takma diyeceğim de kocanın aklına giriyor kadın gel de sinirlenme. Ne geçiyor ellerine oğullarının yuvasını bozunca?

Eşinizde zahmet olmazsa annesine bişey desin susturamıyorsa siz susup görmezden gelin

Ana yancısı gibi konuşuyor bazen bende deli oluyorum annesine söyleyemediğini bana söylüyor gücü nazı bana geçiyor

Yaş kaç bilmiyorum ama onun 30 yıllık annesi. Eğer ki yalancı, hasta vs gibi yargılayıcı ve sert üslup kullanıyorsanız savunma mekanizması çalışır.
Ama siz seslenmeden gelip annem böyle dedi diye kavga çıkarıyor mu mesela? Yoksa kendi içinde topu yumuşatır mı?

Yaşımız 32 ikimizinde yalancı konumuna annesi düşürüyor beni oğluyla bi nevi dedikodumu yapıyor gidelim derse gitmicem annesigile de oturmaya falan
Yumuşatsada oğlu beni savununca annesi ona da saldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…